https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kebri so zahrumeli v Rakičanu

Letališče Rakičan, 28.08.2021 ob 12:05  

V soboto, 28. avgusta, je pri letališču v Rakičanu potekalo 28. srečanje starodobnih vozil VW Hrošč.

Tudi letos so na letališče v Rakičanu prihrumeli Kebri v sklopu že tradicionalnega 28. ŠTRK TOURA.

Srečanje vozil znamke VW z zračno hlajenimi motorji je tudi letos priredil murskosoboški VW Keeeber klub.

Mednarodnega dogodka so se udeležili vozniki zračno hlajenih vozil VW, Kebrov iz številnih evropskih držav.

Tokrat se je srečanja udeležilo približno 57 udeležencev s 34 vozili iz Slovenije, Avstrije, Nemčije in Italije.

Vendar so zaradi omejitev, letos srečanje izpeljali samo kot krožno vožnjo. Tako so se po 11. uri vozniki podali na tradicionalno panoramsko vožnjo po Prekmurju.

Pot jih bo letos peljala najprej do Lipe, kjer se bodo ustavili najprej v Okrepčevalnici Venezia, nato bo jih pot vodila do broda. Panoramsko vožnjo pa bodo sklenili s prihodom nazaj na Letališče Rakičan po 16. uri.

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2021 ob 12:23 gost

      Hrošč je il zakon. Morje, planine, povsod je vlekel. Počitek in piknik kjer ti je srce želelo. Kje so tisti časi? Danes pa sam asfalt, pleh, nepregledne kolone in čakanja, čakanje.

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.08.2021 ob 13:12 gost

      Vse kaj se dogaja zdaj glede dopusta 0,0,0, samo hitro tja in nazaj to je to. Nekoč se pa je uživalo, uživalo, uživalo. Vzeli smo si čas za dopust in enostavno uživali. Zdaj pa je mučenje ko moraš iti na dopust z človekom keri je kao tvoj partner eli partnerica. Potem se otroci kere ti celo leto pazijo starši ali šola ali vrtec. Pa še kolone draga cestnina hrana pijača in ti poči plafon.

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.08.2021 ob 18:22 gost

      On the off chance that you have some available time to burn, why not make some additional money consistently? Follow this connection for more data..........bit.ly/3rlomGV

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.08.2021 ob 18:34 gost

      Pa vzdržljivi so tudi zelo bili,današnji kitajska elektronika in plastika ne se ne morajo s temi vozili primerjati.Pa vsak model avtomobila je bil edinstven od nikogar kopiran ali prerisan in v sodoben čas narejen.Kot se sedaj dogaja,ko ene firme kopirajo druge,ali celo odpirajo arhive nekoč že izdelanih avtomobilov jih prerišejo v sedanjo moderno dobo in že izdelujejo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:03 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.