https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Križevci bo financirala obnovo mostu v Logarovcih

11.06.2019 ob 10:00  

Župan Občine Križevci mag. Branko Belec in direktor podjetja Hermes GP d.o.o. iz Dornave sta v ponedeljek, 10. junija 2019, podpisala gradbeno pogodbo za gradnjo mosta v Logarovcih. Znesek pogodbenih del znaša 119.229,60 evrov z DDV.

Projekt zajema rekonstrukcijo obstoječega mosta na lokalni cesti v Logarovcih, na potoku Stara Globetka, ki je dotrajan. Obstoječi most ima več razpok, robni venci so polomljeni, sam most je preozek. Predvidena je kompletna rušitev obstoječe mostne konstrukcije, nato izgradnja novega mostu in prilagoditev cestišča na lokalni cesti LC 223161 v dolžini 52 m z prilagoditvijo obstoječih komunalnih vodov.

Širina mosta je 6 metrov voznega pasu, enostranski robni venec širine 75 cm, ter dvosmerna kolesarska steza širine 2,5m. Skupna širina mostu z ostalimi elementi znaša 10,30 m. Svetla odprtina mostu znaša 2,1m x 8,0m. Most je v celoti armirano betonska konstrukcija.

Projektno dokumentacijo je izdelalo podjetje ZEU d.o.o. iz Murske Sobote. Gradbena dela bo vršilo podjetje Hermes d.o.o. iz Dornave, nadzor nad gradnjo pa bo izvajal Inženiring Štefan Rajnar s.p. iz Murske Sobote.

Rok za dokončanje del je 20. september 2019. Na območju izvajanja investicije bo popolna zapora ceste, obvoz bo urejen.

Foto: Lidija Domanjko/Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2019 ob 12:53 gost

      Te je grato že isti kak Sandi!! Za vsak d... se že slika, zgleda ka je to rdečim to v krvi!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2019 ob 16:03 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledii tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2019 ob 18:57 lotmeržonec gost

      V Lotmerki pa že tretji mandat vse dela Komunala iz Ormoža. Očitno so akreditirani pri lotmerški Bűrgermeisterci.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.