https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo kuharja, kontrolorja ter računovodjo

19.05.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih smo izbrskali, preverite, morda pa je katero delovno mesto ravno pravšnje za vas.

JAVNI ZAVOD KRAJINSKI PARK GORIČKO, išče NARAVOVARSTVENEGA NADZORNIKA II. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer Biologija. Alternativna izobrazba: visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) smer: Okoljske znanosti. Od kandidatov prav tako pričakujejo3 leta delovnih izkušenj ter, da imajo opravljene naslednje izpite: izpit iz upravnega postopka, izpit za pridobitev potrdila o usposobljenosti za naravovarstvenega nadzornika ter opravljen preizkus znanja za vodenje in odločanje v prekrškovnem postopku. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 22. maja 2021.

Sava Turizem d.d. LJUBLJANA, vabi med svoje vrste VZDRŽEVALCA V Termah 3000, Moravske Toplice. Od kandidatov pa pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo in 1 leto delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesecev. Delo pa bo potekalo v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. junija 2021.

SAUBERMACHER - KOMUNALA - PODJETJE ZA ODSTRANJEVANJE ODPADKOV MURSKA SOBOTA D.O.O. vabi med svoje vrste kar 2 KOMUNALNA DELAVCA I. Od kandidatov pa pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo in ter vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 1- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 24. maja 2021.

POČITEK - UŽITEK, TURISTIČNO PODJETJE D.O.O., išče KUHARJA/CO. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo. Alternativna izobrazba: srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba, Smer: Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo ter vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Delo je dvoizmensko. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 26. maja 2021.

CSD Pomurje; Enota Ljutomer vabi med svoje vrste SOCIALNEGA OSKRBOVALCA/SOCIALNO OSKRBOVALKO II. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo in 3 mesecev delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije in poznavanje osnov računalništva. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta pa je pridobljena nacionalna poklicna kvalifikacija za socialno oskrbovalko. Trajanje zaposlitve je za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotne delavke. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 25. maja 2021.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA, vabi med svoje vrste ČISTILCA/KO. Od kandidatov pa pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, smer: Delovne spretnosti. Pri zaposlitvi bodo imele prednost invalidne osebe. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas, 12 mesecev čas s 4- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 22. maja 2021.

MARTMETAL, proizvodnja in storitve, d.o.o., LENDAVA išče KONTROLORJA. Od kandidatov pa pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo, drugo ter 5 let delovnih izkušenj. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pa pokličejo na razgovor do 18. junija 2021.

EKONOMSKA ŠOLA MURSKA SOBOTA išče RAČUNOVODJO VI. Zahtevajo višješolsko(prejšnjo) izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo, smer: Ekonomija in 3 leto delovnih izkušenj. Zaželene pa so tudi delovne izkušnje s področja vzgoje in izobraževanja. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Prav tako pričakujejo od kandidatov potrdilo o nekaznovanju in potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 25. maja 2021.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

* Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2021 ob 7:21 gost

      V Odrancaj kartago pa rabi delavce iz Čakovca in Varaždina. Ko se pelješ mimo njihovega voznega parka pri fabriki drugo vsaksi drugi avto je hrvaški. Delavci iz Slovenije imajo stare deset ali petnajst let stare kripe Hrvate ki pa adije, benveje. Glavno ka su naši delavci na borzi 85 tisoč. Naša je ena država se pa briga za južne brate ka nedu brez službe. Seveda vse je samo v kapital me je kosta delodajalca pa državo. Banda prekleta vladna nesposobna.

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.05.2021 ob 9:02 faušija gost

        pa ka tejbe briga koji auto majo sodelavci iz hrvaške.... hrvat odi se delat za večjo plačo kak bi jo doubo na hrvaškon in si pač lejko privoušči...iso kot so si naši delavci keri so in odijo delat v avstrijo.. Vsak človek ima na izbiro kje in kaj bo delal, le željo po deli mora meti in biti zadovoljen z delom in plačilom, pa seveda malo razgledan in izobražen glede vsega in nej samo šinfati

        12 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2021 ob 7:38 dfgfgsgersgerdtgae gost

      vaša glupa glava išče računovodjo z višjo! še razpisa ne veste prepisati, analfabetiki!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.05.2021 ob 14:33 faušija gost

      nima nič delavec na izbiro, na izbiro ima DELODAJALEC, KI KORISTI SUBVENCIJE DRŽAVE IN SE IZ DELAVCEV NORČUJE. Domačega delavca pač ne more za 700 eur RAZJEBATI, RAZJEBE PA SUŽNJE, KI HODIJO DELAT ZARADI ZAVAROVANJA (PENZIJA BO ITAK 400eur), IN TA SUŽENJ ŽIVI V HOTELU MAMA, ali pa mu je 5 pokolenj pripravilo premoženje. In tu se delavec zabarikadira, glavno, da ma 120 kg ženo, tri dedeke pa mamce in da vidi Lendavo in Soboto TER 1X NA LETO MARIBOR.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.05.2021 ob 14:42 Kak gost

      Ponavadi.... Vsi bi imeli samo določene izobražene ljudi a v resnici bi če malo bolje preveriš marsikatero delo opravil tudi nekdo ki ima samo osnovno šolo... Take imamo pa doma ker za njih ni dosti prostih mest. In se čudimo kako da je toliko brezposelnih. Da ne bi o starosti ker si pri 45-50 ze prestar za marsikaj novega. Stari ki grejo iz neke pisarne v penzijo in so tam delali zadnjih 25let so sigurno z faksom pa ja se kaj.... Za nekoga s srednjo solo nega mesta nikjer. Bv kake butale ta drzava...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 17:07 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.