https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pozvali k podaljšanju odpovedi vseh prireditev v občini Lendava

20.11.2021 ob 17:00  

V Občini Lendava so zaradi slabih epidemioloških razmer, ki se še niso izboljšale, organizatorje ponovno zaprosili, da v času naslednjih dveh tednov, t. j. od 18. novembra do 2. decembra 2021, vse načrtovane prireditev v občini iz preventivnih razlogov prestavijo za nedoločen čas oziroma jih odpovejo.

»Podatki, ki jih beležimo, sicer nakazujejo ustavitev rasti števila okužb, vendar pa razmere tako znotraj občine kakor tudi izven nje še vedno niso dobre. Zdravje naših občanov najpomembnejše in potrebno je ščititi najranljivejše člane skupnosti.

Verjamemo, da so številna društva  in institucije v občini vložile že ogromno truda in energije v organizacijo dogodkov, vendar je tokrat preventivno in odgovorno ravnanje ključno, da preprečimo najhujše posledice. Za druženja in zabavo bo dovolj časa, ko se bodo razmere izboljšale.

Vse občane pozivamo k odgovornemu ravnanju, doslednemu upoštevanju PCT pogojev, samozaščiti in spremljanju vseh sprejetih ukrepov glede preprečevanja širjenja virusa SARS-CoV-2.

Iskreno verjamemo, da bomo s skupnimi močmi zmogli ustaviti nadaljnjo širjenje bolezni. Pomagajmo si, zaščitimo drug drugega in ostanimo zdravi,« so zapisali v vodstvu Občine Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2021 ob 20:00 Tinc gost

      Edino pravilno, bravo Lendava

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.11.2021 ob 20:01 gost

      Kake prireditve so pa bile sploh na sporedu nobene.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.11.2021 ob 20:27 gost

      Kake prireditve kaj ste bolani? V Lendavi od 4 septembra ni bilo nobene prireditve. Najbolj mrtvo pa zaspano mesto v Sloveniji kjer se totalno nic ne dogaja.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.11.2021 ob 21:20 ferenčak gost

      Pozvali k podaljšanju odpovedi vseh prireditev v občini Lendava. ka zaj te odpadne koncert metallice ka je bil najavljen pred božičem v madžarskom kulturnem doumi?

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.11.2021 ob 19:48 Eron gost

      Nikoli nebo več kot je bilo. Nikoli. Zato ne dajajte ljudem lažna upanja.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.