https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so top službe tega tedna v Pomurju

09.11.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 60 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

RADENSKA RADENCI išče NAČRTOVALCA PRODAJE. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in hrvaškega jezika, zahtevno računalniško znanje in znanje s področja analiziranja prodaje ter poznavanje sistema SAP. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidate naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 14. novembra 2022.  

POČITEK - UŽITEK MURSKA SOBOTA išče SOBARICO. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Ponujajo zaposlitev za določen čas 2 meseca, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti in pokličejo za razgovor do 12. novembra 2022. 

POMGRAD MURSKA SOBOTA išče ZIDARJE. Razpisanih je 10 delovnih mest. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 9 mesecev. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 4. decembra 2022. Prav tako iščejo TESARJE.

PEKARNA KAUČIČ išče PRODAJALCA V FRANŠIZI TUŠ DOKLEŽOVJE. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 3 mesece delovnih izkušenj. Zahtevata se tudi znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 9. novembra 2022. 

VRTEC MURSKA SOBOTA išče VZGOJITELJA PREDŠOLSKIH OTROK - POMOČNIKA VZGOJITELJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja. Ponujajo zaposlitev za določen čas do 31. decembra 2022. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 10. novembra 2022. Prav tako iščejo SPREMLJEVALCA GIBALNO OVIRANIH OTROK.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče DELOVNEGA TERAPEVTA II. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba. Potrebno je znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 9. novembra 2022. Prav tako iščejo SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI, BOLNIČARJA in ZDRAVNIKA SPECIALISTA PPD2 - RADIOLOGA

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.11.2022 ob 8:48 gost

      Resan se hecate. Sobarica za 2 meseca in od tega 1 mesec na poskusnem delu. Pa kaj je z temi delodajalci nej čudo ka ne dobijo delavcev. Glupani.

      48 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2022 ob 19:34 vsakdanjec gost

        in potem krivijo brezposelne, da nočejo delati pa ne vem kaj. normalen človek se ne bo podal v to, da o plačah ne zgubljamo besed. delodajalci in država so sami krivi za to da je dosti ljudi doma.

        15 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.11.2022 ob 0:13 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.11.2022 ob 8:58 PREDLOG gost

      "Predlagam vladi" da svetovalke na zavodu za zaposlovanje prerazporedi na druga delovna mesta (v npr. zdravstveno varstvene ustanove), glede na to, da se je število brezposelnih zmanjšalo za več kot polovico !

      30 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2022 ob 19:39 Arkamen gost

        Že 3 tedne melješ to. Hrastovec te čaka, mi uporabniki tega portala ti plačamo celotno zdravljenje, samo da ne rabimo več videti teh tvojih bolnih objav in molili bomo za tvoje duševno zdravje, predvsem, da te nikoli več ne bi pustili ven.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.11.2022 ob 9:42 gost

      Trenutno najbolj bedna služba je zdravnik, delaš v raspadlom sistemu kot norec a plačan si slabše kot vodovodar

      9 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.11.2022 ob 14:01 gost

      Zdravniki odhajajo iz Rakičana v tujino

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.11.2022 ob 14:33 VanessaLau gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.11.2022 ob 14:34 VanessaLau gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.11.2022 ob 17:39 gost

      Arkamen kaj bi rad saj je dobro napisal in popotrebi še napiše cirka sto krat in kaj te tu žre napisal je resnico in nekomu je stopil na žul na zavodu itak nič ne delajo samo se dolgočasijo in vlečejo bujne plače za nedelo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.