https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Novica Henry Cavill se mudi v Pomurju, ni bila resnična

02.04.2022 ob 6:05  

Prvi april ali dan norcev poznajo v številnih državah po svetu. Na ta dan se ljudje radi pošalijo na račun drugih, ki jim tega ne smejo zameriti. Tako smo se tudi mi včeraj pošalili. Novica, da se v Pomurju mudi igralec Henry Cavill z ekipo, žal ni bila resnična, vse ostale informacije pa držijo. 

Igralec Henry Cavill, ki je precej aktiven na svojem Instagramu z milijoni sledilcev, je pred dnevi že objavil fotografije in posnetek njegove gorske rekreacije v Podkorenu, kjer je pokazal navdušenje nad našimi naravnimi lepotami in Kranjsko Goro. 

V okolici Kranjske Gore naj bi snemali serijo The Witcher kjer Henry igra glavno vlogo. Kot eno izmed naslednjih lokacij snemanja v Sloveniji se omenjata tudi Predjamski grad in Postojna. Danes pa so ga opazili tudi v Pomurju, kjer se menda nahaja manjša ekipa, zaradi ogledov potencialnih lokacij snemanja.

Tretjo sezono serije The Witcher bodo snemali tudi na Hrvaškem, na otoku Krk in v okolici Pulja ter v Italiji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2022 ob 6:30 Magyar Bacsi gost

      Strašna šala, pa koji kurac je on??? Sem se že ukozil in podrislal.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.04.2022 ob 7:51 gost

      Ta debilna šala je bila namenjena tistim ki verjamejo vse kar njim gdo servira. In to so desni buziji keri verjamejo vse kar njim njihov vele vodja,,, januš grozni,,, servira pa še tisto kar njim ne pove.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.04.2022 ob 12:11 gost

      Sem že večkrat napisal , da je desni buzi namrdal tebe govno ! Seveda mu je zelo žal ker si tak gnoj za vedno ostal !!!!!izrojenec !!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.04.2022 ob 13:00 gost

      Kdo to je???'

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.04.2022 ob 14:44 Busybee gost

      Za debelega znamo vsi da je produkt grupnega posilstva in neuspeli abortus.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.04.2022 ob 15:58 gost

      pomurec.com je vsak dan prvoaprilska šala,šalijo se sami iz sebe in sami sebi servirajo šale,ki jih niti oni sami ne razumejo,nekoč brani in zanimivi spletni portal,je postal vase pogreznjena greznica brez dna,škoda da ste se sesuli sami vase..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.