https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V svoje vrste vabijo ambiciozne, zavzete, željne dokazovanja ...

Rakičan, 03.02.2022 ob 6:05  

Kavarna in gostilna Dvorec Rakičan v svoje vrste vabi komunikativne in zanesljive sodelavce, ki jih veseli delo v kuhinji, gostinstvu, delo z ljudmi, predvsem z zaključenimi skupinami.


Dvorec Rakičan se je v zadnjih letih uveljavil kot odlična izbira za izvedbo različnih praznovanj, dogodkov in to tako zaradi odlične lokacije, kot tudi izvrstne kulinarike in prijazne postrežbe. Edinstven ambient med drugim nudi poroke in poročna slavja na prostem ali v eni izmed grajskih dvoran, ki se nahajajo v dvorcu. Nudijo različne priložnostne menije za praznovanje rojstnega dneva, krsta, obhajila, birme, konfirmacije in druga slavja. RIS Dvorec Rakičan je tudi organizator angleških, kreativnih ali počitnic s konji, mednarodnih konferenc, različnih »team buildingov«, tradicionalne prireditve Ples – noč čarovnic itn.

Zaradi povečanega obsega dela v RIS Dvorcu Rakičan v svoje vrste vabijo kuharje, natakarje kakor tudi vse, ki bi jih to delo zanimalo. Zaželene so delovne izkušnje za delo v gostinstvu, niso pa te nujne. Najpomembnejše je volja do dela, želja po dokazovanju in zavzetost za delo. RIS Dvorec Rakičan vsem zaposlenim nudi stabilno delovno mesto, redno in stimulativno plačilo in nenazadnje zelo dinamično delovno okolje s številnimi dogodki. Vsem zaposlenim nudijo tudi brezplačna izobraževanja in usposabljanja z najboljšimi slovenskimi in tudi tujimi strokovnjaki.

Trenutno ima RIS Dvorec Rakičan objavljene kar tri razpise za delovna mesta, na katera se lahko zainteresirani prijavijo:

- protokolarni kuhar/kuharica,
- protokolarni natakar/natakarica,
- organizator kulturnega programa.

Več podrobnosti o razpisanih delovnih mestih najdete TUKAJ. Dobrodošli so vsi izobrazbeni profili, vse starostne skupine, pomemben je predvsem interes in volja za delo. RIS Dvorec Rakičan izvaja tudi številne mladinske izmenjave z mladimi iz cele Evrope, zato je delo tudi zaradi tega zanimivo in dinamično.

Vodja kuhinje Suza pravi, da bodo v prihodnosti gostom ponudili tudi »ekološke menije,« ki bodo prilagojeni letnim časom. S tem želijo obogatiti že tako bogato ponudbo. V svoje vrste zato vabijo ambiciozne kuharje, ki jim bodo pri tem pomagali.

Vodja gostinstva Anita pravi, da so odnosi v kolektivu dobri. »Delo je raznoliko in dinamično, vsakodnevno se spopadamo z novimi izzivi, kar od nas zahteva stalno iskanje novih znanj in rešitev,« še pove.

Obenem pa direktor RIS Dvorec Rakičan, dr. Robert Celec pravi: »Vse, ki jih zanima delo v dinamičnem kolektivu predvsem na področju gostinstva, tako v strežbi kot v kuhinji, ne glede na izobrazbeni profil vabimo, da nam pošljejo svoj življenjepis na mail: info@ris-dr.si. Rad bi poudaril, da iščemo tudi vse, ki bi se radi poizkusili v organizaciji posameznih dogodkov, ki jih imamo v RIS Dvorcu Rakičan res veliko. Delo je dinamično, kolektiv posrečena kombinacija izkušenj in mladosti, kot direktor pa obljubljam, da si bom vedno vzel čas za pogovor in da je dobra volja in nasmešek na obrazu vedno dobrodošla v kolektivu. In vse se da, če se želi.«

Več fotografij v spodnji galeriji...

* Foto: RIS Dvorec Rakičan

    Fotogalerija