https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraši končali s pripravami v Turčiji

31.1.2022  

Muraši so končali s pripravami v turškem Beleku in se danes vračajo nazaj v Slovenijo. Preverite, kaj je po zadnji pripravljalni tekmi v Turčiji povedal trener Črno-belih Damir Čontala.

Mura je na pripravah v Turčiji odigrala tri pripravljalne tekme. Zadnja tekma proti bolgarski ekipi Salvia Sofia se je končala z drugim porazom s 3:2. Po besedah Čontale so Muraši imeli zelo slab uvod v tekmo: »Bili smo premalo agresivni, predaleč od igralcev, preveč časa smo puščali nasprotniku, ki nas je čisto za vsako napako ali pa nekonkretnost takoj kaznoval.«

Dodal je še, da so v nadaljevanju tekme predvsem v želji po pozitivnem rezultatu postali preveč nervozni: »Želeli smo si, morda preveč, na hitro, na silo in postajali smo vse bolj brezglavi.«

»Čeprav rezultat ne prinaša točk, smo si ga želeli za potrdilo o tem, da fantje delajo zelo dobro, da smo na dobri poti, da so odlično sprejeli vse nove zahteve. Nakazali so s trdim delom in z željo in potem ko se stvari ne razpletejo, kot si želimo, tudi njih prevzame nervoza,2 je še pojasnil trener Črno-belih.

Prvenstvo se nadaljuje 9. februarja, ko Muro v Stožicah čaka preloženi jesenski dvoboj z Olimpijo. »Časa je malo, ni ga veliko. Ne manjka veliko stvari, potrebno jih je povezati v celoto. Pojavljajo se nihanja znotraj tekme, ki pa so lahko ključna. Definitivno si fantje želijo, se zavedajo stvari, ki jih moramo popraviti. Na tem bomo delali in prepričan sem, da bomo do pričetka prvenstva pravi,« je zaključil Čontala.

Muraši so sicer danes ob 14.45 po turškem času poleteli proti Mariboru, kjer so pristali malo po 15. uri po slovenskem času.

Naslovna fotografija: FB NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.01.2022 ob 18:09 zvejzde gost

      Kelko gringusof je šlo v Maribor pozdravit te naše zvejzde 2.Lige ?

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.01.2022 ob 20:12 Čunta gost

      Čunta smešen si,ne ponavljaj ne špilaj šimundžo,norca delaš sam sebe povej po prekmursko ,Jezus kak si norčasti

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 13:49 gost

      Moren se nasmijate tome Rajbar kak se hvali po Sportklube, da je edini direktor v Slo kateri ne prejema plače. NOGOMETNI MENEGAMENT D.O.O. pa je ustanavljen zaradi vremena. Pravljica za lahko noč.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:48 Bravo gost

      Tudi jaz čitam pravljice,ta rajbar nema pojma samo naklada,je pa lastnik kluba,ki niti Neve da je že 6.let v klubu,on pravi 4.a dobili so ksenki klub,sedaj bo pa govori da ma rad Muro,ha,ha pravljice.to kaj so vložili so źe davno pokasirali,naj vložijo v stadion ne da napadajo občino.kaj pa mi občani imamo od njihovega kluba,nič.nič.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 18:52 AJAJAJAJAJAJ gost

      MURA JE BILA JE IN BO VAŠKI KLUB. ZAVEDNO LUZERJI. Z VODSTVOM NA ČELU.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 19:11 gost

      AJAJAJAJAJAJ si in boš vaški norček !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 20:21 gost

      Če Šime nosil brado bo g. Čonhtala nosil enako. Kak otroci posnemali.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.02.2022 ob 11:40 SOBOČANEC gost

      DEČKI IZ PUŠČE SO ŽALOSNI KA TE JE NEJ ZELI SEV ZDAJ TE SE PA MOGLI ČE SE BIUTE LEKO BORILI ZA OBSTANEK ALI ŠE BOUKŠE KA TE ŠLI V ŽNJ LIGO

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.