https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju zaposlijo voznika avtobusa, vzgojitelja in traktorista

22.02.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o. išče 15 DELAVCEV V PROIZVODNJI za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno ali osnovnošolsko izobrazbo. Delovne izkušnje niso zahtevane, prav tako ne poskusno delo. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti do 23. februarja.

NOMAGO, storitve mobilnosti in potovanj, d.o.o. zaposli dva VOZNIKA AVTOBUSA za določen čas 12 mesecev. Od kandidatov pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo, vozniško dovoljenje kategorije D ter eno leto delovnih izkušenj. Poskusno delo traja štiri mesece, urnik pa je gibljiv oz. nestalen. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 23. marca.

STORITVE Z GRADBENO MEHANIZACIJO ALAN HARTMAN S.P. zaposli TRAKTORISTA za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko ali nepopolno osnovnošolsko izobrazbo, tri leta delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje kategorij B in F. Poskusno delo traja en mesec, delo poteka dopoldan. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 20. marca.

OSNOVNA ŠOLA SV. JURIJ OB ŠČAVNICI išče VZGOJITELJA PREDŠOLSKIH OTROK za določen čas oz. do vrnitve delavke iz bolniške oz. porodniške. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnja) smeri izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati morajo priložiti potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti, potrdilo sodišča, da niso v kazenskem postopku ter potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 24. februarja.

Javno podjetje VODOVOD SISTEMA B d.o.o. zaposli SKRBNIKA KRMILJENJA IN SCADE za nedoločen čas. Zahteva se visokošolska izobrazba 1.stopnje, visokošolska strokovna izobrazba ali višješolska oz. višja strokovna izobrazba smeri elektrotehnika in energetika ter štiri mesece delovnih izkušenj. Prav tako so zahtevani, vozniško dovoljenje kategorije B, dobro znanje angleškega jezika ter zahtevna računalniška znanja. Potrebno je poznavanje programskih okoljih za programiranje krmilnikov Schneider in za izdelavo SCADA prikazov, specialna znanja iz stroke in dodatni tečaji. K prijavi je potrebno priložiti življenjepis in potrebna dokazila. Poskusno delo traja štiri mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 23. februarja.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2022 ob 7:22 uprinec gost

      uf kako dosti in znimivih mest! raje sem na socialki in uživam kot da grem za kaj takega, predvsem pa za tako sramotno nizke plače.

      15 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2022 ob 8:12 Linda tallard gost

      S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here… 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2022 ob 9:26 gost

      Ja lepo ve dobiš socialno. Jaz pa nimam ne socialne in tudi službe ne dobim ker sem kao iztrošeni.imam pa 30 let delavne dobe. Zakaj sem lae delal zato da zdaj nič nimam in moram živeti iz lufta. Kje je moji 30 let plačevanja prispevkov. Sramota za državo kao socialno drek ne pa socialna država. Vse evropske države za take ljudi nimajo sklad. Mi pa imamo sklad za tajkune lobiste lažnive politike kraljice direkture. Itd.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2022 ob 7:52 simpl gost

        če si tako dolgo delal, imaš prihranke, a ne? denar pa se da tudi na druge načine služiti. ali pa sprazni svoj bančni račun (hrani doma keš) in dobiš še ti soc. pomoč, morda še varstveni dodatek, pa izredno pomoč 2x letno itn. simpl ko pasulj.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2022 ob 8:48 gost

        siml, najprej si preberi zakon o socialni pomoči in zakon o varstvenem dodatku, da ne boš dalje bedarije pisal.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.02.2022 ob 9:28 gost

      Kredljive direkturje. Poprevek.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.02.2022 ob 10:19 Jože Činč gost

      Dizelaše vujpan!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.02.2022 ob 10:33 gost

        10:19 Činč tebe pere 500 na uro .Ni ti pomoči .Ali si vinjen ali pa si močno drogiran že na vse zgodaj . Odpravi se zdravit ,ker so sosedje v nevarnosti . Cepec!

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.02.2022 ob 19:05 Brezimena gost

      Najboljša ponudba je Xal Svetila… res prijazno podjetje, katero nudi dosti ugodnosti. Imajo zelo sposobno vodstvo in celo božičnico katera je res velika (dvomestna številka).

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2022 ob 7:53 kapi gost

        ja in potem zato ne dobim jebenega odgovora od njih, ko majo nek razpis? že to dovolj pove o njih.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.02.2022 ob 21:56 Delavec gost

      Vljudno vabljeni na Xal, ge te dosta delali, pa malo domov nesli, ampak to se nej vse, po celoletnem hvaljenju o rekordnem letu dobite 4 mestno božičnico z vejico na sredini 77,90€. Vljudno vabljeni.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.02.2022 ob 8:47 Bibaleze1 gost

      Eni za minimalca delamo ,pa si moreš privoščiti dosti kaj če imaš dva otroka v šoli subvencije pa nobene. Eni pa na csd in podpora pa otroci vse subvencije ,mame pa cele dneve na tržnici na kavi sedijo!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2022 ob 8:53 gost

        ZAKAJ ŠE TI NE GREŠ NA SOCIALNO IN NA KAVO NA TRŽNICO, ČE JE TO TAKO LEPO IN FAJN????????????????? KMETICA V GLAVI.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.