https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Brezovcih potekale 10. Vaške igre Občine Puconci

Brezovci, 10.07.2018 ob 18:00  

V Brezovcih v občini Puconci so v nedeljo, 8. julija, od 10. ure dalje potekale tradicionalne vaške igre za prehodni pokal občine Puconci, na katerih je tudi letos sodelovalo lepo število ekip iz različnih krajev občine.

10. Vaške igre za prehodni pokal Občine Puconci so potekale v organizaciji "ŠKTD" Breza Brezovci na športnem igrišču v Brezovcih od 10. ure dalje. Ekipe posameznih vasi Občine Puconci, so bile sestavljene iz več tekmovalcev, pomerile pa so se v zabavnih in družabnih igrah na prostem.

Na vaške igre se je prijavilo sedem ekip iz okoliških vasi, tekmovali pa so v šestih igrah. Za posamezne igre so ekipe zbrale različno število tekmovalcev, ki so se pomerili v raznih igrah, kot so: prenašanje vode v vedrih iz enega v drugi škaf, kjer imajo tekmovalci zavezane oči, igre s prevažanjem v samokolnici, Brezovski oviratlon in podobne družabne igre.

Po tekmovalnem delu prireditve je nastopil bolj zabavni del dogodka na katerem so prireditelji pripravili obilo glasbe, plesa in kulinarične ponudbe, hkrati pa popestrili program še s srečolovom. Občina Puconci in ŠKTD »Breza« Brezovci sta tako poskrbeli, da so ekipe tekmovalcev, kot tudi lepo število obiskovalcev preživeli sproščen in zabaven popoldan z ob druženju.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.