https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Top službe tega tedna v Pomurju

20.04.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 70 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

SEGRAP turizem, rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o. zaposli MASERKO-PEDIKERKO V BIOTERMAH MALA NEDELJA za nedoločen čas. Pričakujejo končano srednješolsko izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, dobro znanje nemškega in angleškega jezika. Poskusno delo traja tri mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 27. aprila.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA zaposli RADIOLOŠKEGA INŽENIRJA III za določen čas, 7 mesecev. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1.stopnje, visokošolsko strokovno, Medicinska diagnostična in terapevtska tehnologija ter šest mesecev delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 22. aprila. V soboški bolnišnici zaposlijo tudi kuharja za nedoločen čas. Zahtevajo šest mesecev delovnih izkušenj. Poskusno delo traja en mesec. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 27. aprila.

MEDICOP - specialna oprema d.o.o. zaposli DELOVODJO za nedoločen čas. Zahtevajo tri leta delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, dobro znanje angleškega jezika. Drugi pogoji: Organizacijske sposobnosti, sposobnost dela z ljudmi, razvite vodstvene sposobnosti odlične komunikacijske veščine veščine motiviranja, delegiranja, sodelovanja in timskega dela proaktivnost pri prevzemanju odgovornosti za uspešno doseganje ciljev veščine vodenja z zgledom in povezovanja skupine. Poskusno delo traja šest mesecev. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 29. aprila.

JAVNI ZAVOD KRAJINSKI PARK GORIČKO MURSKA SOBOTA zaposli NARAVOVARSTVENEGA SODELAVCA. Od kandidatov pričakujejo šest mesecev delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, osnovno poznavanje predpisov s področja dejavnosti zavoda, poznavanje informacijskega sistema Windows in delo z urejevalniki besedil, izkušnje pri rokovanju z motornimi kosilnicami in motorno žago, izkušnje pri vzdrževanju orodja in strojev, izkušnje z delom z različnimi ročnimi orodji in stroji, izkušnje z delom s traktorjem in priključki. Zaposlijo za določen čas oz. do 30.12.2022. Poskusno delo traja en mesec. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 25. aprila.

POKRAJINSKA IN ŠTUDIJSKA KNJIŽNICA MURSKA SOBOTA išče DIREKTORJA POKRAJINSKE IN ŠTUDIJSKE KNJIŽNICE MURSKA SOBOTA - M/Ž. Od kandidatov pričakujejo končano visokošolsko 2.stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja) izobrazbo, pet let delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji: najmanj 5 let delovnih izkušenj, od tega 3 leta na vodstvenih delih. Sposobnost za organiziranje in vodenje dela. Aktivno obvlada vsaj en svetovni jezik. Obvlada osnove računalništva. Poznavanje dejavnosti s področja knjižnične dejavnosti. Odgovornost za zakonitost in strokovnost dela. Strokovni izpit bibliotekarske stroke (v primeru da ga nima, ga mora opraviti najkasneje v roku kot ga določa Zakon o knjižničarstvu). Prijave z dokazili o izpolnjevanje razpisanih pogojev in življenjepisom dosedanje poklicne kariere naj kandidati pošljejo v zaprtih ovojnicah v 15 dneh od objave razpisa na naslov: Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota, Svet knjižnice, Zvezna ulica 10, 9000 Murska Sobota, z oznako: "Prijava na razpis-direktor. Ne odpiraj!" Kandidat naj k vlogi priloži še "Program dela za naslednje mandatno obdobje". Zaposlijo za določen čas, 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 29. aprila.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.04.2022 ob 8:57 gost

      Same bajne službe bla, bla, bla. Vse že zasedeno prijatelji. Iz Slovenije ne grejo mladi da je slaba plača ali da ni delavnih mest. Bežijo zato da se zaposluje po poznanstvih in prijateljstvu pa če imajo izobrazbo ali ne glavno da si naš.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.04.2022 ob 10:48 gost

      Ge San hodu na predčasne volitve pa San volu gospo Bratušek kera je edina v državi kera se briga ljudi ki so v penziji. Ker če nje nabi bilo leta 2013 ko je Janez Janša zagonu Vladu Slovenije bi mi pnzionisti bili izbrisani. Kot so ljudje keri imajo 30 let delavne dobe ali več ne dobijo nobenih nadomestil ker imajo kao mali ogracek in je Janez Janša in nova Slovenija mnenja da se s tem da preživeti. In jih ne pripada nobeni socialni transfeer. Glavno ka Janez Janša ima za jahte in golf. Ostali pa lahko pocrkajo.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.04.2022 ob 14:07 gost

      Kmetijsko ministrstvo je prosto delavno mesto. Samo nesmiš iti na dopust za davkoplačevalski denar pa je tvoje. Kajti minister je kao odstopil. Ni pa odstopil z kandidatne liste nove Slovenije. To pa ni krščansko kajti z vseh pozicij mora odstopiti. Če kradeš davkoplačevalski denar ne smeš biti v politiki. Samo pri as je tako bolj kradejo bolj kandidirajo. Ja gdo bo pa take kradljivcev vollil. Nova Slovenija, SDS Aleksandra Pivec, Počivausek, Podobnik, Kangler, Hojs keri policaje ima za lenuhe, Kustec kera otroke da na sodišče ker bi se radi šolali, da o madicinski opremi ne govorimo. Da o tajkuni ne govorimo kerim davčna mora oprostiti 7 miljonckov kot Baučarju. Prijatelju vlade Janezu Janši in še pa še.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.04.2022 ob 15:14 kilonja gost

      Top službe tega tedna v Pomurju...to zajebavate debelega ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.