https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Popoldan in v noči na četrtek verjetna krajevna neurja s točo

25.05.2022 ob 10:50  

Danes popoldne, zvečer in v noči na četrtek so v severovzhodni Sloveniji zelo verjetna krajevna neurja s točo, sunki vetra in nalivi.

Danes dopoldne bo na severu spremenljivo oblačno, drugod dokaj sončno. Popoldan bo povsod več oblačnosti, nastajale bodo plohe in nevihte, ki se bodo ponekod nadaljevale tudi v noč na četrtek. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 28, na jugovzhodu do 30 °C.

Opozorilo

ARSO je izdal opozorilo, da so danes zvečer in v noči na četrtek na severovzhodu države možni lokalno močnejši nalivi s točo, močnejši piš vetra in udari strel. Toča lahko poškoduje posevke. Ob hudourniških vodotokih so možne tudi poplave. Ne izključujejo tudi možnih udarov strel, ki lahko zanetijo požare. 

Vir: Arso

Obeti

V petek bo dokaj sončno z nekaj spremenljive oblačnosti. Predvsem v hribovitem svetu bo popoldne lahko nastala kakšna ploha ali nevihta. V soboto kaže na dež in ohladitev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.05.2022 ob 17:31 gost

      Jutri. Danes pa je samo malo za pokušino.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2022 ob 17:37 gost

      Resan še vreme nas nemara kajti vse se obrača proti malemu človeku. Zaradi grehov in svinjarij ki jih počnejo vsi drkaturi sveta oligarhi bogatuni, lažnivci, kradljivci itd. Bo plačal narod keri ni nič kriv. Edino da ni sposoben ta 1 procent gnojev svetovnih bogatunov postaviti pred zid in jim vse bogastvo odvzeti pa razdeliti tistim ki nimajo. Zemljo pa očistiti takih smeti keri samo za svoje riti gledajo in osnezujejo okolje in vreme kero se potem znaša nad vsemi ljudmi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.05.2022 ob 13:13 Jožica gost

      Lendavi je tudi bila toča na vrsto paradajis je čisto gotov

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.05.2022 ob 13:14 gost

      Lendava cankerjeva 23 bivalna

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.