https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

8 prednosti BoxSpring postelje, ki morda krasi tudi spalnico vašega soseda

 

BoxSpring postelja je zadnja leta izredno popularna postelja, ki navdušuje številne Slovence, tudi Pomurce. Kdo ve, morda pa jo prav vaš sosed skriva v svoji spalnici. Čeprav bi bilo glede na unikaten izgled postelje BoxSpring bolj logično, da bi vam jo z veseljem pokazal. V nadaljevanju smo za vas izbrali 8 prednosti postelje BoxSpring, ki bodo hitro navdušile tudi vas.


1. BoxSpring postelja je slovenski izdelek

Že res, da na trgu obstaja ogromno boxspring postelj, vendar pa se te v primerjavi s slovensko BoxSpring posteljo razlikujejo v tem, da jih zapisujemo z malo začetnico. No, razlika pa je seveda tudi v kvaliteti in v tem, da je BoxSpring postelja izključno slovenski izdelek, izdelan po naročilu. Za razvoj te postelje je zaslužen Valentin Marinšek, soustanovitelj podjetja Maremico (Šlandrova ulica 4, Črnuče-Ljubljana), kjer si njihove BoxSpring postelje lahko tudi ogledate.

2. BoxSpring je oblazinjena postelja

BoxSpring je novodoben dizajn postelje. Gre za v celoti oblazinjene postelje, barvo in material oblazinjenja pa izberete sami. Izbirate lahko med tekstilnim usnjem, tkanino in žametnim plišom. Z oblazinjeno posteljo lahko pozabite na modrice, ki se pojavijo ob udarcu v lesen posteljni okvir.

3. Visoka BoxSpring postelja omogoča lažje leganje in vstajanje

BoxSpring postelje so nadstandardno visoke postelje. Slovenska BoxSpring postelja lahko sega vse do 70 cm. Za zdravje hrbtenice je bolj priporočljivo imeti višjo posteljo kot prenizko – to omogoči lažje leganje in vstajanje, za hrbtenico pa to pomeni razbremenitev.

4. Jedro postelje BoxSpring je ležišče Leticia

V Spalnem centru Maremico so strokovnjaki za zdravo spanje, zato vam v njihovo posteljo vgradijo tudi kvalitetno ležišče Leticia, ki je prav tako njihov, slovenski izdelek. Ležišče Leticia je izdelano po meri vsakega posameznika. Pri njegovi izdelavi so upoštevane individualne želje, potrebe in spalne navade. Gre za personalizirano ležišče, ki s posteljo BoxSpring gradita popoln unikat. Zanimivost: če ste od nekdaj sanjali o spanju na vodni postelji, vam v BoxSpring lahko vgradijo tudi njihovo vodno posteljo Lectus.

5. Vse detajle BoxSpring postelje izbirate sami

BoxSpring postelja je vaš unikat. Ob nakupu boste sami izbrali praktično vse: dimenzijo postelje (na voljo so tudi nestandardne), izgled postelje, barvo in material oblazinjenja, videz posteljnega vzglavja, končno višino postelje in nenazadnje udobje vgrajenega ležišča.

6. Inovacija BoxSpring postelje – olajšano postiljanje

Slovenski BoxSpring se lahko pohvali še z nečim, kar verjetno ne boste videli pri nobeni drugi postelji – Exclusive Top način postiljanja. Gre za inovativen način postiljanja le vrhnjega dela postelje – nadvložka oziroma toperja. Čeprav je le ta del ležišča viden, pa se večinski del ležišča skriva v oblazinjenju postelje. Exclusive Top poskrbi, da BoxSpring postelja deluje elegantno in estetsko, vam pa olajša postiljanje in odžene tegobe, ki ob postiljanju lahko pestijo hrbtenico. Za namen tovrstnega postiljanja so na trgu kvalitetne jogi rjuhe Bella Donna, ki imajo v svoji kolekciji tudi napenjalne rjuhe za postiljanje 10-centimetrskih toperjev.

7. BoxSpring postelja je obnovljiv, trajnostni izdelek

Vsaka stvar doseže svoj rok trajanja in tudi pri postelji je tako. Vendar pa ima slovenska BoxSpring postelja to posebnost, da jo po dotrajanosti ne rabite v celoti vreči stran. BoxSpring je v celoti obnovljiva postelja. To pomeni, da vam v podjetju Maremico lahko zamenjajo le del ležišča, vam na novo pretapicirajo le oblazinjenje ali kaj drugega. BoxSpring je trajnostni izdelek, ki skrbi, da odpadkov, ki jih odlagamo v okolje, ni preveč.

8. Možnost naročila BoxSpring postelje tudi prek spleta

Če v osrednji del Slovenije ne načrtujete poti, zgolj obisk posteljnega salona pa se vam zdi zamuden, imamo za vas veselo novico: BoxSpring posteljo lahko naročite tudi prek spleta! Več na www.maremico.si.

Želite njihov katalog?

Če želite BoxSpring postelje še od bližje spoznati, si lahko brezplačno naročite 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico.

* Foto: Spalni center Maremico

* Oglasni prispevek

    Fotogalerija