https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Znan je možen nasprotnik Mure v primeru zmage nad Ludogorcem

19.7.2021  

Danes je v Nyonu potekal žreb tretjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov, Evropsko ligo in Konferenčno ligo.

Ples kroglic je določil, da se bodo Muraši ob morebitnem napredovanju v 3. krog kvalifikacij za Ligo prvakov pomerili z grškim Olympiacos FC ali Neftçi PFK iz Azerbajdžana.

Prva tekma bo odigrana 3. ali 4. avgusta v gosteh, povratna 10. avgusta na Fazaneriji.

Možni nasprotniki Mure v primeru zmage nad Ludogorcem so bili zmagovalci parov GNK Dinamo (Hrvaška) - Omonoia (Ciper), Olympiacos (Grčija) - Neftçi (Azerbajdžan) in Slovan Bratislava (Slovaška) - Young Boys (Švica).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2021 ob 13:42 gost

      No nogometni strokovnjaki kje ste ? Murino vodstvo že teško pričakuje vaše odlične komentare !

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2021 ob 14:43 nemogoče je mogoče gost

      še malo pa jih čaka čuveni mogoče MONACO, ne nas jebat, če tako daleč pridejo V SLOVENSKI LIGI PO 8 KOLIH NE BODO IMELI ŠE TOČKE, KER BODO IGRALCI ZMATRANI- POTEM JIH PA V EVROPSKI LIGI - ČAKA TRETJA SLOVENSKA LIGA, SAJ IGRALCI, KI DANES DRKAJO ČRNO BELO BARVO JA NE BODO IGRALI V DRUGI SLOVENSKI LGI PO IZPADU IZ PRVE. In temu se PRAVO MOČNA - NEPONOVLJIVA MURA = SRANJE OD SRANJA V Prekmurju.

      7 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.07.2021 ob 16:04 gost

      MURA JE KONČALA SVOJO EVROPSKO POT !

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.07.2021 ob 17:32 Lojzek gost

      Glejte nekako z realne plati,ludogorec je favorit ampak še zdaleč ne nepremagljiva ekipa,ni nivo PSV,tudi če izgubijo je verjetni nasprotnik žalgiris,povsem premagljiv nasprotnik,pa četudi tu izgubijo so verjetni nasprotniki flora,lincoln...skratka eksotični prvaki....nekako bi enega morali premagati in bi si zagotovili skupino do zime...to je nekako realno....ampak potrrbno bi bilo pripeljati 2 do 3 res dobre okrepitve,ker klop je slaba oz.izven forme vsi,od kozarja do karamarkoja,filipoviča itd...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.07.2021 ob 19:09 GORIČANEC gost

      PRIMITIVNI IDIOTI SEREJO PO MURI A KO ZMAGUJE SO TIHO.ČE NE BI BILO GORIČANCEV BI MURA IGRALA V TRETJI LIGI ALI ŠE NIŽJE----------------BODITE TIHO IN NE KOMENTIRAJTE TAKO NIZKOTNO IN PRIMITIVNO. VIDIMO SE V SREDO NA TEKMI IN NAVIJAMO ZA MURO A PRIMITIVCI NE HODIJO NA TEKME, KER NIMAJO ZA BUREK A PRED TELEVIZIJO PIŠEJO NIZKOTNE KOMENTARJE. PRIDITE FIZIČNO NA TEKME IN NIZKOTNO KOMENTRAJTE O MURI----------------NE UPATE SI NA TEKMO, KER STE IDIOTI, DEBILI, PRIMITIVCI------------------------GOVNARI.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.07.2021 ob 20:02 Hehe gost

      Ce mura oz kda do pac zgubili, vupan bar ka te nekateri orgazem doziveli, ce vas ze tou tak osrecuje... Ker drugoga orgazma verjetno se nejste doziveli... 😀 Drkanje se ne stej...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.07.2021 ob 20:35 Grlica gost

      Sam v sobi za racunalnikon, pa te se svet za tebe enja... SIROTA

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.07.2021 ob 9:37 lepi gost

      DANES MURA DOBI POUČNO URO O NOGOMETU

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.07.2021 ob 10:28 Pomurec_001 gost

      Enih tu ne razumem. namesto , da bi se skupaj veselili enega uspeha ki po dolgem času prišel v Pomurje, tu pišete neokusne komentarje , ki niso za nikamor. Špornik nikoli ni nevoščljivi uspehov nekoga v regiji, če je pravi špornik in navijač. Pa nisem z nogometne sfere, niti ne hodim na tekme , ne enih ne drugih. Sem pa za šport in razvoj regije in taka uvrstitev v ligo doprinese tudi naši regiji nekaj. Zato vas ne rezumem, da v ta nivo športa vključujete take primitivizme , ali na osnovi narodnosti ali pa politike , ki tu nima v športu kaj iskati, niti z navijaštvom, seveda če je tisto pravo. Sedaj pa se tu zmerjati z Orbanom in drugimi klubi pa je porazno , res na kozlanje mi gre ko berem tole. Pomurec , kot spletni portal bi moral skrbeti za vsebine , pa izgleda to nihče ne nadzoruje, komentiranje dajte pod registracijo, da se ve kdo kaj piše , da bo tudi kazensko odgovoren za žaljivke in neumnosti. Vsak res ne more komentirat nekaj, če tega ni sposoben, ali umsko dorasel teme za katero piše komentar. Največji strokovnjaki so tule taki, ki nikoli niso bili resni športniki , kar je pomilovanja vredno.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.07.2021 ob 10:52 gost

        Če ti samo v Muri vidiš neke uspehe prekmurskega športa, si res nerazgledan in neobveščen človek. V Prekmurju smo imeli in imamo športnice in športnike, ki so veliko več dosegli od te vaše Mure, pa nikoli o njih ni bilo tako velike hvale, poveličevanja, pisanja, dajanje milijne evrov občinskega davkplačevalskega denarja v njih kot v to privatno Muro. Dalje ne bom pisal, ker je škoda mojega časa za ljudi, ki ne vidijo kaj se v Soboti dogaja in so pijani od neke nepomembne Mure, ki ne na Balkanu in ne v Evropi ničesar ne pomeni.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.07.2021 ob 19:58 gost

      Koga pa drugega lahko vidiš kot Muro ponos -Pomurja potem si ti v nekem drugem svetu do sedaj je Mura dosegla največji uspeh v zgodovine kluba in mislim da nobenemu v Pomurski regiji še tega ni uspelo tako da ne žali Mure v evropi in na balkanu bo že kaj pomenila ti se za to ne sekiraj ne bodi tako fošljif idiot

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.