https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Proizvodno-industrijski kompleks Mure ponovno na dražbi

23.12.2021 ob 18:00  

Razpisana je javna dražba, za prodajo proizvodno-industrijskega kompleksa na območju bivše Mure, na naslovu Plese 2, v središču Murska Sobota. 

Na dražbi je predmet prodaje proizvodno-industrijski kompleks Mure, na naslovu Plese 2, v središču Murske Sobote. Stavba je bila zgrajena leta 1975 kot pritlična proizvodna hala s pisarniškim delom. Neto tlorisna površina stavb je 11.282 m2. Skupna površina zemljišč pa 14.389 m2. Bolj podrobno si lahko pogledate na strani Gursa.

Leta 1985 sta bila prizidana pritlična prizidka za energetiko in likalnica. V letu 1993 je bilo dograjeno skladišče etažnosti K+P+1. Konstrukcija objekta je armiranobetonski skelet, pisarniški del je grajen klasično z opečnimi zidaki, stropne plošče so armiranobetonske. Streha objekta je ravna, krita s črno kritino. Fasada je montažna, betonska. Po celotni dolžini objekta so vgrajeni pasovi copalita, v pisarniškem delu so okna lesena, vezana, zasteklitve so navadne. 

Poslovno-industrijski kompleks Mura za 1.200.000 evrov

Izklicna cena za nepremičnino, ki je predmet javne dražbe, je 1.200.000 evrov, brez pripadajočega davka, ki ga plača kupec. Gre za zavezujoče javno zbiranje ponudb. Varščino v višini 60.000 evrov je potrebno plačati do poteka roka za oddajo ponudbe.

Dan dražbe 28. december 2021

Dražba je razpisana za 28. december 2021. Udeležijo se je lahko samo tisti kupci, ki so pravočasno plačali varščino. 

 Vir: drazba.net, sodnedrazbe in drazbe123.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.12.2021 ob 18:48 gost

      Boga Mura Bogi ljudje keri so ostali brez vsega svinjarija zgodovinskih razsežnosti. Tukaj je tudi brzi Horvat Jocu krščanski nsi pizdek prste zraven da je vse vrag vzel. Pa Gumboc Duško keruga je tudi božja roka pravice obiskala. Gnoji hinavski.

      47 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 0:06 kilonja gost

        idiot ideološki debeli...muro je država najmanj 3 - krat reševala z vedlikimi finančnimi injekcijami preden je dokončno propadla. Mura je lahko živelqa samo na državni račun dokler je opremljala državne službe, potem pa ko bi se mogla preživljati na trgu pa kmica.

        15 21 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 8:18 gost

        Kilonja, Mura je v Jugoslaviji odlično poslovala, imela 7.000 zaposlenih, šivilje so imele dobre plače in večkrat dobiček. Ko je pa priščla Slovenija in z njo " demokracija " je pa Muro vrag vzel, ker je izgubila 25 milijonsko Jugoslovansko tržišče in tudi tržišče sosednjih držav. Pomladniki so vpeljali svoj kader, med njimi tudi Jožefa Horvata, Starmana in ostale kot direktorje in Muro je počasi toda zanesljivo vrag vzel. Injekcje je pa Mura doivala v " preletem kapitalizmu ", v socializmu ji tega ni bilo potrebno, ker je bila tip top firma.

        31 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 8:44 kilonja gost

        Saj sem ti povedal da je Mura funkcionirala dokler je živela na državna naročila, tako je funkcionirala večina Juge, zaprti trg, prisiljen si bil kupiti vse domače sranje ( čeprav je denimo Mura imela kvalitetne izdelke ), to nima zveze z nobeno svobodo ki jo tako rad zagovarjaš, ampak je to navaden absolutizem . Ko pa bi se Mura morala izkazati na prostem trgu pa se je pokazala vsa beda Jugo nesposobne politike, propad Mure je posledica jugoslovanskega pristopa h gospodarstvu. Praviš da je Mura izgubila Jugoslovanski trg, pozabljaš pa omeniti da se ji je odprl ves Svet ! Ampak nesposobni jugovići niste vedeli drugega kot napizdovati ljudi in jih siliti v nakupe znotraj države...da ne bomo spet ponavljali zgodbo s pralnimi praški, kavbojkami in z ostalim kar si si mogel švercati s tujine ! Lahko je s polno ritjo srati, v SLoveniji imamo podoben monopolni jugovićki primer pri Jankoviću, ko je imel monopol z Mercatorjem je bil glavna zvezda, ko se je sprostil trg za ostale prodajalce s tujine ( in hvala Bogu da se je to zgodilo za nas potrošnike ) smo se pa rešili tega jugovićkega mercatorja . Mura pa je že stokrat propadla pred Horvatom, propadla bi prav tako brez Horvata . Najbolj se zahvali svoji Jugoslaviji in pa nesposobnim levim vladam Janeza Drnovška.

        17 26 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 9:43 gost

        Zopet lažeš kot lažeš v večini komentarjev. 50 milijonski trg se je Muri zaprl zaradi tega, ker ljudje!!!!!! niso hoteli več kupovati od republike, ki se je enostransko odcepila od Jugoslavije. Na druge evropske trge pa ni mogla v doglednem času priti, ker so te trge obvladovali Nemci, Francozi in še kdo. Cilj Nemcev, ki so krivi za razpad Jugoslavije in so s svojimi plačanci ( zakaj so Pučnika poslali iz Nemčije??? uničiti industrijo v Jugoslaviji, pokupiti dobre tovarne za drobiž, in pridobiti tržišče in poceni delovno silo za svoje tovarne in trgovine. Naši desničarji so jim pa pri tem obilno pomagali. To so dejstva, ki jih ni mogoče zatajiti. Vatikanu ( RKC ) so ti naši desničarji ( Peterletova vlada ) podarli 12 % slovenske zemlje z rekami, potoki, gozdovi, stavbami in zgradbami vred. Že od samega začetka je bilo planirano, da bomo nemška provinca, ki bmo izobraževali kader in poceni delali za Nemce.

        29 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2021 ob 13:39 repič gost

        Horvat bo 24.4.2022 zgodovina slovenekega parlamenta. Njegova Nova Slovenija pa pred pragom parlamenta.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.12.2021 ob 19:11 gost

      Fajn ka je ta megalomanska svinjarija na razprodaji , kdo so bili rdeči direktorji je pa tudi znano , prav tako so znane vse floskule o tem , kako bomo izvažali šiviljsko znanje , recimo v Egipt , v bistvu pa je k nam bil pripeljan ves material , tudi zadnji gumb , delale pa so pridne roke pomurske , ergo fabrika je propadnola so pa dobro prosperirale in še danes dobro stojijo razne gostilne okrog M.S.

      14 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2021 ob 19:17 gost

        Ko so Muro vodili rdeči direktorji je Mura dobro poslovala in so šivilje imele delo in zelo dobre plače. Ko so pa desničarji nastavili svoje direktorje med katerimi je bil tudi zdajšnji poslanec Jožef Horvat je Muro vrag vzel.

        47 21 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.12.2021 ob 9:54 LFL gost

      9:43 čim hitreje na pregled podstrešja.srečo imaš da NOROST NE BOLI.Drugače bi tulil od bolečin.Noben morfij ti ne bi pomagal. Z svojimi navedbami dokazuješ da si ZREL ZA PSIHIATRIJO.Filozof da ti ni para .Fuj nesnaga ena.Mamo je najbrž sram da ti je omogočila da si ugledal luč sveta Ne zaslužiš si da gaziš zemljo SLOVENSKO.Spizdi že enkrat na Balkan in tam ostani.Primitivec južnjački - - sranje kumrovško.Fuj nesnaga ,kak te ni sram.Daj v GNOJ se zakopaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      11 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 10:00 gost

        Če si ti neumen in nategnjen, ne misli, da smo vsi takšni. Slovenci se brez pomoči Nemcev in Vatikana nikoli ne bi mogli odcepiti od Jugoslavije. Kdor tega ne ve je navaden bumbar.

        19 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.12.2021 ob 10:09 2021 gost

      Kak pa jaz znan in malo poznam to zgodbo, so g. Horvata v Muri zaposlili rdeči direktorji. Pa ne na lepe oči, ampak zato, ker je Mura takrat v zgodnjih osemdesetih letih potrebovala takšen kader kot je g. Horvat (tega kadra je pa bilo takrat zelo malo, v Pomurju skoraj nič in vsi direktorji so bili "naj bi bili" rdeči). Takrat še ni bilo ne DUHA in ne SLUHA o samostojni Sloveniji. Takrat so bile teme v Yugoslaviji, - NNNP (nič nas nesma presanetiti), par - nepar (avtomobilske reg. tablice), skratka povedano, STABILIZACIJA. Z propadom Mure in še prej Jugoslavije pa g. Horvat nima po mojem nič. Je pa res, da so delavke in delavci, kot celotna regija premalo iztržili, se pa moramo zahvaliti predvsem naši levi politiki.

      20 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 10:20 gost

        Ti res ne poznaš zgodovine. Jožef Horvat je bil v Muri analitik. Leta 1991, ko je na oblast prišel DEMOS, je takoj postal direktor kot predstavnik oziroma član Nove Slovenije, Pričelo se je politično kadrovanje v Muri.

        21 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 15:22 2021 gost

        gost- Leta 1991 še sploh NSI ni obstajal. Stranka je postala mnogo let pozneje, po letu 1991. Prosim, da se ne sramotiš z lažmi, saj vse lahko sam preveriš na eternetu. Pa, VESELE IN BLAGOSLOVLJENE BOŽIČNE PRAZNIKE, Vam želim vsem komentatorjem.

        15 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 15:51 gost

        2021, leta 2000 si je ta stranka dala samo novo ime, obstajala je pa že veliko prej, tudi leta 1991. SLS + SKD. Da je pa zdajšnji poslanec Jožef Horvat postal leta 1991 direktor Mure, bi pa ti kot član stranke že moral vedeti. Poglej na internet in videl boš, da imam prav. Je pa sramota, da kot član stranke ne veš za svojega poslanca skoraj ničesar. Glavno, da ga po nareku župnika obkrožiš. Leta 1991 se je začelo politično nastavljanje direktorje in drugih vodilnih in to je tudi pripomoglo temu, da je vse vrag vzel.

        10 8 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.12.2021 ob 10:16 gost

      Sploh me ne zanima z čigavo pomočjo smo se OSAMOSVOJILI.GLAVNO DA SMO SE. SLO je LAHKO brez preostalega dela nekdanje yuge. yugi pa je ZELO ZELO težko brez SLOVENIJE. To se VIDI VSEPOVSOD.Vsak pameten to vidi. Samo pojdi na balkan odpri oči in vse ti bo jasno ,seveda če imaš kaj v glavi in če nisi slep. Ljudje v SLO so KRŠČANSKO močna večina.Ti pa si najbrž islamist ,kar se vidi po tvojih bolanih komentarjih. SEM PONOSEN SLOVENEC IN BOM TO TUDI OSTAL.Balkanjeros daj kaži odakle si .????????Gde ti je otadžbina.Dali si došao ovamo pravit sranja ??????

      10 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.12.2021 ob 10:23 gost

      Še en butl več z nedokončano osnovno šolo. Take ima Janša najraje, da jih nateguje iz dneva v dan.

      20 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.12.2021 ob 10:51 kilonja gost

      ker ljudje!!!!!! niso hoteli več kupovati od republike, ki se je enostransko odcepila od Jugoslavije...:hahahaha...kaj ti si bil spočet v Kumrovcu ???? Kaj vse ne prebere človek od tebe..ne vem je to res smešno, ali bi se nam mogel smiliti ?

      6 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 11:15 gost

        Resnica, Mura ničesar več ni mogla prodati v Jugoslavijo, ker so ljudje v Jugoslaviji in v sosednjih državah bojkotirali njene izdelke. Se spomniš tisti nebuloz naših prodanih politikov: " Tudi travo bomo jedli, če bo potrebno, samo, da smo samostojni." Danes smo hlapci Nemčije oz. njene EU, ne pa samostojni.

        17 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 11:26 gost

        Če bo Janša še en mandat na oblasti bodo nekateri res jedli travo, drugi bodo pa nesramno bogati.

        24 8 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.12.2021 ob 11:02 Zemla nuca gnoj gost

      Debeli smrduh pač živi v svojem svetu- nič novega to že vsi vemo

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 11:47 gost

        Desnuharji ste zapravili vse kjer so ljudje imeli delovna mesta blizu doma. V času Jugoslavije je bilo v Soboti več kot 25.000 delovnih mest. Koliko jih je danes. Pa še ta so vse v trgovinah in gostilnah, kjer so zelo slabe plače za dobiček kapitalistov. Vse razen trgovskih centov, ekonomske šole, doma starejših občanov, knjižnice, galerije, in par blokov pa zgrajeno v času Jugoslavije. Če tega ne vidiš, si debil na stoto potenco.

        17 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 13:44 gost

        TAKO JE POTREBNO!!!!!!!!!!! Gdor ne dela , NAJ NE JE !!!!!!! Nema socialne države!!!!!Lenuhe na račun ureditve države , je potrebno iztrebiti!!!!! Nekda je tak bilo in vsaki se je brigal za delo , danes opa samo modrujejo po teh omrežjih kako jih vse pripada , kakšne pravice imajo balavci itd...!! Če nebi bilo desnih , nikoli nebi bilo samostojne Slovenije!!!!!! Tole si levojajcarji za vedno zapomnite!!!!!!

        6 16 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.12.2021 ob 12:59 desni za vedno gost

      ka se blameraš tu? kdo je na oblasti v soboti že več kot 30 let?? SD !!! što je zapravo soboto pa delovna mesta ?? verjetno nej tisti ka niso bili na oblasti.... dokaz kako ste nesposobni rdeci, okoliški župani so vam vse firme speljali, zaradi vaše nesposobnosti ste kje ste!!! seveda tipično rdeče trobilo, trobi dalje da so drugi krivi.. vi ste na oblasti bili 30 let. kdo je kriv???? to so dejstva! lepe praznike vsem skupaj, seveda tudi rdecim

      11 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 13:38 gost

        Te tovarne niso bile občinske temveč najprej naše ( od vsrh skupaj ). Desnuharji ste napravili, da so potem bile državne, potem pa so po vaših, desnuharskih zakonih, prišle v last tajkunov ali ste jih pa namerno uničili. Sam izdajalec Pučnik je dejal: Vse kar ste v komunizmu napravili bomo prodali ali uničili. S propadi teh podjetij župani nimajo nobene veze četudi so vmes bili tudi desni župani. Je pa res, da je zdajšnji župan Jevšek popolnoma nesposoben, ker v mesto ne zna pripeljati novih delovnih mest.

        14 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2021 ob 21:28 gost

        Murs je bila delniška družba z nadzorniki. Vprašajte jih kaj so delali prejemeli sejnine in jeDli pri RAJHU???

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.12.2021 ob 13:46 gost

      Potem pa tij kreten postani župan ,če si tako sposoben !!! BUDALO NA KUBIK !!!!!!!!!!!!!

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.12.2021 ob 17:21 gost

      12. 59 tele debilno so uto je apravu desni SDS cucek Štihec. Zdaj juje pa Jevšek komaj k sebi spravu.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.12.2021 ob 20:05 gost

      Vse kar je bilo v Sloveniji vrednega in do nosnega so zapravili prodali Janša in njegovi hlapci. Zasabo je vedno pustil državno blagajno prazno edino kup računov zadolžitve so ostali. In tudi zdaj bo tako. Samo se krade, zadolžuje, kadruje, laže in še krade, krade.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      24.12.2021 ob 21:54 Gost44 gost

      Muro je spokrala rdeca banda,kda jo je hotel kupiti BOOSS, su bilij strogo prouti, zardi ka nebi mogli krasti so rajsi cejlo fabriko poslali k vragi.

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      24.12.2021 ob 23:53 Gost gost

      Na bruhanje mi Ide, da štem te vaše leve in desne komentarje, nobeden pa nima pojma, kaj se je dogajalo. Delo sam skoraj 30 let v Muri, večina vas je vidlo tovarno samo zvüna. Muro so.zapravili direktorji skupaj s političnimi priskledniki. Vse se je začalo z osamosvojitvijo. V času Jugoslavije so meli direktorji zvezane roke. Opravljali smo v glavnem long posle, vendar je cena za obleko bila takšna, ka je ostalo zadosti pejnez za plače in amortizacijo. Potem pa so začali direktorji sami sklepati pogodbe s tujimi firmami, zato je ostalo Muri premalo penez, ker so direktorji jemali provizije. Od vsake obleke je

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2021 ob 11:03 gost

        Hočeš povedati, da se v Jugoslaviji ni kradlo, da so delavci imeli delo in dobro plačo, ko je nastala Slovenija kot kapitalistična država, se je pa začelo krasti, delavci so izgubili delo, tovarne je pa vrag vzel??????????????

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.12.2021 ob 0:19 Gost gost

      ... so vzeli po 2 eur. Na den smo napravili po 4 tisoč moških oblek, kje so še ženske obleke in plašči. To je dnevno znašalo 10 tisoč, na mesec okrog 250 tisoč, na leto 3 mil. Prodajni centri v BG, ZG, SA so prodajali naprej kot v Jugi, samo pejnez se je steko na privatne račune. V Nemčiji smo meli mešano firmo Westmur, kjer so lažno prikazovali pozitivno nulo, dobiček pa spet na njihove račune. Ko se je vozila roba v Rusijo so si izmišljevali, da so nam ukradli kamione, robo pa prodajali na črno. Hteli so izčrpati firmo in jo nato odkupiti. Nekak se je vmešala država, vendar z napačnimi ljudmi, ki so gledali svoj interes in kos pogače za sebe. Največ pa je kriv sindikat, ki je to vse znal in skupaj z direktorji delali proti delavcem. Seveda ne zastonj. Pri stečaju pa je delavce opeharil še tedanji premier Pahor, največji gnoj, ki mu je šlo samo za poplačilo bank. Zato ne bluzite z levimi pa desnimi komentarji, ka nemate pojma.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2021 ob 8:58 Vinci gost

        Očitno si ti tudi vse vedel pa si nej ukrepal, prijavi vse lopove in sindikate na policijo pa še sebe

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      25.12.2021 ob 3:39 Piki gost

      Ma kaj je z vami ljudje. TITOTA ni vec! Kitajska je pokopala celotno textilno industrijo (Utok, Prevent,…) ne samo v Sloveniji, po celotni Evropi. Cvetelo je zaradi Titota, ne pa zato ker bi nila firma konkurencna. Za casa socializma je cvetela samo zaradi dekreta da mora laufat… Ne vem zakaj so sedaj krivi vsi direktorji in vsi ostali. Vzemite dol s sten Titotovo sliko pa poglejte v 21 stoletje. v kapitalizmu se je treba borit, ne pa jokat za socializmom, zal tko je!

      4 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      25.12.2021 ob 3:45 Piki gost

      Pa se nekaj, ce je bil komunizem tako super, zakaj pol ni prezivel? Zakaj so si naladali kreditov neomejeno od vzhodnega in zahodnega bloka? So dobro izkoriscali takratno situacijo v svetu kot neopredeljeni. Sami od sebe nebi prisli nikamor. Ker podpirat lenobo in raja direktorje ven metat-to je resitev, bravo!! A ce bi bil vas podjetje, a bi vi radi vidli, da vam sosed govori kako gujdeka zaklat? Pa pol klobase pobrat pa vsem dat?

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      25.12.2021 ob 13:49 županat Sobota gost

      Sobota je gospodarska razvalina. Jevšek mijsli ka je Pomgradov asfalt razvoj. Mura je žrtev osamosvojitve. Mura je državi davala devize za fal lohn posel. Živejla pa je od jugo trga. Juga nas gnes ne nüca. Slovenije z Janšon ne želi Hrvatska, Srbija, Bosna. Mij deremo na hrvatsko morje pa v Srbijo na izlete ka naše babe sprobajo prave "pendreke".

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      25.12.2021 ob 15:32 kapateje gost

      županat SOBOTE vej si pa na tvojejega piceka na spomlad čebele püste pa nede tvoja odila v Srbijo po užitke.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      28.12.2021 ob 9:32 Piki gost

      Bravo komunajzarji, za razpad juge kriva Nemcija, vsa cast. Res imate izkrivljene poglede na svet. Razlagate si kot vam pasein to je resnica. Komunizem je sel, ker je sel Tito pod ruso. Kult osebnosti je fural vse skupi, ni blo pa majstra ko bi ga nadomestu, ker so starci iz 2.sv. vojne vsi ze sli pod ruso. Kaksna nemcija? Ne zmisljujte se vse vprek in ne poneumljajte ljudi!!! Zadnji zebelj je bil Markovicevo obdobje, ne pa Nemcija, majko imate omejeno inteligenco… Me zanima kako boste tole zanikali, le kaj si boste zmislili. So bli tud najbrz direktorji krivi? Najbrz da res, z gajzlo bi vas mogl garbat, ne pa da ste jih samoupravljalci hotl na cesto metat - WTF? narobe svet. Zjutraj v Muro delat, eno uro malce, pol pa ob ene pol enih se dol vsest pa spocit do dveh, da lahko ste sli ob pol treh na fus spociti… Ste jezni ker vas drzava ne bi vec zivela? 40% imam obdavceno placo zaradi progresivne lestvice obdavcitve (pogooglajte) tako da je moje delo vredno manj kot vase, ker sem pac garal 4 leta na faksu, za nagrado mi pa drzava pobere 40% place, medtem ko nekaterim damo 15%… Pa vrtec imam 200€ na otroka. Se en ostanek komunizma - in zakaj sem jaz manj vreden kot vi? Sponzoriram vas se vedno, vi bi me pa ven metali, ker mam prevec sole? Na noge se postavte pa nejahte jamrat!!!! Banda komunajzarska!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 10:42 gost

        Čeprav si šolan o razpadu Sovjettske zveze in Jugoslavije nimaš pojma. Ko so prišli na oblast potomci belogardistov in drugih domačih izdajalcev, je s pomočjo Nemčije, Vatikana in CIE Jugoslavijo vrag vzel. Preberi si knjigo Podivjana celina Keitha Lowea in še kakšno drugo resnično zgodovinsko knjigo - ne laži Možine, Janše in podobnih desničarjev. Zakaj je DEMOS ( sami desničarji!!!!! ) podaril Vatikanu 12 % slovenske zemlje z rekami, potoki, gozdovi, stavbami zgradbami vred???' Zakaj se je Pučnik privlekel v Slovenijo? Zakaj so naši desni politiki podpirali Šiptarje, ki so začeli z razpadom Jugoslavije? Kaj imajo danes Američani na Kosovem? Kdo izobražuje kader za Nemčijo in Avstrijo? Kdo dela za dnino v nemških in avstrijskih tovarnah in v trgovinah????????' Človek kljub izobrazba ničesar ne veš. Preseli se v Nemčijo in videl boš kakšno obdavčitev plače boš tam imel in koliko boš tam plačal vrtec!!!!!!!!

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      28.12.2021 ob 11:27 Piko gost

      Zakaj je dal nazaj zemljo? Zato ker so jo ukradli prej z denacionalizacijo, zakaj??? Povej vsak celo zgodbo, ne samo tisto kar ti pase!!! Siptarji in ostali delajo povsod, ker je za njih placa dost velka, za nas pa ne. Koliko je v SLO zidarjev, pa cistilk… A je Vatikan kriv za to? Pa nemcija? Ekonomija je taka, tud ti lahko delas za 500€ ce ces, zakaj pa ne delas? Ker ti je premalo, ker se ti trapasto zdi… Ker lahko delas kaj drugega za vec, al pa socialo vleces a ne? Evo, spet ostanek socializma, k te resuje. Kaj serjete eni z nekimi pol resnicami, ki se dobro slisijo, ostali del, ki pa ne govori tvojim argumentom v prid, pa zamolcite!! Ukradu ke Tito zemlje kokr ces, a v Prekmurju ste pa drzavi pustili po denacionalizaciji? A si darival v dobro druzbe? Dvolicnez, hinavec!! Kaj se pizdite samo takrat ko vam pase…. Zakaj smo se pa mi hoteli osamosvojit od Juge? A siptarji pa nebi a ne? Samo mi bi imeli svojo drzavo, jaz bi mel zemljo vrnjeno, bogatim, ki so jim ukradli, te si pa ne zasluzijo, ker so pac malo vec dali od sebe v zivljenju, pa so kam dlje prisli kot ti? Ja saj vem, je tezka fovsarija. Ne seri, zakaj so jim VRNILI UKRADENO, pa ceprav RKC-ju. Jebi ga, glih tolk majo pravice do svoje zemlje kot ti. Zakaj taka dvolicnost pa hinavscina..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 11:51 gost

        Niti na eno moje vprašanje nisi ustrezno odgovoril. Ti pa šolani človek? Ja, če si diplomo kupil na Jambrekovi zasebni fakulteti. RKC je imela fevdalno lastnino, ponekod so jo na veliko prdali, potem pa že prodano dobil9 vrnjeno. Ne piši 0 stvareh in o zgodovini, o kateri nimaš pojma.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      28.12.2021 ob 11:40 Piko gost

      Pa se glede solanja in dnine itd… Ce ne bi bilo socializma v Sloveniji 50 let, bi bili na nivoju Nemcije al pa celo Svice, pa nebi bilo potrebno nobenmu izsilanemu ven bezat pa tam dobit svojim sposobnostim primerno sluzbo. Ker tukaj bi take se vedno ven iz direktorskega stolcka metali, bistroumni zagovorniki delovskega razreda… Kar se pa tice dnine - koliko prekmurcev pa koroscev hodi cez mejo delat. Za dnino? Zakaj pol hodite? Bi imel v AUT 5000€ place pa v SLO vrtec za 100€ a ne? Ni dost dobr da je za mejo placa 2k€, pri nas pa 1k€? Ker futr pa bencin pri nas kupujes, kje je pol tle dnina? Kar se pa tice zdomcev, nihce jih ne sili it ven. Ti bi najbrz tud z odprtimi rokami sprejel Ukrainca ki bi ti siht spelov? Seveda je dnina!!! Svoje bos pa menda ja zascitil. Kolk pa mislis da jih pri nas placujejo? Hvala bogu da ni vec TITOTA, ki je mimogrede povzrocil pokol v bosni v 90-ih. A to najbrz tud ne a? Mesal je bosance pa srbe na silo, da smo ja vsi bratje. Bosna je imela 50/50% predvsem na racun prisilnega mesanja narodov na istem podrocju. Se moja stara teta je bila v srbiji na ta racun!! In kako se je koncalo? Ga ni blo zraven, da bi svoj drek skidal!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      28.12.2021 ob 11:45 Piko gost

      Pa kaj mislis da so nam Avstrijci in Nemci dolzni? Da nas bodo colali ko butli za delo? Pa boli jih za slovence, ce jim kaj ni vsec pa naj doma delajo! Kaj so nam pa dolzni? Se vrata tovarn nam zaprejo, pol boste pa res vidl kako ke. NIC NAM NISO DOLZNI!!!!! Kaj jih obtozujes v tri krasne? Res me pa zanima, zakaj mislis da bi ti Nemci mogli dat nemsko placo al pa sploh delovno mesto, prosim te res, obrazlozi mi to??

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 11:54 gost

        Ti si fuknjen. Nimaš niti toliko pameti, da bi razumel moje komentarje in resnično zgodovino. Verjameš v desne laži in ponarejeno zgodovino. Nimaš pojma o ničemer, pa se pameten delaš. Škoda časa za takšnega primitivca.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      28.12.2021 ob 12:00 Piko gost

      Oz., ne, zakaj mislis da je tebi kdo kaj dolzen? Davkov ocitno placas manj kot jaz (al pa ne, ne vem), jaz sem obdavcen na MAX, pa najvec mozno placujem za vrtec, dve leti nazaj sem dal 550€ za vrtec za dva mulca. Dobim pa od drzave manj kot povprecen slovenec. Nic otroskih doklad, nic dodatne subvencije za vrtec (razen isnovnih 30% ki jih ital dobijo vsi), nobene subvencije malice pa kosila ne bo v soli, nic hitreje nisem na vrsti pri zobarju, pa mi trgajo 350€ za zdravstveno zavarovanje pa 850€ za pokojninsko. Pa se davek zraven, ki ga tu se nisem napisal. Aja, na penzijo bom mel pa omejitev - socialno kapico. V bistvu gre polovico zneska za penzijo ostalim, ki placujejo manj. Pa se ne ZALIM!! HVALA BOGU imam sluzbo z dovolj dodane vrednosti, da lahko ima se kdo drug kaj odmojih prispevkov in davkov. Ampak za zobarja pa cakam enako kot ti. Pa se vedno mislim da mi ni nihce laj veliko dolzen. Ceste imam, zdravstvo imam, solo imam, vrtec imam, pa 120k zaposlenih v javni upravi mam… In vsem jaz siht placujem in taki kot jaz. PA SE NE ZALIM, kje je TITO za mene!!! Postavte se na noge, pa slike od TITOTA ze dol s sten vrzte!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      28.12.2021 ob 12:06 Piko gost

      Bom pa se tole reku. Ce bi me raja ven metala, bi samo spokal pa sel ven. Pa nebi blo 350€ za zdravstvo, pa ne 800€ za penzijo mojih starsev, al pa tvojih. Pa nisem direktor, pravzaprav sploh nisem sef, ce smo ze na tem. Vem pa da si zasluzim placo kakrsno imam, pa tudi drugi imajo konec koncev kaj od tega. Podpiram progresivno obdalcitev, podpiram v mejah normale visje davke za bogate (ce prav za mene osebno ni fer, ker sem zasluzil samo s svojimi rokami, ker nimam nobenega pod sabo, opilijo me pa ko butla), podpirav zastonj zdravstvo za vse, podpiram marsikateri socialisticen ukrep. Ne podpiram pa tega da nesposobni mojstri iz gostilne direktorje ven mecejo!!!! Pa kaj je z vami narobe???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      28.12.2021 ob 12:11 Piko gost

      No evo, zmanjka pameti, pa se zatecemo k nesramnosti. Kaj ne razumem? Vse tvoje idiotizme sem demantiral, z argumenti, ne z nesramnostjo. Pol sem pa fuknjen, k te ne razumem? Zakaj bi te razumel, da sebos bolje pocutil? A rabis en piskot pa mal tolazbe? Zakaj mislis da ti je kdo kaj dolzen - odgovori mi!!! Al pa se enkrat rajs napis da sem fuknjen, k ti zobarja placujem…

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 12:29 gost

        Samo to te bom vprašal kje v Evropi so Vatikanu v naravi vračali premoženje? Zakaj si takšen egoist, da misliš samo na svojo rit? Znaš naštevati koliko plačuješ enega in drugega, s svojo primitivno pametjo pa ne znaš pomisliti, da smo ena generacija pred tabo plačevali mogče še več od tebe, da si ti imel vseskozi brezplačno zdravstvo, šolstvo, izobrazbo, športne in druge dejavnosti, lepo in varno otroštvo in mladost, državo, ki je skrbela zate. Ne pozabi, da boš lahko že jutri zbolel ali se poškodoval ter postal invalid in boš prekleto potreboval vse to, za kar danes plačuješ kot smo plačevali vsi od svoje plače in svojih dohodkov. Ostalo je s tabo brezpredmetno komentirat, ker si zaslepjen z desno lažjo in potvarjanjem zgodovine. In, če si tako izobražen, kot trdiš, da si, bi pričakoval od tebe boljšo slovnico in boljšo tvorbo stavkov. A tega na tvoji šoli verjetno niste jemali. Uživaj v svojem čudovitem svetu, polnem laži in neresnic.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      28.12.2021 ob 15:29 Piko gost

      Ti si en bedak. 1. Kje v evropi so jim zemljo ukradli - nacionalizirali? 2. Od kdaj je kraja ok? Razen ce tito vzame? 3. Egoist? Sem napisal da podpiram da dajem vec, da sem za viajo obdavcitev bogatih, da podpirav javno zdravstvo,… Od kje tebi da sem egoist? Si dal kaksno njivo za skupno dobro? 4. Tipkam na telefonu, pa se zatipkam… 5. A ste 40% placevali - generacija? 6. Ja, lusno vam je blo, garantiran siht, Jazbinsek vam je dal stanovanja, od nas bi pa radi se da vam penzije dajemo. Pa zdj k ste stari, ste pa se petarde prepovedal, ker bi radi imeli mir na stara leta. Mladi pa naj se borimo za stanovanje, sluzbo, aja, pa vam moramo se vedno z rozicami postilat?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 15:54 gost

        Meni je Jazbinšek vzel ( zopet DESNIČAR ), ne pa dal. Ker sem vseskozi vsak mesec od plače plačeval prispevek za gradnjo družbenih stanovanj. Potem so pa na oblast prišli DESNIČARJI, UKRADLI NAM VSEM SKUPAJ TA STANOVANJA in jih po 10 do 15 % vrednosti stanovanj prodali svojim izbrancem. Z ženo sva si pa sama zgradila hišo. Nič nisem dobil. Glej, jaz sem tudi delal, da sta tvoja babica in dedek imela penzijo. To je solidarnost!!!!!!!! Tudi zate sem delal, da si imel brezkrbno otroštvo in mladost, zastonj zdravstvo, šolstvo in vse ostalo. Zdaj si pač ti na vrsti, da nekaj daš za starejše, ne samo v svojo rit. Sicer pa, če bi pokojnino imel od prispevkov, ki sem jih 42 let vplačal, bi imel mnogo višjo kot jo imam, pa vseeno ne jočem. Da se pa mladi borite za delo in stanovanja, pa nismo krivi mi upokojenci temveč kapitalizem in politiki. Hoteli ste imeti kapitalizem, zdaj ga imate in ne jočite. To ti povem, da so v socializmu, v času Tita, ki ga ti mrziš, pa sploh ne veš zakaj, podjetja gradila stanovanja za svoje delavce blizu delovnega mesta. Delavec je imel zanesljivo delo blizu svojega doma in je zelo hitro prišel do ugodnega stanovanja. Veliko je bilo držav, kjer so cerkvi zarubili premoženje - malo si preberi pravo zgodovino. Ti daš kaj za skupno dobro, si me vprašal. Veš, v socializmu smo opravili ogromno prostovoljnih delovnh ur za skupno dobro in veliko delovnih dni v podjetjih.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 16:27 gost

        Piko, desni DEMOS je vsem delavcem ukradel tovarne in delovna mesta, družbena stanovanja in lepšo prihodnost. Si kdaj pomislil na to?

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      28.12.2021 ob 17:54 Piko gost

      Od place dajemo vsi, povsod. Tu smo si enaki, se strinjas? Tudi meni kradejo ko placam za vec, dobim pa manj, ker sem prebogat. A Tito pa ni kradel, pa partijci? Hruska betona tu, par ceglov tam, malo lesa tam, evo ti zastonj hisa za gospodo, ki je prva med enakimi. Isti kurc, politiki kradejo, dans al pa vcasih, kje je tu razlika? Ne ga srat! Sprasujem, a si dal kaksno njivo, ne kolk si od place odbil, ker tu sem jaz vec kot ti al pa se bom. Primerjaj jabolka z jabolki. Kolk njiv si senkal v druzbeno dobro te sprasujem, ce si tak levicar! Vidim pa tud kako se upravljajo komunisticne fabrke, ki jih vodijo delavci ne pa ustrezen kader. Zakaj za hudica so pol vse cist v kurcu? Kdo je pa prevent zafuku, Svilanit ipd? Vidim kolk je treba placat za pridobitev elektroomarice, k delajo v podjetju gospe, ki jih boli kurac za tebe, ker imajo KONCESIJO in ni nobene faking konkurence. Ker ko pride konkurenca, socialisticne fabrke propadejo, ker so NEKONKURENCNE. Zakaj ste mel pa samo jugote pa stoenke? Pa banane na vsake 14 dni, aja pa bencin na lihe pa sode dni… Mi imamo sedaj lahko vse, ce racunamo na SEBE, ne pa drzavo. Pa se za SOLIDARNOST ostane - kot sem rekel vsaj eu otroku placujem vrtec, pa vsaj enmu cloveku penzijo, pa vsak enmu zobarja. Tako da ne pridigajte mi o solidarnosti pa ne vem cem se, sprasujem - koliko njiv ste darovali???

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 18:10 gost

        Ti si iztirjen, nespameten človek. Nimaš pojma kako je bilo v socializmu pa nabijaš neke laži v tri dni. Ne razumeš, sploh ne razumeš kako je deloval socializem, pa nekaj v tri dni serješ. Cela podjetja, cel stanovanjski sklad, vse ste nam desničarji pokradli, ker ste vse privatizirali in zadolžili državo do amena. AJDE, SPELJI SE, KER NIMAŠ POJMA O ŽIVLJENJU IN ZGODOVINI.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      28.12.2021 ob 18:14 Piko gost

      Aja, kolk je pa leva garda kulakom pokradla? A na tehtnico vrzemo kdo jw komu vec ukradel??? Resno, kdo je komu vec vzel? Spet vidite en del resnice, bodiva postena pa povejva tako kot je. Seveda so pokradli fabrke, hvala bogu, so se vsaj katere obdrzale (Mura zal ne, ampak kot sem rekel zaradi sprostitve kvot za uvoz tekstila iz Kitajske). Ker kot sem rekel, ko pride konkurenca, socializem propade, ker bi vai radi malo delali in veliko dobili. Kako ze, ne morejo me tako malo placati kolikor lahko jaz malo delam. Pa bodi levicar ne pa hinavec. Ko je pa treba SOLIDARNOSTNO za plocnik skozi vas dat, greste pa po flobert na podstreho a? Ce si levak, bodi skoz, ne samo takrat ko ti pase!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 18:29 gost

        Kdo je pokradel na stotisoče stanovanj, da danes mladi in mlade družine ne pridejo do stanovanj? Kdo je sprivatiziral najboljša podjetja, kdo je napravil tajkune in bančno luknjo, kdo je ekstremno zadolžil državo, kdo je delavcu za 40 let dela določil sramotno nizko pokojnino v višini 57 % plače ( v socializmu je bila pokojnina za polno delovno dobo v višini 85 % plače ), .......................? DESNIČARJI!!!!!!!! Človek pojma nimaš kaj se je dogajalo. Vem, da si mlad, a lahko bi se prepričal o zgodovini države. Vsaj 80 % hiš in 90 % stanovanj je še iz časa socializma. Da zdravstvenih domov, bolnišnic, šol, bank, zavarovalnic, pošt in podobnega sploh ne omenjam. Velika večina vsega iz časa socializma.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      28.12.2021 ob 18:18 Piko gost

      Najbrz so imeli zastave a? VW je desnicar ustanovu, kaj pa mas doma na parkingu? Zakaj sem iztirjen? Kaj za hudica ste meli pod titotom? Kolk je kulakom pokratu, te vprasam. Nespameten? Soocite se z dejstvi, a so kradli pred DEMOSOM al NE?!?!?!?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 18:49 gost

        Sam sem okoli leta 1975 imel LADO. Kar soliden avto, nič slabši od nemškega hrošča. Kaj smo imeli pod Titom? Vse to, kar ljudje danes nimajo. Takoj si dobil delo blizu doma, solidno plačo in večkrat na leto dobiček. Delo je bilo vedno za nedoločen čas. V kratkem času si lahko dobil najemniško stanovanje z zelo nizko stanarino in nizkimi stroški. V podjetju si lahko dobil zelo ugodno posojilo za gradnjo hiše. Na morju in v planinah smo imeli počitniške domove za zelo poceni letovanje. Nismo imeli nadrejenih, ki bi se izživljali nad nami, delavec je bil cenjen in spoštovan, danes je na pol suženj privatnikom . en drugemu smo pomagali bilo kje, spoštovali in razumeli smo se, se družili in veselili. Vsak teden piknik in zabave s plesom. S plačo si lahko zelo dobro živel in si še kaj prišparal, danes delavec s plačo ne more pošteno in dobro živeti. Vse to in še veliko drugega smo imeli, o čemer lahko ljudje danes samo sanjajo, Niti nismo imeli nobene policijske ure, na ulicah policajev, ki pretirano škropijo svoje državljane z vodnim topom in z solzilcem. Imeli smo dobro i dostopno zdravstvo brez čakalnih vrst........................................

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      28.12.2021 ob 18:55 Piko gost

      Ja, na cigav racun? Kulakov? Od Amerov? Od Rusov? Al od printanja dnarja? Od vsega zgoraj nastetega!!! Od truda gotovo ne. Kako se je koncalo vse skupaj, ko ste imeli brez truda vse podarjeno? Vsak teden z novo niclo na bankovcu!! Sedaj pa zanikaj tole, gospod nic delat pa dobro zivet! A je na koncu vse inflacija pozrla al ni??? Al bos za to znano dejastvo tud v svojih “pravih” zgodovinah drugo resnico iskal?? Res, vrgel sem ti kost, zanikaj mi zgornje. Al bom spet bedak desnuharski?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 19:29 gost

        Zopet ničesar ne veš, bom te zopet moral poučiti. Jugoslavija je imela 24 milijonov prebivalcev, obstajala je 46 let, iz porušene države zgradila vse do svetovno znanih tovarn, ................... in je imela 14 milijard evrov dolga. Slovenija obstaja 30 let, ima dva milijona preivalcev, že 30 let prodaja tisto kar smo v Jugoslaviji napravili in zgradili ( pa je še veliko tega ostalo za prodajo ) in ima 42 milijard evrov dolga. Desnuhar, so tebi ti podatki znani? Na internetu jih lahko najdeš. Razpadla je pa zaradi interesov Nemčije, Vatikana, CIE in domačih nacinalističnih povzpetnikov in požeruhov, ki so hoteli postati drugi Tito, a mu nihče do palca na nogi ni segal ( Marković, Milošević, Tuđman, Pučnik, Janša, Bavčar, ............................................). Tudi zaradi tega, ker Slovenija v zvezno blagajno ni plačevala ničesar več, še vse carine je zadržala v Sloveniji.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      28.12.2021 ob 19:01 Piko gost

      Sprasujem kako se je koncal tale saga lepega zivljenja na ne-delu????????????

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      28.12.2021 ob 19:21 Piko gost

      Pa se da bo posteno - tale inflacija ki jo vidimo sedaj je samo od printanja denarja in nic drugega. Amerika je naprintala par triljonov za covid dodatke, evropa podobno, sledi inflacija… Tako je, ce hoces lepo zivet da te drzava sponzorira. Konca se pa tako. Tudi sedaj. Ker to ni moje mnenje, ampak dejstvo! Nekoc v Jugi, danes v kapitalizmu al pa v v prihodnosti nekem cetrtem rajhu. Ce printas denar je inflacija, levicarska, desnuharska al pa srednja!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 19:32 gost

        Četrti rajh že dolgo obstaja. Današnje stanje pa kaže na vojno. Upam, močno upam, da se motim.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      28.12.2021 ob 19:40 Piko gost

      Zopet - 90% his iz socializma - KAKO SE JE KONCALO TE VPRASAM?!?!? Stari je dal za zadnjih obrokov kredita poravnal z tako da je spil deci vina manj!! A ni res? Bolnice, stadione, parlament, zaradi mene pol al pa cela ljubljana. Koncalo se je z HIPERINFLACIJO!! dejstvo!!! Napram Jugi, smo lahko 50x toliko zadolzeni, KER PRECEJ VEC NAREDIMO!!! ker ne racunamo da nam bo drzava riti odnasala, zato smo lahko. Do nedavnega je funkcioniralo!!! do 2020 je funkcioniralo!! Zopet - al je bla inflacija al ne? Al bomo zdej knjige od poljubnih levicarjev ven vlekli o taki in drugacni zgodovini??

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      28.12.2021 ob 19:42 Piko gost

      Pa povejte mi prosim, kje laufa socializem na svetu, pa ljudje niso lacni. Venezuela ima hud socializem, 2. najvecja zaloga nafte na svetu, pa so pred crpalkami kilometerske vrste. Nafto morajo pa iz Irana domov vlacit.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      28.12.2021 ob 19:43 Piko gost

      A mi bo ze kdo povedal, al je bla hiperinflacija al ne??

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2021 ob 19:47 gost

        Ja, v Nemčiji je bila velika hiperinflacija in temu je slediladruga svetovna vojna. KILONJA zdaj pa že nehaj s svojimi norijami.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      28.12.2021 ob 19:51 Piko gost

      V Jugi pa ne :) Vsa cast, jaz sem kilonja. Lepo da priznate poraz, hvala. LP

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      28.12.2021 ob 19:55 Piko gost

      Pa se mogoce kar se tice kraje… Forum 21 od Kucana in bivsih komunistov??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      28.12.2021 ob 20:50 gost

      Mater, kak vas je kilonja palik sprefukal, kak panta pito, sram vas naj bo, ka se davlete z njim, či ste loleki napiflani, eno te isto meljete, samo še zujf je falil. Amaterji.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      01.02.2022 ob 15:27 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.