https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V soboški bolnišnici danes začasno prekinjajo nenujne operativne posege

11.02.2022 ob 10:00  

V murskosoboški bolnišnici število obolelih zaposlenih še vedno narašča, predvsem v zdravstveni negi.

Z današnjim dnem bodo zato začasno znova zmanjšali obseg operacij.

V bolnišnici trenutno zdravijo 64 covidnih bolnikov, od tega 10 v intenzivni enoti.

Sicer ima bolnišnica zapolnjene tudi preostale zmogljivosti za zdravljenje necovidnih bolnikov. Zaradi okužbe s covidom-19 je odsotnih 80 zaposlenih, od tega v zdravstveni negi 46, sporočajo iz Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Z današnjim dnem začasno znova zmanjšujejo obseg operativnih posegov, izjeme so rakave bolezni, nujna stanja, stanja nosečnosti in otroci. Pacientom se za to opravičujejo in jih obenem prosijo za razumevanje.

Po napovedih strokovnjakov, da je epidemija covida-19 v upadu, vrh števila covidnih bolnikov na navadnih in intenzivnih oddelkih pa je bil pričakovan še v tem tednu, so v bolnišnici optimistični in upajo, da bodo lahko čim prej spet vzpostavili operativni program v polnem obsegu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2022 ob 10:45 gost

      V tej soboški bolnici že 2 leti nič ne delajo. Zdaj bi paradi višje plače za nedelo. Pa to da mladi zdravniki odhajajo zaradi plač bla, bla, bla. Odhajajo da ti stari pizdeki keri hodijo samo v službo štempat in spat v bolnico ne pustijo mladim svojih delovnih mest. Kajti mladi zdravniki so deklice za vse v bolnišnici zdravniki stare struje pa dremajo in jim komandirjo zto pa gre jo ker ni spošovanja do mladih zdanikov.

      89 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2022 ob 16:40 gost

        Gost 10.45 - ko prebereš tvoj komentar in vidiš toliko všečkov, vam vsem le-tem pravim:"Zakaj pa se sekirate za soboško bolnico, saj vi ja nujno potrebujete zdravljenje na PSIHIATRIJI."

        9 34 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2022 ob 10:46 gost

      Zdravstveno osebje pa na robu svojih zmogljivosti, preutrujeno, preonbremenjeno? Bolnišnica pa zaradi kovid bolnikov in veliko manj opravljenega dela kot pred leti v velikem plusu??!!

      43 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2022 ob 11:33 BOLNICA gost

      46 000 TISOČ EVROV DOBIL ZDRAVNIK JULIJA 2021.....VI SE NORCA DELATE PM....NAJ

      40 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.02.2022 ob 13:03 MOBING gost

      Ja nočejo delati sestre pa mantratirajo pa se iz njih norčujejo, malo poglejte na kirurgiji v 2. stoku, glavna izvaja največji mobingnad njimi. delajo pa za drobiž te pa se še iz njih norčuje

      37 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2022 ob 13:26 Mobiring gost

        Kaj ti nekaj na pamet. V bolnici VSE štima! Elitne sestrice kvazi znanosti so ostale pri skledi, tudi tiste ki so jih odstavili še vedno delujejo v ozadju. Novi obrazi sicer so, se pa v ozadju vrtijo koleščka prejšnje mačehovske uprave. Sploh ne bi bil presenečen, če ne z višjo plačo. Drugo pa tak ni pomembno. Kader? Pacient? To oni samo za novine, spremeni se pa ne nič. Zaje8e pa lahko samo tisti ki dela, torej navaden delavec, pa nikogar ne briga, če je to zaradi preobremenjenosti, pomanjkanja kadra, izgorelosti, itak bo sam zato odgovarjal.

        26 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.02.2022 ob 7:41 aleks gost

        predvidevam da gre za “isto” sestro glede na opis. mobing ne samo nad sestrami, zal, cudne izjave in neprimerno vedene tudi nad pacienti.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.02.2022 ob 13:21 gost

      Ja ona lahko ker direktorju podržij veseličico!!!!!!

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2022 ob 15:35 Gost gost

        Vse za dober položaj in izjemno plačo. Dobro se zna štera že leta in leta. Pa še edina neje ;)

        17 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2022 ob 20:54 Bolnica gost

        Bravo zdaj znan ka moj bratranec takse bravo malo Bol pišite o direktori ka bom več znala ka bom lejko neme kaj pravla

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.02.2022 ob 12:17 Binkoštni gost

        Tista kera v cerkev ta gor k njeme ode že več kak 20 let. V bolnice plača ka te zuje. Pa veselo samska zaj po nauvon.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.02.2022 ob 17:05 gost

      Bravo za ustavno sodišče da je zadržalo višanje plač zdravnikom za nič dela. Kajti višje plače bi itak dobili tisti lenuhi zdravniški keri hodijo v bolnišnico spat in si nabirajo nadure. Kako lahko prosijo za višje plače in to ista polovica zdravnikov kera zdaj za ta čas nič nedela že 2 leti.

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.02.2022 ob 20:12 gost

      Vsaki zdravnik si ne zasluži plače če pogledate na kirurški odelek tam je situacija drugačna pa tudi ne vsaki zdravnik si tudi ne zasluži astronomske plače razen dvveh ostalo je da nebom rekel da jim medicinske sestre vse k rite morajo prinesti odnesti počistiti dati inekcijo ni da ni sestre vse naredijo doktor pa nič in kje je tu logika ja mogoče v tem da se je izobraževal če in ko je ovce pasel takrat si je kupil diplomo v Sarajevu alipa v Zagrebu in pride v Slovenijo pa misli da je bog i batina pa tudi naši so med njimi

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.02.2022 ob 21:23 Lendavski nadvojvoda gost

      Dokturun dati največ trikratnik minimalne plače,delavci so jih šolali s svojim denarjem,več itak niso vredni ti doktorji,poznajo par zdravil in specialistov kamor nas pošiljajo,po trimesečnem tečaju sem družinski zdravnik tudi jaz,samo pooblastila naj mi dajo.Psihiatrični doktor ,tisti za pamet,pa sem itak ,samo ,če me vpokličejo.. vas napravim pametne.."Za dom in očetnjavo ,za ljubega Führerja,za ljubega Ivana Jansho,za blagost Orbánuvuga pomadžarjenja slovenskega žijtka....JEBEM VAM IZDAJALSKO KRV BELOGARDISTIČNO JANŠOVO.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.