https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Delegacija iz Črenšovcev ob državnem prazniku na obisku v Predsedniški palači

18.08.2021 ob 16:00  

Na državni praznik združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom, 17. avgusta, se je delegacija iz občine Črenšovci udeležila prireditve ob dnevu odprtih vrat v Predsedniški palači v Ljubljani.

Kot so zapisali na Občini Črenšovci, so se prireditve udeležili tisti, ki so v občini pomembno sodelovali pri organizaciji in izvedbi prireditev ob prazniku združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom v preteklih letih.

Na prireditvi aktivno sodelujejo že od leta 2017, saj vse od takrat pripravljajo kulturni program. Letos je v kulturnem programu sodelovala Tjaša Cigut, ki je ob spremljavi na kitari zapela ljudski Spejvli nama Katica in Fčelica.

Zbrane je nagovoril predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, spregovorila je tudi županja Občine Črenšovci Vera Markoja.

Po programu so si ogledali prostore Predsedniške palače in se zahvalili sodelavcem Urada predsednika, s katerimi že devet let odlično sodelujejo tako pri pripravi in izvedbi prireditev ob državnem prazniku združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom v Črenšovcih kot v Ljubljani.

Foto: Občina Črenšovci (Foto Gyurica)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2021 ob 16:21 Dod gost

      Ta županija se pa samo prikaže gda tou proslavo majo

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.08.2021 ob 17:02 gost

      Prodane duše. Špilate turiste, med tem pa vam je Shiptar že polovico prekmurja podaril Orbanu. Sramota!

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.08.2021 ob 18:02 Karel K. gost

      Pa Predsednik Pahor (Miška mala) ni na fotografiji med Črenšovskimi delegati.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.08.2021 ob 18:05 gost

      Brez Srba Mihajla Pupina bi Prekmurje ostalo Madžarsko.

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.08.2021 ob 18:37 qqqwww gost

      Pozabili ste na Mateja Zavca, ravnatelja GŠ, ki vas(nas) je vse prinesel okoli in spraznil žep župnije za več kot 150 000 EUROV, oškodoval občino, okolje,starše, učence, sodelavce,sovaščane,prijatelje,sorodnike,znance, zavod, glasbeno, škofijo in še pa še! Za vse to si je menda zaslužil obisk v Predsedniški palači , a ne!?

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.08.2021 ob 19:02 gost

      Ta isti Borut Pahor je oktobra 2015 na Bledu odkril spomenik Srbu Mihajlo Pupinu v zahvalo za to, da je na mirovni konferenci v Parizu poskrbel, da je preejšen del Gorenjske in Prekmurje prišlo v slovensko last. Zdaj pa ta isti Borut Pahor daje vse zasluge za to cerkvi. Pizdun pokvarjeni lažnivi narisoidni.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.08.2021 ob 19:07 gost

      PA ZAVEC JE NEJ IZ ČRENŠOVSKE OBČINE!!!!!!!!!!! neznalič! Nobeden iz desnosredinskih opcij ne komentira dogajanj v občini ,razen LEVOJAJE NEOTESANE BANDE!!!!!!!Fuj gobezdarci pobral vas bo !!!!!gamad! pa še to da bi sam rajši bil med orbanovimi kot levojajimi manjaki ---odori !!

      7 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.08.2021 ob 19:21 stroški IZŽIVLJANJA gost

      Naši pejnezi kere srčno daruvljemo cerkvi idejo za napake Mateja Zavca,ravnatelja glasbene, za njegovo izživljanje nad čudovito profesorico! Te napake stanejo več kot 150 000 EUROV! Malo se zamislite... Škof, kje si? V Predsedniški palači skupaj z Zavcom?!

      17 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.08.2021 ob 8:27 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne in vulgarne komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.02.2022 ob 15:53 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.