https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne spreglejte top služb tega tedna

12.04.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 90 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

UPRAVNA ENOTA MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA SVETOVALCA V ODDELKU ZA OKOLJE IN PROSTOR. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 4 leta delovnih izkušenj. Besedilo javne objave je objavljeno na gov.si, iz katere so razvidne zahtevane sestavine prijave, pogoji in način ter obrazec za prijavo. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve uslužbenke z materinskega in starševskega dopusta. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 19. aprila 2022. Prav tako iščejo ADMINISTRATORJA V GLAVNI PISARNI V ODDELKU ZA SKUPNE ZADEVE IN DRUGE UPRAVNE NALOGE. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Besedilo javne objave je objavljeno na gov.si, iz katere so razvidne zahtevane sestavine prijave, pogoji in način prijave ter obrazec za prijavo. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 14. aprila 2022. 

OBČINA PUCONCI išče STROKOVNEGA SODELAVCA. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 8 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, zahtevno računalniško znanje, izpit iz upravnega postopka, poznavanje področja lokalne samouprave in gradbeništva, gospodarstva, investicij, projektega dela in javnih naročil. Podrobnejše besedilo javnega razpisa za prosto delovno mesto je objavljeno na spletni strani Občina Puconci. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas, s 12-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 16. aprila 2022. 

AVTO CENTER ANDREJEK išče AVTOKAROSERISTA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna šola in 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti in pokličejo za razgovor do 8. maja 2022. Prav tako iščejo AVTOMEHANIKA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti in pokličejo za razgovor do 8. maja 2022. 

GALERIJA MURSKA SOBOTA išče DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA GALERIJA MURSKA SOBOTA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, znanje vsaj enega tujega jezika in pozna dejavnost s področja galerijske dejavnosti. K prijavi je potrebno priložiti program razvoja zavoda. Celotni razpis je objavljen na spletni strani Mestne občine Murska Sobota. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22. aprila 2022. 

OSNOVNA ŠOLA TIŠINA išče RAVNATELJA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, zahtevno računalniško znanje, izpolnjevati morajo pogoj v skladu z ZOFVI, imeti morajo pedagoške, vodstvene, organizacijske in druge sposobnosti za uspešno vodenje zavoda. Podrobnosti razpisa najdete na strani zavoda. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do 31. avgusta 2027. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 15. aprila 2022. 

POMURSKI MUZEJ MURSKA SOBOTA išče DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA POMURSKI MUZEJ MURSKA SOBOTA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, znanje enega tujega jezika in pozna dejavnost s področja muzejske dejavnosti. Celoten razpis je objavljen na spletni strani Mestne občine Murska Sobota. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22. aprila 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2022 ob 9:46 Sanjač gost

      UE MS je že malo sumljiva, da ima tolkokrat tak razpis. Sicer pa dajo take teste, da ti je vse slabo, nihče to ne reši. Le čemu smo hodili v šolo, če nas še extra testirajo, pa treba še izpite polagati potem... naj delajo sami vse, saj noben normalen ne bo šel tja za tistih par stotakov. Portalu pa sramota, da dje gor samo take, kjer se zahtevajo malo višje izobrazbe, kot da tisti z nižjimi niso vredni ničesar! Sicer pa so to top sranje službe.

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2022 ob 13:46 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Šanji,Serator,Sanjač,včuu bi se,pa ne bi zdaj vrtu lupatu .

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2022 ob 17:51 gost

        Ja, upravna enota je res hecna. V prvi rundi nas je tam 30 sedelo pa reševalo test, ko da iščejo najmanj magistra. Razpis je bil za srednjo šolo, zahtevki test, zahtevali ZUP, se neko sranje in nakincu za 22. Plačni razred, torej minimalec. Za to rejsan nej trbej testov, pa osebnih razgovor , pa te top five na koncu. Nehajte se delati norca iz ljudi

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2022 ob 10:57 gost

      To so službe kere so že zasedene prijatelji, znanci, ljubice, od prijateljev deca pa če imaš izobrazbo ali pa Nej samo ka te poznajo.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2022 ob 11:55 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost ,ne komentiraj,ti si itak samo za lopato ...glede na zapis.

        3 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2022 ob 13:29 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Glede na minuse,Lendavski ,jaz,ima "top"službo,že mnogo let,in Lendavski ve kaj piše in izraža.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.