https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne spreglejte dobre priložnosti za zaposlitev v Pomurju

02.11.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 50 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče KUHARJA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Zahtevajo znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 2. novembra 2022. Prav tako iščejo PERICO II

METRO TRGOVSKA DRUŽBA išče PRODAJALCA. Razpisani sta 2 delovni mesti v Gornji Radgoni. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so komunikativnost, odgovornost in samoiniciativnost. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 8. novembra 2022. Prav tako iščejo PRODAJALCA v Ljutomeru.

FURS MURSKA SOBOTA išče PRIPRAVNIKA SVETOVALCA V ODDELKU ZA CARINJENJE. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo. Podrobnejše informacije o pogojih za zasedbo prostega delovnega mesta, dodatnih znanjih ter o izjavah, ki jih je potrebno priložiti vlogi, so objavljene tukaj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 10 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 3. novembra 2022. 

UPRAVNA ENOTA LJUTOMER išče REFERENTA V ODDELKU ZA UPRAVNE NOTRANJE ZADEVE. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 1 leto delovnih pogojev. Besedilo javnega natečaja je v polnem obsegu objavljeno na osrednjem spletnem mestu državne uprave. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 3. novembra 2022. 

PANVITA MURSKA SOBOTA išče PROIZVODNO SKLADIŠČNEGA DELAVCA. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 4. novembra 2022. 

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče FIZIOTERAPEVTA III. Za to delovno mesto zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljen strokovni izpit za poklic fizioterapevta, znanje slovenskega jezika in odgovoren odnos do dela. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 4. novembra 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2022 ob 7:52 gost

      Čk, Vž,so že v vrsti za ta delavna mesta. Kajti Slovenci nimajo teh vseh zaželenih delavnih izkušenj in znanj.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.11.2022 ob 22:28 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię. Od tego zacząłem---------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2022 ob 7:56 Lizika gost

      Takoj zvišat plače na 2500 € neto svetovalkam na Zavodu za Zaposlovanje, ker one tako močno svetujejo same sebi, da bodo kmalu izgorele !

      32 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.11.2022 ob 9:58 gost

        Saj pa reveži morajo dobiti povišnico , kako bodo pa preživljali sebe in svojo družino ,ker rabijo mi pa moramo biti z drobižom zadovoljni ,če nam je prav ali ne .. ....... Samo vik in krik ste ,dalat je treba ......Je treba delat kolkr se le da .........delat delat , delat

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2022 ob 16:50 banda prokleta gost

      drugega objavijo razpis delovnega mesta, do tretjega moraš oddati vlogo, pred dvemi meseci pa je že znano KDO BO ZAPOSLEN. VI BEDAKI KAPITALISTIČNI IN JAVNI, take igrice se igrajte z otroci ali s svojimi bližnjimi, drhal.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2022 ob 17:40 gost gost

      Točno tak, še preden je razpis se že zna, kdo je sprejet. To še posebej velja za šole ,tak osnovne kak srednje v Pomurju. Sramota za njih. Nej važen kader, glavno ka se poznaš z vodilnimi. To je samo prinas tak, treba nekše prijave ,pa se naj takša praksa razišče. Čas bni že bil.

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.11.2022 ob 6:18 JanelleSuggs gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.11.2022 ob 17:09 Prekmurec gost

      Brez besed res. To so ok zaposlitve. Iz obcin in uradov polovica naj ide pa sproba fizicno delo z srednjimi solami, mij z mag. Moremo delati,kao brez izkusenj.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.