https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: ZZ Quartet pričaral virtuozni jazz koncert

Murska Republika hotel Zvezda, 18.07.2021 ob 18:00  

Včeraj, 17. julija, je v okviru Skritega dvorišča v Murski republiki v Hotelu Zvezda nastopila skupina ZZ Quartet.

Jazzovsko skupino sestavljajo: Simone Zanchini na harmoniki, Ratko Zjaca na kitari, Martin Gjakonovski na akustičnem basu in Jože Zadravec na bobnih.

Karizmatični jazzovski ZZ Quartet je letos izdal nov album z naslovom Midnight in Europe. Ta eklektični muzikalični zbir organskega prepletanja združuje več glasbenih zvrsti, od džeza, klasične glasbe, folklorne glasbe, zvokov z različnih koncev sveta, do rocka.

Album je ujel artistično izjemno inovativen in ploden pogovor med sodobno kitaro in harmoniko, ki ga dopolnjuje kanček odličnega smisla za humor ter govori mirijado jezikov, strukturirane forme se prelivajo v sublimne balade, ki naposled spregovorijo jezik svobodne jazzovske govorice. Strastna, lirična, edinstvena virtuozna predstava! Vsak ljubitelj glasbe bo pošteno užival v tem nepozabnem glasbenem makrokozmosu.

Četverec sestavljata svetovno znana Ratko Zjaca, ki je izjemen glasbeni stilist na kitari in Simone Zanchini, virtuoz, ki razbija stereotipe na harmoniki, pridružila sta se jima še Martin Gjakonovski na akustičnem basu in ameriški bobnar Adam Nussbaum.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2021 ob 18:47 gost

      Pa tole ni vredno da sonce sije po teh drislačih! Podenj od podnja z temi par gledalci z Židanom na čelu!!!!!! sramota!!!!!!!

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.07.2021 ob 22:34 Dkjen gost

        Počakaj na svojo veselico pa veselo pod oder. Pa na špricer ne pozabi. V dvoje je lepše.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2021 ob 18:19 gost gost

      Ta prvi je res beden. S ten komentaron je pokazo svojo razgledanost, izobrazbo in še marsikaj. Ti samo dale poslušaj hrčkaste tralala pevače, pa kakšo bedno govejo muziko, tudi dobra sicer obstaja, ki pa je ti ne razmiš, ker nisi sposoben. Zato skuliraj se, pa obdrži svoje primitivne komentare zase pa za tebi enake. Svašta -------,.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 16:02 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.