https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Severno obrtno-industrijski coni Murska Sobota se prodajata zemljišči

Nemčavci, 04.08.2022 ob 18:00  

Na novo urejenem območju Severne obrtno-industrijske cone (SOIC III) Murska Sobota sta v prodaji dve parceli v velikosti 10.392 m2 in 19.422 m2.

Nepremičnini se nahajata neposredno ob načrtovani vzhodni obvozni cesti in predstavljata območja proizvodnih dejavnosti, ki so pretežno namenjene industrijskim, proizvodnim in spremljajočim storitvenim in servisnim dejavnostim. Dovoljena je izgradnja objektov za dejavnosti z manj pozidanimi površinami (šport, rekreacija, gostinstvo, turizem, prireditvene odprte in pokrite površine, transport, avtoport) in zelenim ureditvam, sporočajo iz Mestne občine Murska Sobota.

Več podrobnosti najdete tukaj.

* Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.