https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura v soboto prvič pred gledalci

18.6.2020  

Mura bo v soboto gostila pri ljubljanskem Bravu. Prvič od začetka epidemije v Sloveniji bodo tekmo odigrali pred gledalci.

V 29. krogu Prve lige Telekom Slovenija bo Mura to soboto, 20. junija, merila moči z NK Bravo. Tekma, ki bo potekala na Športnem stadionu Šiška v Ljubljani pa bo prva, ki jo bodo nogometaši odigrali pred gledalci.

Vstopnice so že v prodaji na portalu mojekarte.si in prodajnih mestih Petrol Slovenija. Celotni izkupiček iz prodanih vstopnic pa NK Bravo namenja nakupu tekmovalnih dresov JOMA za več kot 250 otrok.

Tekmo, ki bo ob 18. uri boste v živo lahko spremljali tudi na našem portalu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.