https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Meteorološka zima je tu, vremenski vpliv bo obremenilen

01.12.2021 ob 15:15  

Z današnjim dnem se začenja meteorološka zima, ki zajema december, januar in februar. Alpske doline je že minuli konec tedna, pred začetkom meteorološke zime, prekrila debela snežna odeja, prvih snežink smo bili v minulih dneh deležni tudi v Pomurju.

S 1. decembrom smo vstopili v meteorološko zimo, in kot napovedujejo vremenoslovci, bo jutri oblačno s padavinami, meja sneženja se bo spuščala.

Okrepljen jugozahodnik

Danes popoldne se bo na vzhodu postopno pooblačilo. Na zahodu bo začelo rahlo deževati. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Ponoči se bodo padavine na zahodu okrepile in do jutra razširile nad vso Slovenijo. Meja sneženja se bo na severu spustila pod 1000 m. Jutranje temperature bodo od -1 do 7 °C.

Obeti

"Do petka zjutraj bodo padavine povsod ponehale, čez dan se bo od severozahoda delno zjasnilo. V soboto bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter," poroča Arso.

Vremenski vpliv bo obremenilen

"V četrtek bodo razmere obremenilne za veliko ljudi. Obremenitev se bo najpogosteje kazala v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, utrujenostjo in potrtostjo.

V petek zjutraj bo vremenska obremenitev oslabela, čez dan bo vpliv vremena na počutje ljudi ugoden in spodbuden," še poroča Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2021 ob 15:34 gost

      Zima zima bela da bi vsaj zaradi zime zmrznil kovid in vlada lažniva nesposobna kradljiva desnih strank SDS, nsi, DeSUS, smc. Smi lažnivci sami debili nesposobni Butalci.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 14:25 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.