https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti diši po burgerjih in dobrotah z žara

Murska Sobota, 13.07.2018 ob 14:00  

Današnja Sočna vilica, v središču Murske Sobot, je v znamenju burgerjev in dobrot z žara.


Ljubitelji tokratne Sočne vilice se lahko, na Slovenski ulici pred Hranilnico prekmurskih dobrot, že vse od 10.30 naprej, družiljo in uživajo ob burgerjih in dobrotah z žara.

Tokrat lahko svoje brbončice razvajate z jedmi izpod rok kuharjev iz Lovenjakovega dvora, Hotela Zvezda, Okrepčevalnice pri Marjetki in Pop Up lokala. Osvežite pa se lahko pri Puklavec Family Wines, Pannonian Sailor in La Popsi.

Prihodnjo Sočano vilico "PO DOMAČE," bodo lahko obiskovalci obiskali 17. avgusta od 10.30 do 19.00, ko bodo kuharji pripravljali slovenske jedi.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2018 ob 16:41 imre gost

      Hamburger je za njih gesti.To je največja nesnaga ki se jo gej .Fuj

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2018 ob 20:26 gost

      Vijdi se kake so cene, vijdi se, ka pomeni javni sektor, na katere se čaka, da ko ob petkih zapuščajo svoje brloge, da se pač počaka malo tudi s pripravo jedi, ka nebi šterumi dali zmrznjeni hamburger, oziroma da se lahko kečap cedi do kolen. Pa glih sedaj ko nekateri odhajajo na "prezaslužene počitnice" mesec dni ste jim ponudili to iz pitaj vraga kakega mešanega mesa(obrezki) čudežno specialiteto- hamburgerji! Vidi se, da se tudi kuharji norčujejo iz te branže zaposlenih, kajti ta gospoda, koliko dela in koliko ur presedi brez dela v službi ob kavici, si pa ja zasluži nekaj boljšega. Pa danes že vsak pimpek proizvaja čudesne kao hamburgerje.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2018 ob 20:59 pljeskavica gost

      Ona v črni majici ima očitno rada špricara. Ki dobro šprica...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2018 ob 22:20 oo5 gost

      Da ,da v Murski pa kar lepo diši ,kako lepo bi dišalo ,če bi župan Sobote dovolil v mestu McDonald,s.,žal županu diši v denarnici --o tem bi morali odločati mestni svet,ne pa sam župan ,zavedati pa se moramo ,da delamo v dobro ljudi ,ne pa samo .........

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.07.2018 ob 10:32 Hjfv gost

      To je turizem in kultura občine Sobota. Cas ka eni odstopijo iz toga polozaja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.07.2018 ob 11:32 gost

      Lidgi dragi, ve pa najprli trbej sebi brado napravti, jebe se župani za Mcdonalds, glavno, ka se tu zbere javnosektorska pizdarija. Tü se pa te tüdi kaj zasluži, da ti ena posrana koruza stane nekaj evrov, pa umetni vinček 1 euro-deci.Tou mij navadni smrtniki nanč nemremo jesti in piti, ka je tou luksuz za nas.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.07.2018 ob 19:40 Hamburger gost

      Katastrofa od ponudbe.Predstavljena naj bi bila kulinarika prekmurj.Pridejo kuharji ki imajo kaj pokazati.In kaj sledi?Tele z brezveznimi hamburgerji njim zjebejo moralo in zaslužek.Ko bi si vsaj stroške pokrili za kvalitetne surovine.Dosti nas je takih ki zaradi hamburgerjev ne hodimo več na sočno vilico

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.07.2018 ob 14:43 gost

      Juncker je tudi bil,tan pri šanki.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.