https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Energija plus soboški bolnišnici donirala sredstva

Murska Sobota, 19.04.2022 ob 12:05  

Danes je v avli Ginekološko-porodniškega oddelka Splošne bolnišnice Murska Sobota potekala simbolična predaja donacije, ki jo je predstavnik podjetja Energija plus d.o.o. iz Maribora predal soboški bolnišnici.

Nakup postelj 

Sredstva v višini 2 tisoč evrov je podjetje Energija plus, ki je največji dobavitelj električne energije v severovzhodni Sloveniji, doniralo že konec lanskega leta, vendar so zaradi zaostrenih zdravstvenih razmer simbolično predajo čeka izvedli danes. 

Po besedah direktorja soboške bolnišnice prim. asist. Daniela Grabarja, dr. med., bodo donacijo namenili za nakup postelj na oddelku za neakutno bolnišnično obravnavo. Grabar se je ob prevzemu donacije zahvalil podjetju Energija plus in dodal, da bodo lahko pacientom omogočali še kakovostnejšo in strokovnejšo oskrbo.

Pri podjetju Energija plus vsakoletno podpirajo številne dogodke in projekte, pri tem pa sodelujejo z različnimi organizacijami in podjetji. Ob koncu lanskega leta so tako namesto poslovnih daril sredstva darovali tistim, ki jih najbolj potrebujejo. Donacijo so poleg soboške bolnišnice namenili še Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj in UKC Maribor.

Bojan Horvat, direktor podjetja Energija plus, je ob tem poudaril, da si v podjetju prizadevajo za boljše povezovanje okoljskih, socialnih in ekonomskih vprašanj. "Družbeno odgovornost imamo zapisano v našem poslovanju z velikimi črkami, zato že vrsto let pomagamo in podpiramo organizacije v našem okolju.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2022 ob 12:38 gost

      Tole pa je naš denar ker ga preveč plačujemo za elektriko , ampak če se višek donira v pravi namen ,tudi to pozdravljamo ! NSI

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.04.2022 ob 12:48 gost

      In zaradi tega je potrebno pisati članek in se slikati? Če bi ta človek podaril svoj denar, bi še nekako bilo higienično, ali s tujim denarjem svojo pozornost iskati. Z druge strani me pa zanima kdaj direktor Grabar sploh dela svoje delo, če se nenehno slika, nastopa na televizijah, na verskih pohodih, skrbi za svojo promocijo, ...........? Se spomnite težkih bolnikov iz doma starejših Ljutomer, ki jih ni hotel sprejeti na zdravljenje?

      21 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2022 ob 15:34 anonimus gost

        Smešno koliko cirkusa delajo zaradi 2000 EU, kar bi lahkpo doniral tudi posameznik in tudu že je in to brez pompa.

        15 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.04.2022 ob 13:54 gost

      Ja,ja,še pomnite tovariši.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.04.2022 ob 15:48 eegos gost

      sramotno nizka vsota za tako firmo. to dam jaz kot fizična oseba

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.04.2022 ob 16:14 gost

      Kje so pa kandidati keri se grebejo za volilne stolčke. Stranka SDS in nova Slovenija bi morali sami donirati najmnj 10.000 ker se za volilno kanpanijo financirata z davkoplačevalskim denarjem. Zato bi morali svoj strankarski denar morali darovati. Ali pa a naj darujejo oligarhom tajkunom kot so njihovi prijatelji keri so prisesane na državno blagajno. Na primer Bučar kerumi je davčna uprava odpisala dolg 7 miljonckov na pobudo samega vele vladnega vodje,,, januša groznuga,,,,.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.04.2022 ob 16:19 gost

      Debeli Slavinec se drži kak či bi že navolijtvaj zgubu. Samo on sploj zna za koga kandidejra či za lejve ali desne. A seveda za tiste ge su pejnezi gdo da več. On pa Aleksandra Pivec, Počivausek, Jocu Horvat so najbolj prodani poslanci. Samo da se plača volilce pa ko jih,,, jebe,,,

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.04.2022 ob 19:11 gost

      Hojs je izjavil da ima vodni top pripravljen za tiste keri ga ne bodo podprli. Začinil pa bo še malo z strupenim plinom. Kot je že to počel ker Slovenci nismo po njegove mnenju drugače disciplinirani.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2022 ob 20:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Bil v Ljubljani,Hoesss plakati(HOJSOVI)TIsti ogromni,prešpricani z naci barvo,črno,bravo aktiva slovenska,bravo vstajna Slovenija .SMRT FAŠISTOM,SMRT DOMOBRANOM IZDAJALSKIM,SMRT JANŠIZMU,ŽIVELA SLOVENIJA,ŽIVELO PREKMURJE ,ŽIVELO PREKMURJE BREZ FAŠISTOV,BREZ JANŠEKA,BREZ ORBANEKA,VSTANI PREKMUREC,BREZ MILOSTI,DOSTI JE ,DOSTA JE VOUGRUV ,SLOVENCI SMO.ŽIVELI MI,GUUČI SAMU PREKMURSKI.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.04.2022 ob 21:06 gost

      2000 evrov, hahahahahahaha

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.