https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo reševalca, keramičarje in hišnika

08.06.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.

REPUBLIKA SLOVENIJA UPRAVNA ENOTA MURSKA SOBOTA vabi med svoje vrste SVETOVALCA V REFERATU ZA JAVNI RED IN PROMET V ODDELKU ZA UPRAVNE NOTRANJE ZADEVE UPRAVNE ENOTE MURSKA SOBOTA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 5-mesečnim poskusnim delom. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, ter 7 mesecev delovnih izkušenj. Kandidat mora imeti končano najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo po programu Pravo, Javna uprava in Uprava. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta pa so objavljeni na osrednjem spletnem mestu državne uprave. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 11. junija 2021.

SEGRAP RUDARSTVO, PROIZVODNJA IN GRADBENIŠTVO D.O.O. išče 2 REŠEVALCA IZ VODE V BIOTERMAH MALA NEDELJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Alternativna izobrazba: višješolska izobrazba (prejšnja) oziroma višja strokovna izobrazba ter 3 mesece delovnih izkušenj. Potrebuje pa se tudi vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je, opravljen izpit za reševalca iz vode za bazenska kopališča. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom. Delo pa poteka v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 12. junija 2021.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA I LENDAVA išče HIŠNIKA IV. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, podrobneje neopredeljeno. Delovne izkušnje niso zahtevane, potrebujete pa znanje madžarskega jezika. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, brez poskusnega dela. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 10. junija 2021. K vlogi morate priložiti naslednja dokazila: potrdilo o izobrazbi, potrdilo o znanju madžarščine in obe potrdili o nekaznovanosti v skladu s 107. a členom ZOFVI.

REFLEX podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina Gornja Radgona d.o.o., vabi med svoje vrste 2 VZDRŽEVALCA. Ponujajo zaposlitev za določen čas, 6 mesecev brez poskusnega dela, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Zahtevajo višješolsko izobrazbo (prejšnjo) oziroma višjo strokovno izobrazbo, smer: Elektronika in avtomatizacija. Alternativna izobrazba: srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba, smer: Elektronika in avtomatizacija ter 2 leti delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: resnost, samoiniciativnost in inovativnost. Delo pa poteka v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 12. junija 2021.

Varis Proizvodnja gotovih kopalnic Lendava d.o.o. išče 5 KERAMIČARJEV. Zahtevajo nižjo poklicno izobrazbo smer: Gradbeništvo. Alternativna izobrazba: srednja poklicna izobrazba, smer: Gradbeništvo ter 6 mesecev delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Zaželene so izkušnje polaganja keramičnih ploščic za zasedbo delovnega mesta. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom z okvirno plačo:1.500 €. Kandidati naj oddajo vlogo po pošti, e-pošti oziroma pokličejo na razgovor do 18. junija 2021.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA, vabi med svoje vrste DIPLOMIRANO MEDICINSKO SESTRO V PATRONAŽI. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo smer: Zdravstvena nega in babištvo ter 3 leta delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 10. junija 2021.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

*Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2021 ob 9:27 izkušenec gost

      varis definitivno ne da niti okvrino toliko plače in pa je to tako težko delo, da bi morala plača še višja biti. a važno, da majo direktorji fajne plače, za vse ostalo jim pa dol visi.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2021 ob 17:22 prijavi goljufije gost

      skandal24.si/crno/trije-slovenci-oskodovali-vec-kot-400-delavcev 24ur.com/novice/crna-kronika/na-celjskem-kar-osem-let-vec-kot-400-delavcem-niso-izplacevali-plac-in-prispevkov.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 16:03 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.