https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta novo sezono pričela z remijem

Lendava, 1.8.2021  

Danes, 1. avgusta, je v Športnem parku Lendava bilo odigrano srečanje prvega kola 2. SNL, v katerem je Nafta gostila ekipo iz Krškega. Na popolnoma premočenem igrišču in v težkih vremenskih razmerah je prišla do remija.

NK Nafta - NK Krško 2 : 2 (2 : 1)

(Stare v 9. min, Ribič v 27. min, Vinko v 34. min iz 11-m, Tiganj v 67. min iz 11-m)

Srečanje prvega kola nove sezone 2.SNL so agresivneje začeli domačini, ki so povedli že v deveti minuti, ko je gostujočega vratarja Jureta Ribiča premagal Stare Marsel. Kljub velikemu nalivu in težkim igralnim razmeram, se je srečanje nadaljevalo. Gostje so nato izid izenačili v 27. minuti. Le nekaj minut za tem so gostje storili prekršek za enajstmetrovko, katero je uspešno izvedel Vedran Vinko, ki je s tem zadetkom postavil izid polčasa.

V nadaljevanju srečanja smo spremljali precej napadalno usmerjen nogomet obeh ekip, a obramba Nafte si je privoščila napako in gostje so dobili enajstmetrovko, s katero so uspeli izenačiti izid. Do konca srečanja se izid ni več spremenil in Nafta je novo sezono pričela z remijem.

Nafta bo v nedelja, 8. avgusta, ob 20. uri, v Lendavi gostila Roltek Dob.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2021 ob 17:20 Dddddddfffffffffffffgggggggggghhhhhhhhiiiiiiiijjjjjj gost

      To leto spet ni vaše 😂 naslednjo leto pa potem zares greste na prvo ligo a? 😂😂 e mađari

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2021 ob 18:28 gost

      Prva liga vabi vabi tudi orban z debelo denarnico kosenem

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.