https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Radencih že vozi brezplačno električni mini bus

Radenci, 20.07.2022 ob 6:05  

V Radencih že vozi električni mini bus za prevoz potnikov na redni krožni liniji Radenci Avtobusna postaja - Zdravilišče Radenci - Kapelski Vrh - Boračeva. 

Občina Radenci je bila uspešna na Javnem pozivu za nepovratne finančne spodbude občinam za nakup novih vozil za prevoz potnikov in šolarjev. Kandidirala je na razpisu za nakup enega mini busa na električni pogon, brez emisij CO2, in ga dobila.

Občina se je za nakup električnega mini busa odločila, ker želi trajnostno omogočiti svojim občanom in občankam dostopnost do storitvenih dejavnosti.

Njegova največja hitrost je 40 km/h, njegov domet do 140 km, sprejme pa lahko do največ 6 potnikov

Mini bus že kroži na relaciji Radenci Avtobusna postaja - Zdravilišče Radenci - Kapelski Vrh - Boračeva med 8. in 15. uro. Storitve prevozov so po občini brezplačne in jih izvajajo zaposleni na Občini Radenci.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2022 ob 7:36 gost

      POhvalno !!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2022 ob 20:34 Jaz gost

      Super

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.