https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ignac Rajh iz Gostilne Rajh prejemnik Zlatega ključa

12.08.2021 ob 12:55  

Ignac Rajh iz Gostilne Rajh v Bakovcih je prejemnik Zlatega ključa, najvišjega priznanja Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Najvišje zbornično priznanje je Ignacu Rajhu iz Gostilne Rajh izročil predsednik OZS Branko Meh.

Gostilno Rajh vodi že peta generacija in še vedno veljajo za sinonim kakovosti in tradicije. Za svojo odličnost je Gostilna Rajh in chef Leon Pintarič prejela tudi Michelinovo priznanje Bib Gourmand.

Ob podelitvi visokega priznanja so bili prisotni direktor OZS Danijel Lamperger, predsednik sekcije za gostinstvo in turizem Blaž Cvar ter predsednik ZDOPS Drago Delalut.

Foto: FB Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2021 ob 13:28 gost

      Za vsem tem stoji boter Milan Kučan! Pa vseeno čestitke!!!

      11 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2021 ob 13:39 gost

      Res smo včasih tam jedli in pili na naročilnice. Tam smo se ga nacedili, da so nas šoferji v mercedese nosili.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2021 ob 13:47 bljak gost

      Če Rajh ne bi dobil bi vložil tožbo .Tu zadaj je mali marulek Kučan in ostali ki se tam napajajo na naročilnice

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2021 ob 13:55 gost

      Nekoč smo vsi, ki smo kaj pomenili in bili na položajih, jedli in pili pri Rajhu. Tudi Kučan in še marsikdo iz politike in gospodarstva. Danes Kučan tam nima nič več, je pa v ozadju drugi striček.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 14:59 gost

        Pri Rajhu smo jedli tudi mi, ki se nismo imeli za tiste "ki kaj pomenijo in so na položaju", in poplaknili odlično pripravljeno ter postreženo hrano s kozarcem dobrega vina. Čestitke za kakovost in tradicijo.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 15:14 gost

        14:59........ verjamem, a vi ste jedli in pili za svoj denar ali na račun sindikata ( prav tako vaš denar ), mi smo pa to delali na naročilnice, ki ji je plačal nekdo drug. Razumeš kaj sem hotel povedati?

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 15:59 Karel K. gost

        Kučan ni nobeden drugi striček, saj imamo le njega in njegovega učenca Janšo. Nekoč je namesto teh dveh bil le eden in to je bil Tito. Nobenih sprememb nismo dosrgli leta 1990, ne političnih, ne gospodarskih ne vedenjskih, ne moralnih in etičnih. Vi tako iemnovani na položajih ste bili Kučanovi klečeplazniki in partijski hlapci, zato ste bili nagrajeni s položaji, ne pa zato, da bi bili izobraženi in sposobni. Medijsko partijsko ste tulili, da se borite za pravice delavskega razreda, dejansko pa ste ta delavski razred izkoriščali tudi na ta način, da ste pili in jedli na naročilnice, račune pa je plačeval delavec katerega ste stisnili v betonske silose ter ga tako nadzorovali, da se ni mogel upreti vam titoisitčnim krvosesom.

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 16:13 gost

        Karel Kozic, pri košarki si bil izjemno dober pri komentarjih. Sem te večkrat pohvalil, ker si pisal resnico. Tu pa zelo mimo udarjaš. Samo toliko, da boš vedel, da smo v socializmu skupaj z delavci delavcem priborili veliko pravic in ugodnosti, ki jih je po letu 1991 nemški način kapitalizma, kateri tebe tako veseli, delavcem vzel. Tisto o naročilnicah je bilo drugače mišljeno kot si ti razumel. Ti pa lahko iz življenja povem, da veliko najbolj desnih ( tvojih ) županov v najboljših gostilnah in hotelih izkorišča " naročilnice ", da o politikih ne govorim. Povprašaj malo o tem cerkvenega poslanca Jožefa Horvata. Mogoče mu bo kaj ušlo, kar ni mislil povedati. Pa preživljanje dopusta izbrancev v državni vili na Bledu, kjer stane en dan bivanja 1.800 evrov. Če o tem nič ne veš, si preberi kaj na kranjskem spletniku Trma. Rajh je bil proti nekaterim majhna ribica, proti sedanjim pa pikica.

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 16:15 gost

        Karel, za Meha se pa s tabo popolnoma strinjam. Pokvarjen in koristoljuben človek do amena.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 16:24 Karel K. gost

        In Dončič je podpisal finančno pogodbo za 175 mio EUR za pet let igranja. Torej na to povej kaj, to je tako kot v titoizmu, glavno, da si medijsko razvpiti in služiš temu, da množice zabavaš in jih prikleneš na določeno dvorano na določeno partijo. Ko je bilo potrebno tekmovalno igrati je zatajil in je bil na povprečju. Torej niso vedno najboljši na vrhu ampak medijsko ustvarjeni tako v športu kot v politiki. Ko se boš še z zadevami povezanimi s to tvojo preteklostjo in tiranijo partije, Tita, Kučana, strinjal z mano, potem boš postal hraber in zaupanja vreden človek z moralnimi in etičnimi človeškimi vrednotami.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2021 ob 15:20 gost

      zopet si med sabo podajajo nagrade,ta Rajh je ena navadna gostilna,so še boljše in z velko okusnejšo hrano in boljšo,prijaznejšo postrežbo

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 15:45 gost

        Točno tako. Če gereš k Rajhu na večerjo, se moraš najprej doma najesti, če ne, boš za velik denar šel lačen domov. Biznis. Lahko sto krat lajnajo ne količina, važna je kvaliteta in podobne fore. Jaz grem v gostiln zato, da se tam najem, ne pa dam bom na krožniku opazoval dve žlice nečesa kar lepo izgleda ali lepo diši.

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 15:54 Karel K. gost

        To je privilegirana gostilna bivčega sistema in seveda je Kučanov Milan njen boter, saj drugi te partijske moči ni imel. Seveda so mnogo boljše gostilne od te Rajhove, vendar medijska propaganda katera že traja pol stoletja naredi svoje. Še večji problem za slovenske obtnike pa je ta Meh kateri podeljuje ta priznanja. To je eden macher kateri skrbi le za sebe in je politični kader, prilagaja se vsem, le ne skrbi za vse male podjetnike-Obrtnike, le za privilegirane, male pa guli. Slabe so moje izkušnje z njim. Da te kap!

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.08.2021 ob 16:04 Karel K. gost

      Rajha je ustvarila partija in Mura v režiji Kučana in nihče drug. Mura je tam imela odprto naročilnico, računi pa so se pisali po potrebi. Bilo je še nekaj takšnih manjših privilegiranih gostiln takrat kjer so poslovali z naročilnicami po nareku partije. Ena je bila tudi gostilna K Rotundi v lastniptvu Grabar Jošžeta v Selu. Na te naročilnice so se servirale dve vrsti hrane, eno za sindikalno rajo in drugo za partijske in sindikalne veljake, ter tiste katere je partije kot čuvaje v taborišču namestila v tovarnah, da so skrbeli za to, da se raja nebi uprla partiji, da posamezniki nebi začeli misliti s svojo glavo in puntati delaski izkoriščevani narod s strani partije proti njej proti Titu in Kučanu.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.08.2021 ob 16:16 Karel K. gost

      Ta gostilna je bila znana vsem politikom iz preteklosti, tudi tistim drugokategornikom, kor so Bučar, Menciger, Peterle, Janša. Ko smo leta 1990 ustvarjali neki novi politični red, kar pa nam ni uspelo prav zaradi teh ljudi teh drugokategornikov vrinjeni v vrste slovenske pomladi, so ti vedeli za to gostilno in smo pogostitve za njih, ko so obiskali Prekmurje prirejali pri Rajhu, večinoma, za tiste nopve pa v drugih gostilnah kateri niso imeli pedigreja partije iz bivčega sistema, Kot je na primer picerija Bico v Rkičanu, da omenim le eno katere se v trenutku spomnim, kjer smo postavljali DEMOSOVO Murskosoboško občinsko vlado z Obal Ivanom na čelu. Rajh je bil takrat v dvomih, vendar kot spreten prilagodljivec je peljal voz in ga ni motilo, da streže tudi novi politični eliti. Hrana katero je takrat postregel, je bila dobra. Tja smo na pogostitev nekajkrat vodili tudi Jožeta Pučnika.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 16:31 gost

        Ups, Karel, tega pa ne bi smel napisati. Pomeni, da DEMOSovci nisti bili nič boljši od Kučana. Navali narode k Rajhu. Samo za oblast in privilegije je šlo vsem. Ljudje so vam bili dobri samo na volitvah. Ne piši več danes, ker boš marskaj napisal, kar ne bi smel.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 16:49 gost

        Kilonja, si bral kdo odhaja iz Maribora? Mora biti prekleto slabo finančno stanje v tvojem Mariboru, da prodajajo vse, ki vsaj malo znajo igrati nogomet. Za Muro znam kdaj igra, gledal jo bom na računalniku ( imam svoj sistem ), če bo izgubila, bom vesel, če bo zmagala, bodo veseli njeni navijači. Jebi ga, takav je život.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 16:54 Karel K. gost

        Nič nisem napšisal narobe, vendar ti moje besede podnašaš. Povedal sem, kaj je bilo vodstvo DEMOSA v Ljubljani, da so to bili drugokategorniki partije in so bili seznanjeni s partijsko nomenklaturo in gostinsko infrastrukturo. Jaz kot Prekmurski zastopnik DEMOSA sem bil nemočen, ko pa so zahtevali, da organiziramo pogostitev njih pri Rajhu. Ko je le bilo mogoče, sem organiziral pogostitev drugje, ko so prišli dejanski pomladniki. Hotel sem povedati, da so ti ljudje vzrok za to, da leta 1990 ni prišlo do nobenih sprememb, kot sem enkrat na tej strani že objasnil in več tega ne bom pojasnjeval nikomur.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 17:29 gost

        Karel, si ti takrat vedel, da je bil Jože Pučnik sodelavec nemške obveščevalne službe?

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.08.2021 ob 17:05 kilonja gost

      Glavno da ti rednmo gledaš tekme od kluba ki ga ne maraš, jaz še kaj takega nisem nikoli videl :) . Vprašaj Zahovića, tvojega jugovića kam je spičil 40 mio € ki so jih zaslužili samo s tekmami v Evropi v zadnjih 8 - ih letih .

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 17:25 gost

        Zopet nekaj narobe obračaš. Če si bral moje komentarje, si moral opaziti, da sem bil vedno proti Zahoviću. To ni bilo prvič pri tvojem Mariboru. Že prej so veliki milijoni evrov čudežno izhlapeli. Tudi pri Muri je to že bilo in še bo. Mi je pa v veliki užitek gledati tekmo v kateri izgubi. A mislim, da je Žalgiris v rangu Beltinec in bo Mura danes zmagala. Nikoli pa ne veš kaj bo.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 17:43 gost

        Kilonja, s to Muro je tako, da ne smeš kaj proti njej napisati, pa je že halo. Na članek Utrinki iz Vilne ......... sem v komentarju vprašal samo kdo so ti gospodje na sliki in takoj blokirano komentiranje. JE TO DEMOKRACIJA ALI JE TO KAJ DRUGEGA?

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.08.2021 ob 18:19 južek gost

      Vidiš tu se vijdi kakšni primitivci ste razpravljači! Dve besedi malo narobe obrnjeni in že so vas spravili z tira!! Nizkocenovni gobezdači ,katerim je nekaj pripovedk v glavi ostalo !?

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.08.2021 ob 18:26 Partizan gost

      Kakor koli že, če nebi tagostilna bila taksna kot je,in ne bi trgu in gostom nudila takšnih storitev in kvalitetne hrane,brez skrbi da ne bi dobili vseh teh priznanj in pohval. Vsa čast,pohvala in spoštovanje za vse doseženo kakor tudi za postreženo. Vsak ki pozna kvaliteno hrano se bo strinjal. Na špriceraših pa itak svet ne stoji več. Čestitam RAJHOVI ZA DOSEŽENO!

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2021 ob 17:20 kruh in zaseka gost

        Partizan ......... Ja ti se pa res moraš razmiti v hrano celo Rajhovo ni kaj .Rajh vse nabavlja v Eurošpinu tako kot mi ostali za to ne seri ,ker nimaš pojma .Lahko mu se zavlečeš tam zadaj ....... .Tudi to bo minilo kot je že marsi kaj šlo cugrűnt

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.08.2021 ob 18:27 gost

      Ta gostilna je primerna samo za nedelavsko posrano gamat,kateri niti redno niso lačni,ker itak nikoli nič ne delajo,pa njim je to skrupcalo,ki ga tam dobijo dovolj.Denar za te pojedine pa itak mi damo davkoplačevalci.Za kučana pa upam,da ga čimprej vrag vzame lopova komunajzastega.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.08.2021 ob 17:24 hercegovčak gost

      17;25 .......... Alo debeli si še ,doma ( če imaš sploh dom ) si preživel ,ko si videl ,da je Mura ovim doma dala gol ? Ti primerjaš Beltince z Žalgirisom ? Res se ti je odpeljalo in to samo zato ,ker turbaši tonejo v tretjo ligo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      01.02.2022 ob 17:08 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.