https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Počastili so spominski dan Združenja Sever v Pomurju

Murska Sobota, 08.12.2018 ob 6:00  

V petek, 7. decembra 2018, je v prostorih sejne sobe Policijske postaje Murska Sobota, potekala slovesnost ob počastitvi spominskega dneva Združenja Sever v Pomurju.


Policijsko veteransko društvo Sever za Pomurje je v sodelovanju s Policijsko upravo Murska Sobota, pripravilo slovesnost ob počastitvi spominskega dneva Združenja Sever v Pomurju. Slovesnost je potekala v petek, 7. decembra 2018, v prostorih sejne sobe Policijske postaje Murska Sobota. 

Direktor Policijske uprave Murska Sobota, mag. Damir Ivančič, je povedal: ˝Danes je dan, danes je priložnost, da se spomnimo dni, ki so zaznamovale naš čas, našo zgodovino in naše poslanstvo. Pravijo, če nimaš vizije, ne moreš imeti nekaj več ali nekaj boljše ali drugačno. Takrat smo imeli vizijo, takrat smo imeli cilj, takrat smo imeli nalogo. Verjamem, in prepričan sem, da smo vse skupaj opravili z odliko.˝

˝Nič se ni zgodilo samo od sebe, vse ima neko svojo zgodovinsko pot. Mi smo bili v enaki sestavi in smo prišli skozi vse te faze, ves čas smo delovali samo s tem namenom, zagotavljanja varnosti slovenskemu prebivalstvu,˝ je povedal slavnostni govornik prireditve, generalni sekretar Združenja Sever, Anton Pozvek

V skladu s Pravilnikom o priznanjih policijskega veteranskega društva Sever za Pomurje so podelili pisne zahvale za leto 2018. Pisno zahvalo so prejeli: Občina Radenci, Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. Pisno pohvalo je prejel gospod Peter Horvat.

V skladu s Pravilnikom o priznanjih policijskega veteranskega društva Sever za Pomurje so podelili tudi bronasti, srebrni in zlati znak Sever za leto 2018. Dobitniki bronastega znaka Sever za leto 2018: Danilo Kacijan, Milan Osterc, Stanko Pajič, Ladislav Vegi in Marjan Novak. Srebrni znak za leto 2018 so dobili: Nevenka Biček, Nikolaj Brus, Ljubo Dražnik, Aleksander Gracin, Anton Rozman in Občina Velika Polana. Zlati znak za leto 2018 so dobili: Branko Bratkovič, Zlatko Kuk, Ksenija Herbaj in predsednik Drago Ribaš. 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2018 ob 17:59 Hell gost

      ))))) Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2018 ob 18:18 pipi gost

      Poglednite jih kak se fajn slikajo pa fajn držijo,mi ka smo bili v prvi bojni linijaj,pa si sploj ne zaslužimo, ka bi nas što omeno,ka šele,ka bi ti što dal kakšno plaketo ali spominček,zato,ka si glavo ta držo,uni so se pa noter skrivali,da so pa snemat prišli,te so pa ve prišli.

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.12.2018 ob 0:00 pip gost

      Tak kak si pravo pipi. Kakšen teden nazaj so si teojovci na Štajari talali listine pa medalje. Če ne bi bilo naslova bi mislo ka je shod starih UDBA-šov. Nou, eni so dobri fantje in vsa jim čast in poklon. Nekaaj pa jih vmes ne paše, ka so nikdar nej nikj napravili. Zaj bi pa sideli v prvi vrsti. Pa ovi rezervist ka je bil UDBAŠ v živleji nikaj ne napravo. Eni so pa bili 91. še tak mladi, ka neven, če se zavedajo za ka se je šlo. Za enoga na sliki znan sigurno ka je nej bil preveč navdušen nad osamosvojitvijo. Meli so fige v žepi. Zaj pa glavni. Eni še čisti Slovenci nejso.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.12.2018 ob 12:15 gverila gost

      ja tisti ka bi mogli ka dobiti,tistijh nega..skrivači pa slikari so pa skoz v prvoj vrsti..te se pa pijtaš ,či se splačalo se boriti ..

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.12.2018 ob 20:12 gverila gost

      zgodovinar ..pa boro san se ja tudi za takše sumare kak si tij,kaš te zaj..boj rad,špricer fajn spij,kruj z zabilon pojej,malo luka tudi ne škaudi,vužgi si nova tv,pa fajn zadremuckaj..

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.12.2018 ob 22:57 gverila gost

      ka si mev?novotv ? aha..ali mev mev,mačko? neven ka si mislo? dešifrejral..mev :D

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.12.2018 ob 23:24 zgodovina gost

        Novo tv si je izmislil Janša, da bedake še bolj poneumlja. Sem mislil, da sem imel nov televizor in vse tisto kar si naštel.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.12.2018 ob 7:47 jovan gost

      eni ste pravi konji....rejsan....zakuj ste se te borili, zatou ga smo šli iz sicializna v še večji socializem, zatou....ednouk de še spokalu, samo te bou zaključek malo inačišen!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.