https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ne pozabite, trgovine bodo zaprte

14.08.2019 ob 9:00  

Jutri, 15. avgusta, praznujemo praznik Marijinega vnebovzetja, zato bodo trgovine zaprte.


Kot vemo, so trgovine že bile zaprte 1. januarja, 8. februarja, na velikonočno nedeljo in ponedeljek, 1. maja, binkoštno nedeljo in 25. junija.

Trgovine bodo prav tako zaprte v četrtek, 15. avgusta, nekaj mesecev pozneje pa bodo zaprte še 1. novembra in 25. decembra. Odprte pa so lahko na 2. januar, 27. april, 2. maj, 31. oktober in 26. december.

 

Praviloma so pred prazničnimi dnevi trgovine veliko bolj obljudene, zato poskrbite, da potrebne nakupe opravite pravočasno in se izognete slabi volji.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2019 ob 10:48 DF gost

      A to velja samo za cerkvene delavce? Kaj pa če bom jutri slučajno kaj rabil???? Jaz namreč ne hodim v cerkev, name ta praznik nima vpliva!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2019 ob 12:30 Odprite gost

      NEEEEEEJ!!!!! Pa ka ste blesavi??? Kama mo pa te zaj šou??? Vej pa donok odprite bar do tretje popoudnevi!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2019 ob 14:28 ...... gost

      ka me briga, ges iden a avionom v Ameriko, pa si tam kupim česterburger, vij pa lejku mate Špar zaprejti. Na praznik pa ja nemu lačen.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2019 ob 15:34 dx7 gost

      Spšotovani portal Pomurec! Tale vaš članek je brezpredmeten. Govori o nečem, kar je dejstvo. 15. avgust je DELA prost dan. Je res, da nimajo vsi prosto. Pa vendar. Taki članki so idealni za netenje in razpihovanje sovraštva in nestrpnosti do drugačnih - tistih, ki nam ta praznik nekaj pomeni. Če nimate boljše ideje za zapolnitev prostora pustite raje stran s črtami, kot je bilo nekoč na TV, ko še ni bilo programa cel dan. Prosim, da članek umaknete.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.