https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dobrodelni koncert ob 10-letnici Lions kluba Ljutomer

Ljutomer, 25.05.2019 ob 10:00  

V Domu kulture Ljutomer je v petek, 24. maja, potekala svečana prireditev ob 10 letih delovanja Lions kluba Ljutomer in Leo kluba Ljutomer.

Zveza Lions klubov Slovenije, katere član je tudi Lions klub Ljutomer, je v slovenskem prostoru prepoznavna s svojimi humanitarnimi programi in akcijami. Področje delovanja je usmerjeno v pomoč slepim in slabovidnim, pomoč socialno šibkim, pomoč zdravstveno handikapiranim, gluhim in naglušnim, pomoč otrokom ter za pomoč ljudem v stiski.

V mesecu maju 2019 Lions klub Ljutomer skupaj s pomladkom Leo klubom Ljutomer praznuje 10 let delovanja. Ob tej okrogli obletnici je skupaj z Glasbeno šolo Ljutomer pripravil glasbeni večer z dobrodelno noto. Nastopili so učenci in učenke Glasbene šola Slavka Osterca Ljutomer ter člani Leo kluba Ljutomer.

Zbrana sredstva bodo namenjena v sklad za mlade talente iz socialno šibkih družin, ki za svoj umetniški in glasbeni razvoj potrebujejo finančno spodbudo in pomoč.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.05.2019 ob 19:16 Franc gost

      Cudovita razstava go.akademske slikarke Sudec, Ljutomerčani premalo cenite akademike, pa jih ni malo, pocascen da sem imel priloznost videti slike te velike Prleske slikarke.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2019 ob 21:50 Mateja gost

      Go.zupanji ze dolgo ni mar za umetnost, se manj pa za akademike, rajsi ima kvazi mazi strikarije na Ormoski. Go.Karba in njemu slicni ki si mislijo, da vladajo v Lotmerki, pa so ze pogoreli, lazejo kak psi, te pa se pozobijo komu kaj povejo in ga dobis. Isti smorn ampak slabsi zdaj vlada, Olga je vsaj vedela komu je kaj rekla.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.