https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pestro nedeljsko popoldne v Expanu

Murska Sobota, 16.09.2022 ob 15:00  

Lepo vabljeni na barvito, aktivno in sproščeno nedeljsko popoldne na Expano.

V sklopu 24. Svetovnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni bo v nedeljo, 18. septembra, od 12. ure naprej na Expanu potekalo zanimivo dogajanje za vse generacije.

Otroške delavnice

Na voljo bo bogat animacijski program za družine in za otroke vseh starosti na temo balonarskih poletov. Obiskovalci bodo lahko izpred Expana opazovali, kako bodo baloni vzletali z Letališča Murska Sobota. Pogled izpred Expana proti letališa bo prava paša za oči. Izpred Expana bodo vzleteli tudi plinski baloni. Celoten program najdete tukaj.

Na voljo tudi nedeljska kosila

Od 12. ure naprej bo v šotoru na Expanu v izvedbi RIS Dvorca Rakičan na voljo tudi nedeljsko kosilo. Za vas bodo pripravili bograč, dödöle, cigansko pečenko, gibanico, retaše in druge domače dobrote. Cena kosila bo še posebej ugodna za družine.

Obiskovalci bodi imeli možnost se zapeljati s kočijo od 14. ure naprej.

LEOPOLD I. in VAINO

Bogat program se bo nadaljeval tudi v večernih urah. Ob 20. uri bosta v šotoru na Expanu nastopila pomurski raper LEOPOLD I. in prekmurski glasbeni ustvarjalec VAINO.

Vstop na dogodek bo prost. Ves program bo brezplačen.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.