https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NŠ Mura sporazumno prekinila pogodbo z napadalcem

13.8.2021  

Andrija Filipović, ki se je lani konec januarja preselil v Mursko Soboto, ni več član NŠ Mura. Klub in igralec sta sporazumno prekinila pogodbo.

"Hrvaški napadalec je bil član Mure dobro leto in pol, v tem času pa je za čarno-bejle zbral 32 nastopov v PLT, ob tem pa je dosegel štiri zadetke. Za Muro je zbral tudi en nastop v pokalnem tekmovanju in tri nastope v evropskih tekmovanjih, med strelce se ni vpisal. Z Muro se je veselil tako naslova pokalnih, kot državnih prvakov. Pogodbo, ki je sporazumno prekinjena, je imel sklenjeno do konca leta 2022," poročajo pri NŠ Mura.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2021 ob 21:29 Lojzek gost

      Odlična novica,povprečen nogometaš....nikoli me ni prepričal...zdaj še brkiča,đuraka,marošo in potem pripeljati 3 dobre nogometaše pa bo ok

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2021 ob 8:11 gost

        Tvoje mokre sanje. ZA DOBRE NOGOMETAŠE JE POTREBNO VELIKO PLAČATI. Dvomim, da si bo vodstvo Mure to privoščilo.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.08.2021 ob 23:57 Magyar Bacsi gost

      Baj je sklenil pogodbo GEZA MEZGA, srednji napadalec FC Kobilja.......in Đuro iz Vratišinca.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2021 ob 8:33 gost

      Lojzek tvoj komentar je v redu ampak pozabil si na KARAMARKA, KOZARJA in še nekatere igralce.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2021 ob 9:08 gost

      Ja seveda - "zelo pametni komentatorji - doktorji nogometa", zdaj vam naenkrat ni več nihče dober, ko pa so igrali in si priigrali naslove so pa bili OK?! O, joj!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.08.2021 ob 9:14 gost

      Res je zadnji čas da pripeljete 3 dobre okrepitve,da lahko takoj igrajo v prvi postavi veliko napako ste naredili,da ste z Marošo podaljšali pogodbo pa domači igralec nič ne koristi,če je slab.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.08.2021 ob 13:12 AAAAAAAAAAA gost

      Andriji želin srečno nadaljevanje kariere, na žalost je pri Muri pokazo premalo. Mogouče de pri keron drugon klubi bole uspešen.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2021 ob 13:25 gost

        Kako bodo napadalci dajali gole, če pri Muri ni igralcev, ki bi znali podati. Čakovski šminker je pa prevelik egoist, da bi dobro podal. Še iz kornerja cilja gol, a veliko sfali. 40, 50 let so bili nogometaši, ki so znali podajati. Čakovski šminker si pa naj pogleda posnetke prostil strelov Siniše Mihajlovića, da bo vsaj približno videl kako se izvajajo prosti streli. Samo za šminkerja so ti streli nedosegljiva znanost. Razen Obradovića in Karničnika ( oba prišla iz Maribora ) Mura nima igralca, ki bi malo več znal o nogometu. Žal. Zadnje tri " okrepitve " so pa čisto mimo.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2021 ob 13:53 gost

        ...................... Robreto Carlos, Ronaldinho. Še Ronaldo in Messi proti njima izgledata nebogljena Poglej mojstrovine Ronaldinha na internetu. Pa čakovski šminker si to naj pogleda, da bo vedel kaj je nogomet. Navijači Mure poglejte mojstrovine Ronaldinha, da boste videli kakšen vajenec je vaš " najboljši " Bobi.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.08.2021 ob 23:03 gost

      VSI VEMO DA MURA NI VEČ TISTA KAR JE BILA, MALCE JE POKASIRALA,ODPUŠČA IGRALCE,SLABE PA ITAK MORA SI ŠPARATI V KOLIKOR ŽELI OSTATI V1. SNL.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.