https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Murskosoboški župan sprejel odličnjake

Murska Sobota, 10.06.2011 ob 13:01  

Župan Mestne občine Murska Sobota Anton Štihec je tudi letos podelil priznanja in knjižne nagrade najboljšim učenkam in učencem osnovnih šol v občini ter Glasbene šole Murska Sobota, ki v letošnjem letu zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje. Vseh skupaj jih je bilo 57.

Za letošnje šolsko leto so največ priznanj prejeli učenci druge osnovne šole, kar osemnajst, sledi s petnajstimi učenci prva osnovna šola, še enega odličnjaka manj pa je imela tretja osnovna šola. Priznanje so dobili še štirje učenci iz Osnovne šole Bakovci ter šest učencev iz Glasbene šole Murska Sobota. Po uradnem delu je sledil neuradni del s pogostitvijo, igranjem bowlinga in biljarda.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.