https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Žuti v končnici srečanja do zmage

Beltinci, 6.9.2021  

V nedeljo, 5. septembra, je v Beltincih bilo odigrano srečanje 6. kroga 2. SNL, v katerem so Beltinci gostili ekipo Brežice Terme Čatež. Kljub hitremu vodstvu gostov, so Žuti uspeli obrniti rezultat v svojo korist, na koncu pa v izdihljajih srečanja slavili nove tri točke.


ND Beltinci Klima Tratnjek - Brežice Terme Čatež 3:2 (1:1)
(V. Mörec 28, A. Antolin 55 in A. Zeljković 87, N Gradišar 24 in 77)

Beltinci Klima Tratnjek: Zver, Cener (od 79. Marič), Andrejč, Grobelnik (od 76. Hari), Antolin (od 83. Pihler), Raduha, Sočič, Maučec, Zeljković, Mörec, Kaučič.

Brežice 1919 Terme Čatež: Goričar, Femec, Kocjančič, Maapeh, Krašovic (od 71. Regović), Lesjak, Gradišar, Perišić (od 71. Mrvič), Vujčić, Brekalo (od 90. Gorenc), Sivonjić.

Srečanje 6. kroga so odločneje otvorili igralci Brežic, ki so že v uvodnih minutah prišli, do lepe priložnosti. Ofenzivnejši pristop se je gostom obrestoval že v 24. minuti srečanja, ko je Nejc Gradišar izkoristil napako domače obrambe in goste popeljal v vodstvo. Veselje gostov ni trajalo prav dolgo, saj je Vito Mörec po podaji Chrisa Cenerja hitro izenačil izid.

V drugi polčas so odločneje stopili domačini, že kmalu je sledil lep prodor domačega napadalca, nad katerim pa je Marin Vujčić storil prekršek v kazenskem prostoru in sodnik je pokazal na najstrožjo kazen. Enajstmetrovko je uspešno izvedel novinec v dresu Beltincev, Antolin, ki je tudi prišel do prvenca na debiju. Vodstvo Žutih se je obdržalo do 77. minute, ko je svoj drugi zadetek na srečanju dosegel Nejc Gradišar in goste vrnil v igro. Ko je že vse kazalo na delitev točk, je v zadnjih minutah srečanja za zmago in veselje po podaji Pihlerja iz kota zadel Zeljković.

Žuti so tako osvojili nove tri točke in sedja zasedajo deveto mesto na prvenstveni lestvici.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.