https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Sklad Vrtca Lendava ponovno aktiviran

03.04.2022 ob 11:00  

V Vrtcu Lendava se je z namenom zagotavljanja kakovostnejšega vzgojno izobraževalnega procesa in s tem tudi večje kakovosti bivanja otrok v vrtcu, ponovno aktiviral Sklad Vrtca Lendava – Lendvai Óvoda, so sporočili iz Vrtca.

Sklad je bil sicer ustanovljen že v šolskem letu 2013/2014, vendar nekaj let ni deloval. Osnovni namen Sklada je pridobivanje sredstev in s tem uresničevanje tistih želja, ki pomagajo k večjemu zadovoljstvu otrok in kakovosti bivanja otrok v vrtcu. Hkrati pa želi pomagati otrokom iz socialno šibkih družin pri letovanju, zimovanju, smučarskih tečajih, planinskih taborih ali prireditvah.

Sklad za opravljanje dejavnosti pridobiva sredstva tako, da obvešča javnost, predvsem pa starše otrok o potrebah po financiranju dejavnosti in potreb posameznega oddelka, ki niso redni programi in jih ustanovitelj ne financira, o potrebah po nakupu posebne opreme, ki je potrebna pri izvajanju vzgojno izobraževalnih procesov, za kar iz rednih virov ni zadosti sredstev.

Letos načrtujejo organizacijo naslednjih aktivnosti: zbiranje starega papirja, gledališke predstave na letnem odru, pohod na stolp Vinarium, kostanjev piknik, izdelava unikatnih izdelkov, nabavo novih rekvizitov, ki jih potrebujejo vzgojiteljice po posameznih skupinah, nabavo revij in knjig. Vse aktivnosti bodo potekale v skladu z epidemiološkimi pogoji.

Na širšo javnost se obračajo s prošnjo za donacijo v Sklad Vrtca Lendava. »Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo zbrati sredstva za načrtovane dejavnosti,« so zapisali. Sredstva lahko nakažete na TRR 012596030636472, s pripisom »za otoke«.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2022 ob 12:55 resno gost

      vsak dan prebiramo nove novice kak pa kam donirati. pa komaj že sami guramo. je nej to delo države ka poskrbi za vrtece.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2022 ob 13:13 gost

      Ja delo države da donira. Kaj si bodo pa potem delili med sabo tolpa desnih pedrov. Če bo donirala.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2022 ob 13:28 Hovi gost

      Zadosti mi starši doniramo v vrtce v občini Lendava vsak mesec. Najdražji vrtec v Pomurju je lendavski pa najmanj učinkovit po znanju . Mmmrššš gama ena

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.04.2022 ob 15:22 Otok gost

      "s pripisom »za otoke«." Kakše otoke? Na Ledavi?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2022 ob 16:51 Yeap gost

      Hkrati pa želi pomagati otrokom iz socialno šibkih družin pri letovanju, zimovanju, smučarskih tečajih, planinskih taborih ali prireditvah. Govorimo o vrtcih ??? Smučarski tečaj za kolko stare otroke ?? Dajte prosim vas,saj tole je prav debilno.Pa planinski tabori ?? Prvič slišim da bi otroci v vrtecu šli v planinski tabor.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 17:41 gost

        Ja to ka do lejko šli vzgojitelji smučat pa na tabore ka siromaki si nemrejo toga privoščiti ka majo slabe plače

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2022 ob 6:35 maršal gost

      sigurno je ta bolana ideja od direktorice in naj sama prispeva vse to, ker ima(jo) več kot dovolj vsega. marš!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.