https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Poraz Mure proti Sturmu

24.6.2022  

Nogometaši Mure so danes v Kalsdorfu odigrali četrto pripravljalno tekmo, pomerli so se z graškim SK Sturm.

SK Sturm Graz - NŠ Mura 3:2 (2:2)

(Maruško v 3. min, Prass v 25. min, Klepač v 41. min, Gorenc Stanković v 44. min, Schnegg v 84. min) 

Čarno-bejli so srečanje začeli v postavi: Obradović, Beganović, K. Cipot, Balažic, Pucko, T. Cipot, Maruško, Kous, Bobičanec, Petković in Klepač.

Začetna enajsterica SK Sturm Graz:

Od 60. naprej so za NŠ Mura igrali: Obradović, Bagola, Morris, Karamarko, Kuzmić, Ouro, Lorbek, Šroler, Đapo, Daku in Kasalo.

Muratši so proti Sturmu dvakrat povedli, a na koncu klonili s 3:2. Strelca za Muraše sta bila Matic Maruško in Mihael Klepač.

* Foto: Izrez zaslona in NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2022 ob 7:58 gost

      NŠ MURA zna , da so njeni nasprotniki boljši in naj zmaga tisti, kateri ima več znanja.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2022 ob 14:32 MURAŠ gost

      ČONTALA RAJBAR OBRADOVIČ na ČELO z OBRAMBO bodo dobivali na TEKMO po 3 GOLE to je RAK RANA

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2022 ob 15:11 gost

      OBRADOVIC kriv za prvi gol ni posredoval tudi njegov križ je?? Vsak prijatelj zdravnik ti.......... Bolovanje in uživanje na domu plača je......

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2022 ob 15:20 gost

      Kdo pa je kriv za drugi gol STURMA ?????????? Igranje z roko kar sodnik NI HOTEL VIDETI. Skeptiki in VSEVEDI ne serite po nepotrebnem .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2022 ob 18:22 Cigan iz Vanča vasi gost

      Jeeeee koga pa briga ta usrana Mura, niti enoga našoga nega in je tou brezveze. Bisa je bil kral za fse tej paglavce, on je meu fusbal v krvi. Pa o Pejfe ka ne gučin, tej paglafce pa nej skačejo po igrišče gor pa doj kak nekše kokouše. Jeeeee ka se tou dela??? Kama je tou prišo tej fusbal???? Prej granice je 3. liga boukša.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 18:31 Cigan iz Vanča vasi gost

        Tu se eni magarce delate norca z Vogrov vejpa dilinke ste vidlea ka so angleže vtrgnole na Wembleye 4:0 gda de Slovenija kakšen slaben dala 4 gole nikole. Zatou pa magarce dillinke bojte tiho, bogajte vaše skvo....pa dale gledajte mantranje krugle pa občudujte vogre. Oni so za fse nas bog i batina!!!!! Dillinke budale, DIL TUHA normalnem ludem!!!!

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.06.2022 ob 18:46 gost

      Tij cigo-migo, če je prek granice tak fajn, ka se te ne odseliš na Madjarsko ali pa v Avstrijo? Aja, predobro van ide, socialno dobite, vodo mate, elektriko mate, pa malo na žari... itd.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 19:08 Cigan iz Vanča vasi gost

        Ejjjj ka se delaš??? Rasist, ka bi ti ga naši mrtve čunte grizle!!!!! Ges ga pošteno delan, ti pa si tou sranje ftekne v dupe.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2022 ob 19:19 gost

      Dejte drago, libleno, tij si še pravoga nogometa nej vido. Biso pa Amoja poznan že prek 30 let, malo ga pitaj,kak smo te živeli fuzbaleri če boš ga ger vido. Ka se tiče zdajšnje Mure, 3x Evropa, pokal, 1x državni prvaki, konferenčna liga, ti to kaj pove? Malo čitaj, pa poslušaj pa te piši gluposti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2022 ob 20:25 Cigan iz Vanča vasi gost

        Jeeee, ta Evropa nikaj ne pomejne ........te se je špilo prave fusbal in tej dečki so doktore fusbala za tej paglavce gnes. Tou samo dilinka nede potrdo...........avstrijska 3,liga se špila lepše fusbal kak pa to dirkanje teh dilink gor pa doj. Vogre so pa doktore.........pravi bejli pavre..............nej pa tej skuper privlečene z Balkana. Srce se mi džouče...........

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.06.2022 ob 20:39 Cigan iz Vanča vasi gost

      Dilinka ka boš znau ta liga je v 30 lejtaj nikdar nej bila slabša kak je v zadnjih par lejtaj. Znaš ti bejle paver kakše fse doktore fusbala so špilale v Ms........ka pa tej štuplene gnes.........hahahahahahah. Šmejšen si dilinka.........tej so gnes navadne posranec.....kak pravi že tiste bejle paver Voger Bacsi...praf ma.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.