https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboški biciklin se širi tudi izven soboške občine

13.06.2020 ob 15:00  

V okviru operacije Trajnostna mobilnost in turizem na kolesih se je sistem izposoje koles »Soboški biciklin« razširil tudi izven območja občine Murska Sobota.

Poleg že obstoječih postaj Soboškega biciklina na območju občine Murska Sobota, ki se nahajajo pri BTC Murska Sobota, na Trgu zmage, ob paviljonu EXPANO pri Soboškem jezeru, pri dvorcu Rakičan in v Krogu ob športno-rekreacijskem objektu, je Soboški biciklin dobil tri nova postajališča.

Kolesa si po novem lahko izposodite tudi v Murski Soboti na Slovenski ulici ter na območju dveh drugih občin, in sicer na območju občine Moravske Toplice in občine Puconci. V Puconcih se postaja nahaja ob občinski stavbi, v Moravskih Toplicah pa pred Bike centrom oz. nasproti hotelskega kompleksa Term 3000. Tako so uporabnikom dodatno na voljo skupno 17 novih koles od tega 11 električnih.

Vsaka od novih postaj je opremljena s terminalom z LCD zaslonom ter ogrodjem z desetimi zaklepnimi mesti, ki so obenem polnilnice za električna kolesa. Kolesa so po izgledu in funkcionalnosti identična že obstoječim kolesom sistema Soboški biciklin, prav tako so tudi postaje kompatibilne in so povezane v en sistem.

Ob dodatnih postajah in novih kolesih (električna in navadna kolesa) je bil nadgrajen tudi sistem izposoje oziroma registracije v sistem, ki je odslej uporabnikom bistveno prijaznejši, saj poteka neposredno ob postajah, preko računalniškega terminala, plačilo izposoje pa je elektronsko.

Foto: arhiv Pomurec.com

Uporabnik lahko po opravljeni prijavi uporablja sistem »Soboški biciklin« vse dni v tednu, z upoštevanjem časovne omejitve v višini 14 ur. Obstaja možnost najema dveh paketov, in sicer letni najem za 15 evrov, ki velja za obdobje enega leta in dnevni najem za 5 evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2020 ob 18:36 jezero gost

      Mene zanima kda kaj takega pride v Bakovce kao največja primestna vas Murske Sobote..

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2020 ob 21:11 KA PA BELTINCI gost

      Največ kolesarjev v Prekmurju je na relaciji Beltinci - Sobota ker v Rakičanu že je bi samo podaljšali do Beltinec ampak NE v Beltince samo vozite odpad iz Sobote ker v beltinski občini imamo svetnike kot je tov. Rous, ki protestira po Soboti s tovariši komunisti za Beltince pa se mu jebe, ampak "vsaka rit pride enkrat na svoj šankret"

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.06.2020 ob 0:46 Kdaj bo ta priložnost za krajane Rankovec? gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.06.2020 ob 4:57 kollia gost

      [针对美国]★有4个孩子的单身妈妈失去了工作,但能够通过每周在互联网上找到的在线工作连续赚取1500美元来保持头把交椅……在这里查看详细信息……... GOCASH9.COM

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.06.2020 ob 9:08 Levuhar smrduhar gost

      Sposodiš si kolo, pa greš s piščalko v lapah štrajkat v Ljubljano. Zelo priročno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.