https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo učitelja slovenščine, natakarja in voznika avtobusa

13.07.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.

OBČINA LENDAVA - LENDVA KÖZSEG vabi med svoje vrste SVETOVALCA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas brez poskusnega dela. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Poslovne in upravne vede, pravo, drugo in 7 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv po 89. členu Zakona o javnih uslužbencih ter opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka za vodenje in odločanje v upravnih zadevah. Potrebno pa je tudi osnovno znanje angleškega jezika ter tekoče znanje madžarskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 20. julija 2021.

GIMNAZIJA MURSKA SOBOTA išče UČITELJA SLOVENŠČINE. Od kandidata pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo smer: Izobraževanje učiteljev s predmetno specializacijo. Delovne izkušnje niso zahtevane, potreben pa je vozniški izpit B kategorije. Delovno mesto je prosto od 1. septembra 2021 dalje. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 20. julija 2021. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas do 31. avgusta 2022.

TOVARNA KOVINSKE OPREME d.o.o. išče 3 KLJUČAVNIČARJE. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta je poznavanje osnov branja tehničnih načrtov ter vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, delo poteka v dveh izmenah. Obstaja pa možnost zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 22. julija 2021.  

MLADINSKI INFORMATIVNI IN KULTURNI KLUB MURSKA SOBOTA išče NATAKARJA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Urnik dela pa je gibljiv in nestalen. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo ter 2 meseca delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do o 19. julija 2021.


OSNOVNA ŠOLA IVANA CANKARJA LJUTOMER vabi med svoje vrste SPREMLJEVALCA V VRTCU NA CVENU. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer: Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok ter 1 leto delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je, da se vlogi priložijo dokazila o izobrazbi, potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo sodišča. Ponujajo zaposlitev za določen čas brez poskusnega dela do 31. avgusta 2021. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 15. julija 2021.  

NOMAGO, storitve mobilnosti in potovanj, d.o.o. išče VOZNIKA AVTOBUSA. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev s 4- mesečnim poskusnim delom. Od kandidatov zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Transport. Alternativna izobrazba: srednja poklicna izobrazba, smer: Tehnika, drugo in 1 leto delovnih izkušenj. Gre za gibljiv in nestalen urnik dela. Obenem pa kandidat za zasedbo delovnega mesta potrebuje Vozniško dovoljenje D kategorije in NPK: Voznik/voznica v cestnem prometu. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 6. avgusta 2021.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

*Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2021 ob 7:47 Printon gost

      Samo v šalabajzersko lendavsko občino ne iti! Kdor pa gre za učitelja slovenščine, pa naj gleda, da res (na)auči otroke kot treba, kajti skrajno žalostno je, da nekdo konča SŠ ali gimnazijo in ne ve osnove slovenščine, za kar je bolj kriv učitelj. Jaz že ne bi dal pozitivne ocene, dokler dete ne piše vejic in piše gdo, gdaj itd.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2021 ob 9:56 suženj gost

      Iščem ,delo pri delodajalcu ,ki mi ne bi plačeval prispevkov in dajal plače

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2021 ob 13:07 orglice gost

        V Pomurju iščejo učitelja slovenščine, če ga ne najdejo zaposlijo učitelja prekmurščine, da so deca nepismeni po končani osnovni šoli ni problem, glavno je da imajo dodane vsebine !?

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2021 ob 13:08 orglice gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2021 ob 13:53 gost

        HA HA HA ,hvala Bogu, ,pa bodo vsaj prekmurska deca naučili prekmurščino in to nej po markovsko,ampak pravo goričko besedo in to tako kako gučijo naši Porabci onkraj ČEJPINEC.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2021 ob 16:35 gost

      Se vijdi da te je Đager derek v albanijo strelo! pomet ti je odijšla v p m.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.