https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Mladoletnik vozil brez vozniškega dovoljenja

30.10.2018 ob 12:00  

Policisti so nedavno zaustavili mladoletnika, ki je vozil avtomobil brez vozniškega dovoljenja in na avtocestnem postajališču naleteli na pijanega voznika tovornjaka.


Včeraj, malo pred 15. uro so policisti PP Gornja Radgona na Panonski ulici v Gornji Radgoni zaustavili 17-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil osebni avtomobil kljub temu, da vozniškega dovoljenja še ni mogel opraviti. Vozilo je bilo mladoletniku zaseženo, obveščeni so bili njegovi starši, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na OS G. Radgona.

 

Policisti PP Gornja Radgona so včeraj malo pred polnočjo na bencinskem servisu v Grabonošu zaustavili tovorno vozilo, ki ga je vozil 31-letni romunski državljan. Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal, da je imel v organizmu 1,14 mg/l alkohola. Kršitelj je bil pridržan in priveden na pristojno sodišče.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2018 ob 20:41 * gost

      Če vozniške nima mu jo tudi ne morejo vzeti. Ker je mladoleten in še hodi v šolo in nima nobenih prihodkov tudi kazni ne bo plačal. Tudi premoženja nima, da bi mu ga zarubili. Glede Romuna v tovornjaku pa samo to. Kabina, ki je velika slaba dva kvadratna metra ti je dom, postelja, služba in vse, kar imaš na svetu. 24/7 si vezan na to kabino. Družina je doma, otroci odraščajo brez očeta, mamo tolaži kak dober prijatelj, plača je minimalna, šef te obravnava, kot delovno živino..... Težko je zdržat, da kaj ne spiješ in malo pozabiš na vse. Še dobro, da ni več nesreč, ker jih veliko vozi pod vplivom raznih substanc. Veliko teh vzhodnjakov se tudi nalije z raznimi Red Bulli, da lahko vozijo cele dneve in skoraj nič ne spijo. So, kot v transu. Roboti!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.