https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Adi Smolar obiskal Pravljično mesto

 

V sredo, 19. decembra, je Praznično mesto Gornja Radgona obiskal prav poseben gost, Adi Smolar. Kulturni program so lepo dopolnili tudi učenci Osnovne šole dr. Antona Trstenjaka iz Negove. 



Sredin kulturni program v Prazničnem mestu Gornja Radgona je bil sestavljen iz pevske in igrane točke učencev Osnovne šole Antona Trstenjaka iz Negove ter nastop Adija Smolarja na povabilo Zavoda Kultprotur iz Gornje Radgone. Med obiskovalci je otroke razveseljeval Božiček s svojimi spremljevalkami. Na prizorišču oziroma Trgu svobode se je zbrala lepa množica ljudi, kar je dokaz, da mesto takšne dogodke potrebuje. 

Petje božičnih pesmi je prečudovito odmevalo po Pravljičnem mestu in dodobra prebudilo praznično decembrsko vzdušje, ki ga je marsikdo izkoristil za druženje ob kuhanem vinu in kramljanju s prijatelji in znanci. 

Adi Smolar je s svojimi avtorskimi besedili in glasbo uspešno motiviral svoje občinstvo in poskrbel za nasmehe številnih obiskovalcev Prazničnega mesta.  

Praznično mesto sta obiskala tudi Božo iz Študensko-mladinskega kluba Klinka in punčka Apolonija.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.