https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža: Nasprotnika dobro poznamo

18.8.2021  

Muraše čaka jutri ob 20. uri evropski obračun proti avstrijskemu Sturmu iz Gradca. Pred tekmo na Fazaneriji sta svoje misli strnila trener Ante Šimundža in Žan Karničnik. 

Žan Karničnik je povedal, da jih jutri čaka zahtevna tekma. "Naredili smo že nekaj analiz, nekaj nam je ostalo še za jutrišnji trening. Tekma bo zahtevna, vendar smo pripravljeni," je dejal in dodal, da so največja nevarnost nasprotnika njihove dolge žoge, ko napadajo globino. "Močni so v prekinitvah, saj so nekaj golov v prvenstvu dali prav iz prekinitev. Mislim, da moramo biti v tem segmentu stoodstotno pripravljeni."

Po besedah Karničnika je en cilj z uvrstitvijo najmanj v konferenčno ligo dosežen, ampak se s tem ne bodo zadovoljili. "Vsak hoče igrati rang više, to je v Ligi Evropa, zato bomo šli na polno v to tekmo, da si zagotovimo jesen v Ligi Evropa," še pove.

"Nasprotnika dobro poznamo, že zaradi bližine in spremljanja avstrijskega nogometa. Imajo hitrost, dinamiko, agresivnost in to so njihove največje vrline. Imajo fizično močno ekipo, podkrepljeno z dosti hitrosti," pove Ante Šimundža.

Pritiski pred tekmo?

"Zavedamo se, da nam je prioriteta slovensko prvenstvo, po drugi strani pa je Evropa en bonus, ki ga skušamo izkoristiti in smo ga izkoristili in v tej poziciji lahko samo uživamo in se učimo. Športni pritisk si delamo sami. Želimo biti tekmovalni, konkurenčni ekipam, ki so na višjem organizacijskem in tekmovalnem nivoju, poskušamo izvleči čim več pozitivnih stvari s teh tekem," je dejal 49-letni strateg Mure.

"Niso tekaško močnejši od nas, so pa dinamičnejši in agresivnejši, v tej igri uživajo, se dobro znajdejo in funkcionirajo. Nekako to izhaja tudi iz prvenstva, v katerem nastopajo. Avstrijsko prvenstvo je bilo vedno zelo dinamično, zelo dobro se znajdejo v tem, tu je tista njihova kvaliteta, ki jo imajo," pove Šimundža in doda, da bodo nasprotniku to pokušali omejiti z mirnostjo, odločnostjo, s stvarmi, ki jim ne odgovarjajo, preudarnostjo.

Pred jutrišnjim obračunom imajo v Murnih vrstah manjše težave z manjšimi poškodbami. "Nik Lorbek je odpadel, vprašanje, kako bo za vikend, saj ima malo težjo poškodbo nosa. Vsi, ki so v kadru, so jutri pripravljeni nastopiti," zaključi strateg Mure.

Pri Muri pred četrtkovo tekmo opozarjajo, da naj navijači na stadion Fazanerija pridejo čim prej, po možnosti peš, saj bo parkiranje v bližini stadiona onemogočeno. Za obisk tekme je potreben izpolnjen pogoj PCT.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2021 ob 18:18 Aladar gost

      Spet filozofiranje in nakladanje.

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.08.2021 ob 21:43 gost

      Bumbar si bil in to boš tudi ostal.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 3:30 Aladar gost

        To misliš na Šimenoga imenovanega topli brat. Drži a ne???? Bomo videli komentarje po današnji tekmi - po polomu????

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2021 ob 9:35 gost

      Nakladaj in zmaguje v čem je tu problem.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 9:58 gost

        Rezultati se vidijo v 1.SNL kako on zmaguje. Od nekdaj ga je samo velik gobec, znanje pa 15 let za časom. Niti enega kvalitetnega nasprotnika do zdaj Mura ni premagala. Sturm je pa tudi v rangu naše slabe prve lige. Nimaš tu kaj modrovati. Poglejte druge pare in ekipe. Ali je Mura pri žrebu res imela takšno veliko srečo ali ji je pa kdo pri tem pomagal. Znanja, tehnike, borbenosti Mura pač nima.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 10:22 gost

        Da bi dobili za nasprotnika enega od teh klubov, bi se že pred tekmo posrali: Crvena zvezda, Celtic, Galatasaray, Slavia Praga, Fenerbahče, Olympiacos, Rangers, .................. Sama sreča vas rešuje.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 10:35 gost gost

        hahaha pa ka si tij nouri, to skoro nemren vrvati ka tak prizadet narod na svetu obstaja, praj če je Muri kdo pri žrebi pomagal hahahaha , nej me j.... Te Ludogorec nej kvaliteten , klub ki je že več krat igral v ligi prvakov?!? Iščeš dlako v jajci, Mura si je jesen v evropi zaslužila pa če se to tebi vidilo ali ne. Prijdi gnjes na tekmo ka boš vido evropski nogomet v živo oz. nogomet na sploh, se bojim ka ga samo po tv gledaš, v živo pa si še žoge niti vido nej.

        3 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 10:52 gost

        Gorički klantoš, jaz sem gledal jugoslovanski nogomet v živo. Tudi Crveno zvezdo, ko je osvojila pokal evropskih prvakov. To, kar igra Mura, ni podobno nogometu. Mlad si, premlad, da bi lahko gledal pravi nogomet, kot smo mi starejši. To, kar danes igrajo v prvi slovenski ligi, so nekdaj igrali v peti jugoslovanski ligi. Če je interes, se tudi pri žrebanju da goljufati. Kaj gorički klantoš res nič ne veš?

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.08.2021 ob 11:18 SOBOČANEC gost

      gnes pa dobijte po pički tak ka te se čohali tri dni

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 11:26 gost

        Sem proti Muri, a mislim, da lahko Mura danes celo zmaga. Sturm pač ni neki dober klub, približno v rangu Mure. Sreča pri žrebu. Če bi pa igrala s klubi, ki jih je nekdo zgoraj napisal, bi pa dobila najmanj petardo.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.08.2021 ob 13:30 Busybee gost

      Debeli kaj res misliš da tvoje pisarjenje nekaj šteje?? Nisi opazil da be prepričaš nobenega na forumu? Zato pa si sam z sabo dopusuješ vsakič z drugim nickom. Nimaš niti enega somišljenika, si niko i ništa, tabula rasa, največji nonsens ki se je kadarkoli pripetil. Več haska bi bilo če bi namesto tebe nastal osel. Zatohla soba, kraja sosedovega wifija in nebuloze vsak dan znova. In prazne embalaže pomirjeval. Odjebi iztrebek zarukan!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 13:48 gost

        Glej, smrdeči, v Google vpiši Ronaldinho, pritisi enter in glej njegove mojstrovine. Ko boš to gledal, boš tudi ti opazil, čeprav si bolj trde buče, da niti en igralec Mure nima pojma o pravem, vrhunskem nogometu. To so pač igralci za veško ligo.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.08.2021 ob 17:41 Busybee gost

      Budalo ti bi primerjal Muro in Ronaldinha?? A so ti pomirjevala naškodila? Tebe noben ne primerja z normalnim človekom ker si bacil. Neuspeli abortus! Sicer pa Murina pravljica traja in traja. Ti budalo ki se naslajaš nad vsakim Murinim porazom in nas že tri leta seliš v najnižje lige a še nisi opazil da vedno znova Mura naredi še večjo senzacijo- kot da bi igralci brali tvoje nebuloze in vedno znova presegli sami sebe v dokaz tvoji nevednosti?? In tvoje bedne fore so že stokrat prežvečene. Si kot pokvarjena kaseta ki mele eno in isto že nekaj let. Telebajsek debilni z Iq na ravni sobne temperature. Ti in tvoja zatohla soba sta itak središče vesolja. Smrdljivec fuj

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 18:02 gost

        Si ti vsaj pogledal kaj zna Ronaldinho? Vaš čakovski šminker, ki ga kujete v zvezde, pa iz 17 metrov v treh strelih niti vratnice ne zadene ( bil na Sobotainfo pred dvema letoma video o tem - Kouter in Maroša 2x zadela, čakovski šminker niti blizu vratnice ).Hi,hi,hi,hi.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.08.2021 ob 18:08 Busybee gost

      In neuspeli abortus je merodajen za take komentarje- dame in gospodje Df produkt grupnega posilstva se predstavi😂😂😂

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.08.2021 ob 18:12 Busybee gost

      Mura je v tem času ko nas seliš v zadnjo ligo in napoveduješ razpad sistema igrala 3 krat v Evropi postala pokalni zmagovalec in državni prvak. Igrala bo v skupinskem delu evropskega tekmovanja do zime. Aha spet bomo slišali kak je slovenska liga slaba kak nam sodniki pomagajo. In ko neboš zmogel več te bo jebalo igrišče in reflektorji. Znamo te na pamet. Prični dihat. Dihaj. Pičketina!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.08.2021 ob 19:06 gost

      kakšen li bi bil rezultat, če nasprotnika ne bi dobro poznali, a Šime?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.