https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Reke bodo danes naraščale, možne poplave

24.05.2021 ob 0:00  

Danes bodo reke po državi ponovno naraščale. Popoldan in v noči na torek lahko močneje narastejo in se razlijejo predvsem posamezne reke v severozahodni Sloveniji, na svoji spletni strani poroča Agencija RS za okolje (Arso).

Jutri bodo še naraščale kraške reke na Notranjskem in Dolenjskem ter Sava, Drava in Mura. Drugod bodo reke povečini že upadale, popoldan pa se bo povečala vodnatost rek na severovzhodu države. V sredo bodo reke po državi upadale.

Danes bo sicer oblačno vreme. Dež bo dopoldne zajel vso Slovenijo in popoldne ponekod v južnih krajih prehodno ponehal. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 °C.

Zvečer in v prvem delu noči bo nastalo nekaj ploh in neviht, do jutra pa se bo ozračje umirilo. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v notranjosti Slovenije se bodo še pojavljale krajevne padavine, predvsem plohe. Jutranje temperature bodo od 8 do 14, najvišje dnevne od 15 do 22 °C.

V sredo bo povečini sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah kratkotrajna megla. Tudi v četrtek bo dokaj sončno, popoldne in zvečer pa bo predvsem v severnih krajih nastalo nekaj krajevnih ploh ali neviht.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:45 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.