https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Moški vokalni kvintet po dvanajstih letih ponovno zapel v Filovcih

24.08.2022 ob 6:05  

V nedeljo, 21. avgusta, se je v Športno rekreacijskem centru v Filovcih odvil Poletni koncert z Moškim vokalnim kvintetom Aeternum, ki ga je organizirala JSKD OI Lendava v soorganizaciji s TD Filovci, KS Filovci in ŠD Filovci.

Moški vokalni kvintet je v preteklosti, natančneje pred dvanajstimi leti, že imel koncert v Filovcih. Da so poskrbeli za dobro izvedbo in vzdušje že takrat, je bila potrditev velike obiskanosti tokratnega koncerta.

Rdeča nit koncerta je bila ljubezen. Ljubezen do prijatelja, do mame, do domovine in do bližnjega. Čustvo, katero v današnjem času dostikrat potisnemo v ozadje ali celo na trenutke pozabimo. Zapeli so slovenske popevke, narodnozabavne skladbe v naši preobleki in dalmatinske pesmi.

Med koncertom se je tako občinstvo lahko prepustilo toku čudovitih zvokov in sporočil, ki so jih pričarali nastopajoči preko svojih zapetih pesmi in kanček te ljubezni v svojih srcih ponesli v svoje domove.

Foto: JSKD OI Lendava 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2022 ob 6:36 Minci gost

      Uuu jebenti, dosti ljudi. Fajn

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2022 ob 7:33 balubalu gost

      Zelo lepo. Hvala vam 🍀🍀

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2022 ob 8:50 kar eden gost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2022 ob 8:51 kar eden gost

      volitve bodo

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2022 ob 14:37 Annieickman gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗯𝘂𝘇𝘇𝗽𝗮𝘆𝟭.𝗯𝗹𝗼𝗴𝘀𝗽𝗼𝘁.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.08.2022 ob 9:10 Trofeja gost

      Skoda ka eden izmed clanov izkorisca dober onej za predvolilne namene.... zalostno, da se spuscajo na tak nivo

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2022 ob 0:59 Onej gost

        Ve pa te so oni nej pred tem delovali pa nastopali? Zdaj so kar naenkrat začali? Zaradi volitev…joj si pameten. No neven, jih spremljam sigurno že desetletje in lahko samo poven kapo dol pojge…ena redkih kvalitetnih vokalnih skupin v Prekmurji…

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.