https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Kljub 12 okužbam v Olimpiji tekma z Muro bo

20.11.2021  

Današnja tekma 17. kroga Prve lige Telemach med Olimpijo in Muro bo ob predvidenem terminu, ob 20.15, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije. Tekma je bila vprašljiva zaradi 12 pozitivnih primerov novega koronavirusa pri Olimpiji.


"V taboru Olimpije je prišlo do izbruha okužb z virusom covid-19. Trenutno je potrjenih 12 pozitivnih primerov, poleg tega pa se še nekaj članov ekipe, ki so bili na včerajšnjem testiranju negativni, ne počuti dobro, zato jih bomo napotili na dodatno testiranje," so danes sporočili iz Olimpije in dodali, da je Nogometna zveza Slovenije sprejela odločitev, da tekme ne bo prestavila. 

Tudi pri NŠ Mura so sporočili, da današnje tekma Olimpije in Mure, navkljub okužbam v taboru Olimpije, bo odigrana. Srečanje v Stožicah se začne ob 20.15. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2021 ob 13:32 AAAAAAAAAAAAAAA gost

      Zdaj me je pa NZS preseneto Olimpija je prestavlala tekme brez kakšnih pravih razlogov zdaj pa jin neščejo ugoditi. Po moje jih je niti nej telko okuženih samo prirejajo stvar kak tou žabari ponavadi delajo. Či nej s sodnijki te pač drugače. San pa nej siguren ka de do večera tou obveljalo pri žabaraj je se mogouče.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.11.2021 ob 15:47 gost

      Mura ma spet protekcijo. Da jih nzs ze nekaj let forsira ze dolgo ni skrivnost.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.11.2021 ob 16:21 Zhhii gost

      Pri Olimpiji 12, okuženih vse gre normalno naprej. V šoli 1 okuženi, vsi v karanteno. Pa kdo je tu nor.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.11.2021 ob 16:31 AJAJAJAJAJ gost

      Se vidi, da se dela proti Olimpiji. Pa nisem njen privrženec, niti slučajno. Ampak kar je preveč, je pač preveč. Ob takem številu bi moral celi klub v karanteno, ne samo teh 12. Me zanima, kdo bo kriv, če bo naslednjo tekmo toliko pozitivnih pri Muri?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.11.2021 ob 18:04 gost

      Mura je zakon ti pa se v čelo strejle ka te sama hinavčina vkuper drži ide k žabaron govedo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.11.2021 ob 18:32 gost

      čeprav bi po vseh pravilih morala biti tekma so jo močvirniki - jugo mafija odpovedali zdaj ko so slabi. Poserem se na NZS

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.11.2021 ob 18:43 NN gost

      Tekme ne bo!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.