https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Postavitev turističnih in drugih obvestil ob cestah

07.04.2022 ob 17:00  

Mestna občina Murska Sobota bo v naslednjih dneh pričela s postavitvijo znakov turistične in druge obvestilne signalizacije ob občinskih cestah na območju naselij Murska Sobota, Rakičan in Bakovci.

Na ta način se bo začel vzpostavljati enoten sistem označitve usmerjanja in obveščanja udeležencev cestnega prometa, v skladu z veljavno zakonodajo. Zaradi postavitve turistične in druge obvestilne signalizacije bodo vzpostavljene kratkotrajne začasne zapore pločnikov ob občinskih cestah.

Postavitev turistične in druge obvestilne signalizacije ob regionalnih cestah na območju Mestne občine Murska Sobota se bo izvajala v drugi polovici tega leta, postavitev turistične in druge obvestilne signalizacije ob občinskih cestah na območju ostalih naselij pa v letu 2023.

Turistična in druga obvestilna signalizacija je namenjena obveščanju udeležencev cestnega prometa o kulturnih, naravnih in turističnih znamenitostih ter drugih pomembnih objektih in vsebinah v in izven naselja, so še zapisali na občini.

Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2022 ob 21:04 Adalynn gost

      Start working from home! Great work for-Ever, Stay at Home Moms OR anyone needs an extra income. Get started. You only need a computer and a reliable computer connection so don’t get late try…… 𝐰𝐰𝐰.𝐢𝐧𝐜𝐨𝐦𝐞𝐬𝐛𝐨𝐨𝐬𝐭.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.