https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo reševalce iz vode, zidarja ter kadrovskega referenta

03.08.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER vabi med svoje vrste ZOBOTEHNIKA III. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter drugo in 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je tudi vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je: Obvezna priloga k vlogi je fotokopija spričevala in strokovnega izpita. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev z 2- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 6. avgusta 2021.  

SEGRAP turizem, rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o. išče 2 REŠEVALCA IZ VODE V BIOTERMAH MALA NEDELJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Alternativna izobrazba: višješolska (prejšnja) izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba, ter 3 mesece delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je: Opravljen izpit za reševalca iz vode za bazenska kopališča. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom, delo pa poteka v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 7. avgusta 2021.

Pravica - zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev Turnišče so. p. išče OSEBNEGA ASISTENTA V MURSKI SOBOTI. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma ves čas trajanja projekta s 6- mesečnim poskusnim delom. Od kandidatov zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Alternativna izobrazba: višješolska (prejšnja) izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba. Delovne izkušnje niso potrebne. Rabi pa se vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 27. avgusta 2021.

LEGARTIS, GRADBENO PODJETJE D.O.O. vabi med svoje vrste ZIDARJA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 6 – mesečnim poskusnim delom. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Alternativna izobrazba: nižja poklicna izobrazba ter 2 leti delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 26. avgusta 2021.  

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče DIPLOMIRANO BABICO V PORODNEM BLOKU ALI IT III. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Zdravstvena nega in babištvo ter 9 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je: Veljavna licenca za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 4- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 6. avgusta 2021.

DIAR-JONI, pekarstvo in storitve, d.o.o. išče PRODAJALCA/KO V PEKARNI. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece z 1 – mesečnim poskusnim delom. Delo poteka v dveh izmenah. Ponujajo pa okvirno plačo 1.100 evrov. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, smer: Področje neznano. Delovne izkušnje niso potrebne. Rabi pa se vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pokličejo na razgovor oziroma izberejo drugo pot vzpostavitve stika z delodajalcem do 11. avgusta 2021.

Panorganix, trgovina na debelo s sadjem in zelenjavo, d.o.o. išče KADROVSKEGA REFERENTA. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Poslovanje in upravljanje, menedžment. Alternativna izobrazba: visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), smer: Družbene vede in vedenjske znanosti, drugo ter 5 let delovnih izkušenj.Rabi se tudi vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: natančnost, ažurnost, samostojnost, samoiniciativnost in iznajdljivost. Zahtevano je dobro poznavanje programov Excel, Word in Outlook ter dobro znanje vsaj enega tujega jezika, zaželeno je vseh (ni pogoj). Začetna plača 1.350,00 EUR bruto. Ponujajo pa tudi možnost napredovanja ter zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. avgusta 2021.

AVTOHIŠA MEŠKO, TRGOVSKO, TURISTIČNO IN USLUŽNOSTNO PODJETJE D.O.O. vabi med svoje vrste AVTOMEHANIKA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Motorna vozila, ladje in letala ter drugo in 3 leta delovnih izkušenj. Rabi pa se vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas brez poskusnega dela ter okvirno plačo 1.480 evrov. Kandidati naj pošljejo vlogo e-pošti do 5. avgusta 2021. 

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

*Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2021 ob 7:06 gost

      Vabljeni južni bratje na prosta delavna mesta v Pomurju ker domači brezposelni ljudje niso dobrodošli. Kre so domači dragi za delodajalca.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.08.2021 ob 7:21 pravec gost

        ne norčuj se, nesramnež! marsikdo izmed nas bi delal, pa vseeno nam ne rata. ne nas metat vse v isti koš, prosim lepo že enkrat! da bi vedel kdo si, bi te tožil zaradi tega!

        4 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.08.2021 ob 11:07 gost

        Nej , domačim so zrasli mozolji pod pazduhami , ja težka bolezen, ne moreš dvigniti roke , lahko pa vlečeš socialno , pa tudi zavod za zaposlovanje to mirno opazuje , medtem ko ene jebe sto na uro in jih pošilja delat vsako sranje ,dočim posvečena raja , ve se kdo, pa lepo leži doma , vleče razno razne podpore in transferje in se smeji iz onih , ki delajo , se pravi v tej vukojebini je najslabše , če si pošten in delaš.

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2021 ob 7:10 gost

      V Avstriji je polno dela,veliko nas gori dela!

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.08.2021 ob 15:48 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Seveda...samo te da je grdu(virus),te vas vržeju k nán na skrb ,prehránu pa zdravstvu,te bojte tan...ka se k nán vláčite...

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.08.2021 ob 7:29 gost

      Bravo Pravec se ti pridružujem, saj sem tudi jaz že resnično sit da nas stega vidika mečejo v isti koš. Jelinčiču pa bi bilo potrebno vzeti naziv Plemeniti, ker dokler izjavlja takšne si tega niti malo ne zasluži, prej tudi on kazen. Sram vas naj bo da ste tako ozkogledi in nepošteni. Vsem takim želim da ostanete za dolgo brez službe in da niti socialne ne dobite. Pa da vas vidimo potem, prasci!

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.08.2021 ob 7:56 gost

      Gost Pravec to ni norčevanje,ampak drugače povedano,da ta država že enkrat naj poskrbi,da bo delavec pošteno plačani in da,nebo vsaki tretji šel delat prek meje! Spoštujem vsakega,ki pošteno dela!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.08.2021 ob 13:04 gost

      Jaz nisem pisal proti ne zaposlenim ampak proti delodajalcu in proti državi kera to dovoli da se zaposlijo tujci domači ljudje kere so direktorji kradljivci na cesto postavili pa zato niso odgovarjali pa morajo biti na borzi kjer nič ne dobijo ker jih po zakonu nič ne pripada. In to že eni 10 let trpijo. Debilna vlada pa take direktorje podpira z subvencijami za tujce. Temu je bil moj 1 zapis namenjeni.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.08.2021 ob 15:54 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      No,nizkokategornik"Pravec" ,če nimaš koga za tožit,pa daj mene,delomrznež ti eden,sicer pa se postavi predme,boš več dobil....

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.08.2021 ob 16:08 gost

      Vaj , kak si pa tij opasen.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.08.2021 ob 16:51 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Zlato moje,nejsan ti jes opasen,",ja sam ti zlo opasno".Tikev tij bimbasto brezkilaško.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.08.2021 ob 17:43 gost

      Vaj, ne vem , če mentalno zdrav človek lahko piše take komentarje.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.08.2021 ob 9:03 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Mentalno usposobljen piše o nečem,kar je za tebe Rubikova kocka.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.08.2021 ob 20:16 gost

      Vaj nej tij, tvoja mamica.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.