https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Muraši v Londonu opravili prvi trening

29.9.2021  

Nogometaši Mure so danes zvečer v Londonu opravili uradni trening, pred jutrišnjo preizkušnjo.

Muraše jutri ob 21. uri čaka atraktivno gostovanje v UEFA Europa Conference League, kjer se bodo pomerili s Tottenhamom v 2. krogu Konferenčne lige v skupini G.

Ante Šimundža je na pot v London vzel 24 nogometašev, med potniki so Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Mihael Klepač, Jan Goren, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nik Lorbek, Tomi Horvat, Alen Kozar, Samsindin Ouro, Mitja Lotrič, Marin Karamarko, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Žiga Škoflek, Staniša Mandić, Nardin Mulahusejnović, Azur Mahmić in Luka Bobičanec.

Pred jutrišnjo tekmo so danes Muraši opravili prvi trening na stadionu Tottenham Hotspur Stadium, ki mimogrede sprejme 62.850 gledalcev.

Muraši bodo svojo pot po Evropi nadaljevali v konferenčni ligi, ko se bo Mura 21. oktobra pomerila s Stade Rennais F.C., francoskim nogometnim klubom iz Rennesa.

Tekme bodo tako odigrane še nato 4. in 25. novembra ter 9. decembra. Evropsko pot bosta po novem letu nadaljevali dve najboljši ekipi v vsaki skupini. Zmagovalci skupine se bodo uvrstili med najboljših 16, drugouvrščeni pa se bodo za preostalih osem mest pomerili s klubi, ki bodo v skupinskem delu Evropske lige končali na tretjem mestu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2021 ob 6:31 gost gost

      ka majo rezervni avtobus za gole hahaha tou te buje SOBOTA PA LONDON adijo človeški razum mura edino v lendavi lejko špila pri Orbani ge se bogin ka de se sobota gnes okozila od no negi morejo peneze zapraviti prle kak do šli v trečo ligo ge so že bilij.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2021 ob 6:56 gost

      Lendava lahko MURAŠEM samo POPUŠI.Vogri NIKOLI ne boste prvaki zato pa NIKOLI ne boste igrali v LONDONU.Še malo pa boste turbaši v 3 ligi.Vse kaže na TO.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.09.2021 ob 7:46 gost

      POGLEDNITE SI ZDAJ KAJ JE STADION ! Kako so vas sploh spustili na travo, ni škoda trave ?

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.09.2021 ob 7:48 gost

      Baje jih pride pogledat sama kraljica Elizabeta II.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.09.2021 ob 9:06 AJAJAJAJAJ gost

      Baje se je Mura že pritožila, ker je igrišče predobro za njih, stadion prevelik, lepo zaokrožen. Murin z " praznino ". Tako da izgovori se že iščejo. Se pa Angleži ne bodo gnali za čim večje število golov. Le napredovanje.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 13:29 AAAAAAAAAA gost

        Nevoščljivost je huda stvar, kelko slovenskih klubov je špilalo uradno tekmo prouti nasprotniki ranga Tottenham,samo Maribor pa še Mura de, zdaj se pa nevoščljivci grijste do čunt.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 13:32 gost

        AAAAAAAAAA, za babo se pobrigaj, da je nede mog nogami srbelo, ne pa za Muro. Jebote pa tak zanič dedec. Fuj.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2021 ob 14:18 AJAJAJAJAJ gost

      Na slikah sami " prisilni nasmehi " za katerimi se skriva strah.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.09.2021 ob 15:14 Geza Mezga gost

      Danes bo Mura doživela isti potop kot Murska Sobota včeraj. Bwaaahhhhhhhhhh, grdo bo za videti.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.09.2021 ob 19:48 gost

      Nema veze kak de tij se rajše pobrigaj za tvoje diezelaše kak pravijo važno je sodelovate vij nigdar nete tak daleč prišle kak naša Mura iz Murske

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.