https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Muraši po rezultatih testiranj maksimalno fokusirani na evropsko tekmo

8.9.2020  

NŠ Mura je sporočila rezultate testinaranj pred odhodom v Budimpešto. Fokus nogometašev je popolnoma usmerjen v prihajajočo evropsko tekmo in vsekakor že nestrpno čakajo, da se tekma vendarle začne.


Muraši uspešno prestali testiranje

"Vsi testi vseh udeležencev potovanja NŠ Mura v Budimpešto so negativni, tako da ni nobenih zadržkov za odhod," so sporočili iz kluba.

Nogometaši Mure so tako uspešno prestali testiranje za covid-19 in se bodo v Budimpešto, kjer jih čaka estonski klub Nomme Kralju, odpravili jutri zjutraj.

Karničnik: Upamo, da se bo tekma odigrala

Žan Karničnik je pred odhodom v Budimpešto dejal, da vedo kaj jim prinaša Evropa. Vsekakor se na dogajanja ob igrišču, na katere nimajo vpliva, poskušajo čim bolj prilagoditi, so pa sedaj že nestrpno pričakovali rezultate testiranj.

»Nestrpno smo pričakovali da bodo vsi testi negativni, vemo kaj se nam je že zgodilo,« je dejal Karničnik in dodal, da sedaj zadržkov več ni. »Z naše strani smo vse naredili vse tako kot je potrebno in upamo, da se bo tekma tokrat odigrala

Muraši so z dvema zmagama v prvi slovenski ligi dobro začeli prvenstvo, ter s tem dokazali da igra z leta v leto raste. »Mislim, da je to tudi lepa popotnica za evropsko tekmo,« je zaključil Karničnik.

Fokus popolnoma usmerjen v evropsko tekmo

»V tem času testiranj, ki so nekakšna loterija, ne veš kaj lahko pričakuješ. Je bilo kar neko olajšanje, ko smo ugotovili, da so vsi negativni,« pa je glede včerajšnjih testiranj dejal trener Ante Šimundža.  Dodaja, da se na tekmo maksimalno pripravljajo in skušajo biti v tej eni tekmi, ki bo odigrana v Budimpešti, boljši nasprotnik.

»Z povratniki iz reprezentance smo včerajšnji fokus popolnoma usmerili v prihajajočo tekmo,« je dodal.

Šimundža: Mi že komaj čakamo, da se tekma začne

»Če se spomnim dogodkov v Estoniji, sem bil zelo vesel, da ko se je tekma odpovedala, da sem videl razočaranje v ekipi.

Vsi smo komaj čakali to evropsko tekmo in sem res bil vesel, kako smo vsi željni dokazovanja na evropskem prizorišču in to je tista vzpodbuda, ki si jo želim videti. Vsi dejavniki, ki niso športni, pa niso imeli vplivov na nas,« je dejal trener.

Vrača se Maruško

Kot je dejal Šimundža, se po poškodbi se vrača Matic Maruško, ki tako potuje v Budimpešto, Luka Bobičanec pa zaradi karantene fizično še ni na ustreznem nivoju.»Za Maruška verjamem, da bo na treningih kos maksimalnim naporom, in če bo njegovo telo pozitivno odgovorilo na to, bo lahko kandidiral za nastop v Budimpešti.«

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.09.2020 ob 18:57 kuku gost

      Idejo v domovino :D

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.09.2020 ob 19:33 gost

      MURA gremo po napredovanje. PAZI ti to POMURSKE lige ne moreš komentirati kama smo prišli in tudi stran brez veze da ODPIRAŠ.....

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.09.2020 ob 23:14 Risto Kubura gost

      To bo tekma Mura:Karči Virus

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.09.2020 ob 5:55 LFL gost

      Dajmo ČARNO BEJLI pravi sobočanci - Prekmurci in Pomurci so Z VAMI. Forza MURA. Samo naša MURA iz Murske. Dajmo.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.09.2020 ob 7:45 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Ne govori da smo Pomurci in Prekmurci z Muro. Tu vas je le peščica. Večina nas ni.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.09.2020 ob 10:34 ajajajajajjajaj gost

      Vsaki članek od Mure pa komentiraš!? Očitno ti je Mure nekaj groznega napravila, ha? Jaz nikoli ne bi komentiral npr. košarkarskega kluba Radenska Creativ, če me ne zanima! Mura pa ima čedalje več privržencev ne samo v Pomurju ampak po celi Sloveniji!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2020 ob 11:02 gost

        Če bi imel malo pameti in bil občan Sobote, ti ne bi bilo vseeno, da gre občinski davkoplačevalski denar v privatni nogometni klub namesto za nova delovna mesta, stanovanja, vrtce, šole, otroška igrišča, ureditev ulic in cest, ........... Tako pa........... Nogomet je za SELJAKE.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.09.2020 ob 10:41 gost

      BIL JE ŽREB 2 KOLA POKALA MNZ MURSKA SOBOTA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.